washcloud Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 ...η ουσία για 'μένα είναι ότι η 3η περίοδος μέχρις στιγμής sucks από άποψη ανάπτυξης παιχνιδιού. Και από τους 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Η μπάλα βγήκε από το πόδι... του Άντιτς;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά, μην το κουράζουμε από τώρα με τη διαιτησία. Έχουν κάνει βλακείες οι διαιτητές, νομίζω μερικές παραπάνω υπέρ του Ολυμπιακού, αλλά μιλάμε για 2 φάσεις διαφορά ξέρω γω. Ας αφήσουμε τη γκρίνια για κανά ματς που όντως υπάρχει θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Eγώ πάντως είχα μείνει (πηγαινοέρχομαι και χάνω φάσεις...) με την αίσθηση ότι αυτά τα "2 παραπάνω" παίζανε υπέρ του ΠΑΟ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fluke Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Ξεκάραθα υπέρ του ΠΑΟ η διαιτησία... NOT! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δεν φταίει η διαιτησία σήμερα. Μπορεί να μην έδωσε μερικά φάουλ στην ρακέτα και μερικά άκυρα, αλλά οκ, γίνονται αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 H διαιτησία δεν έδωσε παιχνίδι σήμερα, όντως, αλλά κουρέλιασε τα νεύρα μας. Κόντρα και στις δυο ομάδες, και άφησε άσχημη γεύση ενός αγώνα που σε πολλά σημεία του ήταν πολύ καλός (εκτός της πεθαμένης 3ης περιόδου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 ρε παιδια το στεφάνη που βαραει ο παο εχει λυγίσει η μου φαινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 ρε παιδια το στεφάνη που βαραει ο παο εχει λυγίσει η μου φαινεται? Ναι κι εμενα ετσι μου φανηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Τους παίρνει του Κοντούς να βγάλουν μπλουζάκι με τις βολές; Καμιά 40ρια πρέπει να εκτέλεσαν. :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Οι διαιτητές καλά θα κάνουν να μη μας πηδήξουν το ματς. 6 φάουλ σε 2 λεπτά έχουν δώσει. Κόψτε κάτι ρε παίδες να δούμε κανά καλάθι. Εντάξει, δε γίνεται αυτό. Τραγικό ματς, αλλά πώς να παίξουν καλά, όταν κάθε 20 δευτερόλεπτα σφυρίζεται φάουλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Οι διαιτητές καλά θα κάνουν να μη μας πηδήξουν το ματς. 6 φάουλ σε 2 λεπτά έχουν δώσει. Κόψτε κάτι ρε παίδες να δούμε κανά καλάθι. Εντάξει' date=' δε γίνεται αυτό. Τραγικό ματς, αλλά πώς να παίξουν καλά, όταν κάθε 20 δευτερόλεπτα σφυρίζεται φάουλ;[/quote'] ποδοσφαιρικη λογικη ντερμπυ!!! τα σφυραμε ολα για να μην μπορει να διαμαρτυρηθει κανεις Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Eγω απλα να υπενθυμισω οτι μπασκετ εχει σημερα, αν βοηθαω κανεναν... Οσο κι αν δεν μαρεσει αυτο που βλεπω, οι κανονισμοι στο μπασκετ ειναι συγκεκριμενοι και μαλιστα φετος στην αρχη της σεζον γινανε ακομα πιο αυστηροι στο θεμα των φαουλ. Δεν υπαρχει φαουλ που σφυριχτηκε το οποιο να μην ηταν. Both sides. Αντιθετα τους εχουν ξεφυγει 1-2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δεν υπαρχει φαουλ που σφυριχτηκε το οποιο να μην ηταν. Both sides. Αντιθετα τους εχουν ξεφυγει 1-2. Δε διαφωνώ, αλλά σε κάθε ματς γίνονται 80 φάουλ. Μπορείς να σφυρίξεις τα 20, μπορείς και τα 40 και να έχεις κάνει και τις 2 φορές καλή διαιτησία. Αλλά το ματς γίνεται ανυπόφορο αν τα σφυρίζεις ΟΛΑ. Δεν μιλάω για αδικία έναντι κάποιου, για τη φιλοσοφία των σφυριγμάτων μουρμουρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Εγω παλι πιστευω οτι απο τα 30 φαουλ του Α ημιχρονου θα υπηρχαν διαμαρτυριες απο την αντιπαλη πλευρα αν δεν σφυριζοντουσαν καποια, αρα... Πιστευω τωρα που και οι 2 ομαδες ειναι φορτωμενες να ανοιξουν λιγο οι αμυνες. Το τεμπο αυτο συμφερει τον Ολυμπιακο με την ενοια οτι σε εκτος εδρας παιχνιδι δεν μπορει ο αντιπαλος να πιασει ρυθμο οταν καθε επιθεση σταματαει. Αρα ποντο-ποντο με βολες ως το τελος και αγιος ο Θεος στις τελευταιες επιθεσεις για το 0-2. Στην εδρα μου σαφως θα με βολευε να μην σταματαει συνεχως το παιχνιδι, να μπει κανα 3ποντο να ξεσηκωθει ο κοσμος κλπ κλπ. Τωρα εκτος απο εσενα και εμενα βαριουνται και 15.000 κοσμου που υπο αλλες συνθηκες θα ηταν παραγοντας στη ψυχολογια των 2 ομαδων. Σε λιγο θα αρχισουν να χασμουριουνται οι οργανωμενοι οπως παει το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις