MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Αποκαλυπτικο το βιντεο. Η παραγκα ειναι πρασινη.
Anubis13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μη μιλάς για ξεβρακώματα, σε ξεβράκωσε η διοργανώτρια αρχή που επέλεξε τη συγκεκριμένη φάση ως play of the game. Ναι ενταξει βγηκες απο πανω παλι. Γεματος επιχειρηματα. Ποιον θελεις να ρωτησουμε για να πειστεις? Να ρωτησουμε το Μαρινακη? Το οτι ηταν ασχετος αυτος που εβαλε την φαση ειναι εμφανες
washcloud Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Oι παίκτες και των 2 ομάδων γενικά παίζουν από καλά μέχρι ψιλοκεντάνε, οι διαιτητές ψιλομαλακίζονται, ο Πρίντεζης φλερτάρει με τους Νικς, το 1ο ημίχρονο του 1ου τελικού τελειώνει και είναι μια χαρά αγώνας. Άντε να δούμε...
firewalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μια χαρά είναι οι διαιτητές. Προσέχουν λίγο την έδρα αλλά χωρίς κάτι επιλήψιμο.
daPro Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 εκει που ο Τσαρτσαρης κ Πριντεζης διαικδικουν την μπαλα γιατι εδωσαν κατοχη στον βαζελο μου εξηγει καποιος?
Andy Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 εκει που ο Τσαρτσαρης κ Πριντεζης διαικδικουν την μπαλα γιατι εδωσαν κατοχη στον βαζελο μου εξηγει καποιος? γτ εκει εδειχνε το βελακι!
LRoi Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μια χαρά είναι οι διαιτητές. Προσέχουν λίγο την έδρα αλλά χωρίς κάτι επιλήψιμο. Στα ανέκδοτα αυτό.
washcloud Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μια χαρά είναι οι διαιτητές. Προσέχουν λίγο την έδρα αλλά χωρίς κάτι επιλήψιμο. Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι ώρα να ψάχνω στη μνήμη μου συγκεκριμένες φάσεις (άσε που τζάμπα θα ψάχνω) να τις ονοματίσω. Μπορεί να γίνει μετά το παιχνίδι, που θα έχω και το βίντεο... Αλλά τουλάχιστον 4-5 φάσεις είτε δεν τις σφύριξαν, είτε τις σφύριξαν φάλτσα, και μιλάμε (κλασσικά) για φάσεις που δεν χρειάζονταν καν ρηπλέι για να κρίνει κάποιος (από μας). Ε αυτή η φάση, ονομάζεται "ψιλομαλακισμός".
Andy Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Στα ανέκδοτα αυτό. το δευτερο φαουλ του ντορσει ειναι βγαλμενο απο τα x-files!! τραγικη εφευρεση!
Tilemaxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Οι διαιτητές απόψε είναι κατώτεροι των περιστάσεων, χωρίς να ευνοούν απαραίτητα κάποια ομάδα.
firewalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι ώρα να ψάχνω στη μνήμη μου συγκεκριμένες φάσεις (άσε που τζάμπα θα ψάχνω) να τις ονοματίσω. Μπορεί να γίνει μετά το παιχνίδι, που θα έχω και το βίντεο... Αλλά τουλάχιστον 4-5 φάσεις είτε δεν τις σφύριξαν, είτε τις σφύριξαν φάλτσα, και μιλάμε (κλασσικά) για φάσεις που δεν χρειάζονταν καν ρηπλέι για να κρίνει κάποιος (από μας). Ε αυτή η φάση, ονομάζεται "ψιλομαλακισμός". Τώρα κατάλαβα πως το εννοείς. Έτσι είναι οι διαιτητές μας. Και μάλλον έτσι είναι οι διαιτητές στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 το δευτερο φαουλ του ντορσει ειναι βγαλμενο απο τα x-files!! τραγικη εφευρεση! Eνα πραμα σαν το 2ο και το 3ο στον Βουγιουκα και το 3ο στον Καιμακογλου και την ταπα του Παπανικολαου στον αιφνιδιασμο του Καλαθη και το περπατημα του Χαινς που αλλαξε 2 φορες σταθερο αλλα το καλαθι μετρησε και και και. Το γενικα κακοι διαιτητες δεν το πολυκαταλαβαινω εγω παντως. Οντως ειναι κακοι, αλλα δεν νομιζω ο ΟΣΦΠ να νιωθει ασχημα μεχρι στιγμης για αυτο. Ξερετε οτι αν ημασταν γαυροι αυτη τη στιγμη θα ειχαμε ριξει τα μισα ελληνικα φορουμ με Denial of Service απτις διαμαρτυριες με τη διαιτησια που βλεπουμε στο Α ημ.
LRoi Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 το δευτερο φαουλ του ντορσει ειναι βγαλμενο απο τα x-files!! τραγικη εφευρεση! Και το φάουλ που δεν δόθηκε στον Παπανικολάου και ακολούθησε η τεχνική ποινή είναι σκανδαλώδης φάση μαζί με αυτή που ανέφερες so far. Τεσπα και ευχαριστώ να λέμε, έχουν δει και χειρότερα τα ματάκια μας, αρκεί να μη βγουν στο τέταρτο τα τανκς. Η τάπα στον αιφνιδιασμό τί το μεμπτό είχε; Απαγορεύονται οι τάπες στον αιφνιδιασμό;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Η τάπα στον αιφνιδιασμό τί το μεμπτό είχε; Απαγορεύονται οι τάπες στον αιφνιδιασμό; Να το συζητησουμε. Αλλα πες μας πρωτα τι χρωμα γυαλια φορας για να ξερουμε τι βλεπεις και τι δεν βλεπεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις