Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μη μιλάς για ξεβρακώματα, σε ξεβράκωσε η διοργανώτρια αρχή που επέλεξε τη συγκεκριμένη φάση ως play of the game.

Ναι ενταξει βγηκες απο πανω παλι. Γεματος επιχειρηματα.

Ποιον θελεις να ρωτησουμε για να πειστεις? Να ρωτησουμε το Μαρινακη? Το οτι ηταν ασχετος αυτος που εβαλε την φαση ειναι εμφανες

Δημοσ.

Oι παίκτες και των 2 ομάδων γενικά παίζουν από καλά μέχρι ψιλοκεντάνε, οι διαιτητές ψιλομαλακίζονται, ο Πρίντεζης φλερτάρει με τους Νικς, το 1ο ημίχρονο του 1ου τελικού τελειώνει και είναι μια χαρά αγώνας.

Άντε να δούμε...

Δημοσ.

εκει που ο Τσαρτσαρης κ Πριντεζης διαικδικουν την μπαλα γιατι εδωσαν κατοχη στον βαζελο μου εξηγει καποιος?

Δημοσ.

εκει που ο Τσαρτσαρης κ Πριντεζης διαικδικουν την μπαλα γιατι εδωσαν κατοχη στον βαζελο μου εξηγει καποιος?

γτ εκει εδειχνε το βελακι!

Δημοσ.

Μια χαρά είναι οι διαιτητές. Προσέχουν λίγο την έδρα αλλά χωρίς κάτι επιλήψιμο.

Στα ανέκδοτα αυτό.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι οι διαιτητές. Προσέχουν λίγο την έδρα αλλά χωρίς κάτι επιλήψιμο.

Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι ώρα να ψάχνω στη μνήμη μου συγκεκριμένες φάσεις (άσε που τζάμπα θα ψάχνω) να τις ονοματίσω. Μπορεί να γίνει μετά το παιχνίδι, που θα έχω και το βίντεο...

Αλλά τουλάχιστον 4-5 φάσεις είτε δεν τις σφύριξαν, είτε τις σφύριξαν φάλτσα, και μιλάμε (κλασσικά) για φάσεις που δεν χρειάζονταν καν ρηπλέι για να κρίνει κάποιος (από μας). Ε αυτή η φάση, ονομάζεται "ψιλομαλακισμός".

Δημοσ.

Στα ανέκδοτα αυτό.

το δευτερο φαουλ του ντορσει ειναι βγαλμενο απο τα x-files!!

τραγικη εφευρεση!

Δημοσ.

Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι ώρα να ψάχνω στη μνήμη μου συγκεκριμένες φάσεις (άσε που τζάμπα θα ψάχνω) να τις ονοματίσω. Μπορεί να γίνει μετά το παιχνίδι, που θα έχω και το βίντεο...

Αλλά τουλάχιστον 4-5 φάσεις είτε δεν τις σφύριξαν, είτε τις σφύριξαν φάλτσα, και μιλάμε (κλασσικά) για φάσεις που δεν χρειάζονταν καν ρηπλέι για να κρίνει κάποιος (από μας). Ε αυτή η φάση, ονομάζεται "ψιλομαλακισμός".

Τώρα κατάλαβα πως το εννοείς. Έτσι είναι οι διαιτητές μας. Και μάλλον έτσι είναι οι διαιτητές στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Δημοσ.

τραγικη εφευρεση!

Eνα πραμα σαν το 2ο και το 3ο στον Βουγιουκα και το 3ο στον Καιμακογλου και την ταπα του Παπανικολαου στον αιφνιδιασμο του Καλαθη και το περπατημα του Χαινς που αλλαξε 2 φορες σταθερο αλλα το καλαθι μετρησε και και και.

Το γενικα κακοι διαιτητες δεν το πολυκαταλαβαινω εγω παντως. Οντως ειναι κακοι, αλλα δεν νομιζω ο ΟΣΦΠ να νιωθει ασχημα μεχρι στιγμης για αυτο. Ξερετε οτι αν ημασταν γαυροι αυτη τη στιγμη θα ειχαμε ριξει τα μισα ελληνικα φορουμ με Denial of Service απτις διαμαρτυριες με τη διαιτησια που βλεπουμε στο Α ημ.

Δημοσ.

τραγικη εφευρεση!

Και το φάουλ που δεν δόθηκε στον Παπανικολάου και ακολούθησε η τεχνική ποινή είναι σκανδαλώδης φάση μαζί με αυτή που ανέφερες so far. Τεσπα και ευχαριστώ να λέμε, έχουν δει και χειρότερα τα ματάκια μας, αρκεί να μη βγουν στο τέταρτο τα τανκς.

Η τάπα στον αιφνιδιασμό τί το μεμπτό είχε; Απαγορεύονται οι τάπες στον αιφνιδιασμό;

Δημοσ.

Η τάπα στον αιφνιδιασμό τί το μεμπτό είχε; Απαγορεύονται οι τάπες στον αιφνιδιασμό;

Να το συζητησουμε.

Αλλα πες μας πρωτα τι χρωμα γυαλια φορας για να ξερουμε τι βλεπεις και τι δεν βλεπεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...