Προς το περιεχόμενο

Διαιτησία

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε ευνοήθηκε λένε ο Ολυμπιακός φέτος που τους βγάζουνε Τσου Λου καροτσάκι και ετσιθελικά...

Κι αν τους ρωτήσεις που ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός θα σου πουν για το δεύτερο γκολ του ενάντια στον Παναιτωλικό, όταν έχουν πάρει μέχρι και πέναλτι εκτός περιοχής φέτος και φυσικά το ξεχάσαν, αλλά αν τους ρωτήσεις ποιος είναι ο Παπουτσέλης, όλοι ξέρουν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε παιδιά τελικά ο Ολυμπιακός έχει πάρει κανένα δίκαιο πρωτάθλημα τα τελευταία 15 χρόνια; Γιατί άμα ακούμε οτι ευνοήθηκε και φέτος, σε μια σεζόν όπου μόνος του ο Λέτο είχε χτυπήσει καμιά δεκαριά πέναλτι, ε τότε να σκίσουμε τα πτυχία μας. Άραγε θα βγεί τώρα ο Ζεσουάλδο να κάνει παράπονα για την διαιτησία; :cry:

Ρε ευνοήθηκε λένε ο Ολυμπιακός φέτος που τους βγάζουνε Τσου Λου καροτσάκι και ετσιθελικά...

Κι αν τους ρωτήσεις που ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός θα σου πουν για το δεύτερο γκολ του ενάντια στον Παναιτωλικό, όταν έχουν πάρει μέχρι και πέναλτι εκτός περιοχής φέτος και φυσικά το ξεχάσαν, αλλά αν τους ρωτήσεις ποιος είναι ο Παπουτσέλης, όλοι ξέρουν...

Σχετικα με τις αποριες σου και τις ερωτησεις σου για το που εχεις ευνοηθει φετος (αν κι εγω δεν μιλησα για φετος, μιλησα γενικα για την ομαδα σου που δε δικαιουται να μιλα για την ευνοια αλλων), υπαρχουν αναλογες συζητησεις στο φορουμ. Στις οποιες συμμετειχες εχοντας τη γνωστη σου σταση "ολα Ολυμπιακος". Τις γνωριζεις μια-μια. Αρα το οτι δηθεν μας ρωτας να πουμε κατι, κι εμεις βαριομαστε να (ξανα)απαντησουμε, δεν σημαινει οτι δεν εχουμε τι να αναπντησουμε κι εσυ την εβγαλες καθαρη ως ομαδα για τα φετινα.

Κατα τ'αλλα οσο εξωπραγματικα σεναριο σου φανταζει αν καποιος Παναθηναικος δει περιεργα πραγματα στο φετινο πρωταθλημα, αλλο τοσο εξωπραγματικο σεναριο ειναι να εχουμε γαυρους στο θρεντ της διαιτησιας να μιλανε για την ευνοια του ΠΑΟ σε 2 φασεις των πλειοφφ. Οπως ειπα, να ερθει να το πει ο ΑΕΚτσης, ο ΠΑΟΚτσης και ο Ατρομητατσης να το συζητησουμε. Αλλα εγω μονο γαυρους βλεπω εδω περα. Και δε λεω, κι εσεις εχετε δικαιωμα να ομιλειτε ποδοσφαιρικα για 2 λαθος σφυριγματα, δημοκρατια εχουμε, αλλα το θεωρω υποκριτικο και συναμα ανουσιο να απαντω σε ατομα που μια ολοκληρη σεζον μιλαγανε για τα πραρτηματα του Παναθηναικου στην Τουμπα, για τον Ηλια Σπαθα που σφυριζει βαζελο απτα γενοφασκια του και για την αναβολη μιας αγωνιστικης πριν το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ που "υπηρχαν σοβαροι και προφανεις λογοι να αποφασιστει, τιποτα το περιεργο".

@Τilemaxx: Το στατιστικο των πεναλτι δεν δειχνει τιποτα, εξαλλου δε νομιζω να υπαρχει διαμαρτυρια για καποιο απτα πεναλτι μας. Αν θες, εχω κι εγω κανα-δυο στατιστικες κατηγοριες που αν τις ποσταρω ξεκαρφωτες και μονες, βγαινει παραγκα Ολυμπιακου το συμπερασμα. Κανενα νοημα

Την επόμενη φορά που θα ευνοηθώ από τη διαιτησία να έρθει να μου την πει ο οπαδός του Παναιτωλικού, μη δω κανέναν βαζελοχανουμοπαοκτζή εδώ μέσα να κράζει...

Δύο φάσεις λέει ευνοήθηκε που του έδωσαν δύο αγώνες ουσιαστικά...

PS Ο gfilippas είναι παοκτζής. Για να δούμε τι του είπες:

Ελα ντε, επειδη πηρα 2 φασεις στα πλει-οφφ (εγω σου λεω και αποτελεσματα) δεν εχω δικαιωμα να μιλαω για τιτλους που μου εχουν κλεψει, ας μιλαν οι γαυροι σαν την μαργαριτα απο πανω. Ωραια λογικη. Να μαντεψω: ΠΑΟΚτσης?

ο φιλιππας βεβαια δεν μιλησε για φασεις. Ουτε ποσταρε αυτο που ποσταρε με διαθεση συζητησης αποτι καταλαβαινω.

Συνεχισε κατα ταλλα να τσουβαλιαζεις με ανυπαρκτα επιχειρηματα. Στη σουπερλιγκα προφανως θα μιλησω για τις ευνοιες σου γιατι επηρεαζομαι αμεσα. Εσυ που χεις παρει τιτλους οπως τους πηρες τι προβλημα εχεις με τις διαιτησιες των πλει οφφ; Σε βοηθαν να κρυφτεις πισω απτο δαχτυλο σου λιγο καλυτερα;

Μαθηματα διαιτησιας απο γαυρους...

Χαχα, εδώ γελάνε. Εσύ που αποκλείστηκες από την Ευρώπη, τί ζόρι τραβάς με τις ευρωπαϊκές διαιτησίες ένα πράγμα.

Συνέχισε το θέατρο του παραλόγου, έχεις ταλέντο.

Μαθηματα διαιτησιας απο γαυρους, αυτο κι αν ειναι θεατρο παραλογου :mrgreen: Αν εγω εχω ταλεντο στο θεατρο του παραλογου, τοτε χαιρομαι γιατι επεσα στον καταλληλο καθηγητη σε τετοια θεματα... :-)

Μαθηματα διαιτησιας απο γαυρους. Αν εγω εχω ταλεντο στο θεατρο του παραλογου, τοτε χαιρομαι γιατι επεσα στον καταλληλο καθηγητη...

ελα slimdata διδαξε μας,ελα μην ντρεπεσαι.

Μαθήματα διαιτησίας από γαύρους θα δέχεσαι πάντα, γιατί ως βάζελος δεν έχεις ιδέα από κανονισμούς.

Γι' αυτό και κάποτε που ο Ευθυμιάδης υπέδειξε πεντακάθαρο πέναλτι, τον σακάτεψες στο ξύλο. ;)

Μαθήματα διαιτησίας από γαύρους θα δέχεσαι πάντα, γιατί ως βάζελος δεν έχεις ιδέα από κανονισμούς.

Γι' αυτό και κάποτε που ο Ευθυμιάδης υπέδειξε πεντακάθαρο πέναλτι, τον σακάτεψες στο ξύλο. ;)

Πως να χω ιδεα απο κανονισμους οταν 15 χρονια τωρα παιζω μπαλα με τους κανονισμους του ΟΣΦΠ, του Κοκκαλη, του Μαρινακη, της παραγκας ν1, της παραγκας ν2, των χαρτινων πρωταθληματων κλπ κλπ :rolleyes:

Διδαξε μας μπαλιτσα :devil:

Οh wait τους εχω και σε βιντεο τους κανονισμους σου, μπορω να μελετησω και μονος:

Σε μερικά τα χάνουν και οι εκφωνητές...

Ευνοήθηκε ο Παναθηναϊκός σε δύο φάσεις; Ναι.

Είναι άδικη όμως η κριτική που γίνεται στους διαιτητές. Δεν είχαμε ασχήμιες στα παιχνίδια κατάταξης. Για παράδειγμα, δεν έγινε η ίδια κριτική για το μαρς πέναλτι στον Μήτρογλου στο Ατρόμητος/Α.Ε.Κ.

ελα slimdata διδαξε μας,ελα μην ντρεπεσαι.

Αυτό για όσους δεν κατάλαβαν είναι υπόνοια του χρήστη (γαύρου) dapro ότι midi miliz και slimdata είναι το ίδιο πρόσωπο.

Κάτι του έγραψα χθες και παλεύει να με βγάλει ασπροπρόσωπο... Στο ξανάπα ρε συ dapro, newsflash λέμε

Γενικά, όταν κάποιος μιλάει με τον lroi, τον τηλέμαχο και τον kirileman, μην νομίζεις αυτόματα πως περιμένει απάντηση από εσένα.

Όχι ότι θα σου απαγορεύσω εγώ να γράψεις βέβαια...

Οταν μιλας για κανονισμους χαλαρωσε λιγο γιατι προχθες σε ξεβρακωσα. Οποτε chill λιγο

Οσο για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ καλα να παθετε και οι δυο. Η πρωτη γκολ οφσαιντ στο ΟΑΚΑ και ειμαστε ok και ο αλλος πεναλτυ. Τοτε ειχατε βολευτει και οι δυο, η μηπως καποιος αλλος? Εχει ο καιρος γυρισματα.

Οταν μιλας για κανονισμους χαλαρωσε λιγο γιατι προχθες σε ξεβρακωσα. Οποτε chill λιγο

Οσο για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ καλα να παθετε και οι δυο. Η πρωτη γκολ οφσαιντ στο ΟΑΚΑ και ειμαστε γαμω και ο αλλος πεναλτυ. Εχει ο καιρος γυρισματα.

Μη μιλάς για ξεβρακώματα, σε ξεβράκωσε η διοργανώτρια αρχή που επέλεξε τη συγκεκριμένη φάση ως play of the game.

Αν ξέρεις καλύτερα εσύ τους κανόνες, να πας να γίνεις κόρακας στο μπάσκετ :lol:

Τα είπαμε, Πιλάβιος speaking να ούμε. Κόκκινη παράγκα κτλ

http://www.youtube.com/watch?v=1uUuBaUhZgs

Απολαυστική πεναλτάρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...