Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μια δε δινει πεναλνταρα στον πακ, τωρα ακυρωνει καθαρο γκολ της αεκ...

Θα το συζητουσαμε αν δεν εκανες την παπια στο ΑΕΚ-ΠΑΟ της κανονικης περιοδου, παιχνιδι που καθορισε εν πολλοις πρωταθλητη.

Αλλα εκει δεν ειδες, δεν ακουσες, Κλωναριδης ολε. Σημερα σας πειραξε το οφφσαιτ.

Κατά τα άλλα μιλάν για διαιτησία

Ελα ντε, επειδη πηρα 2 φασεις στα πλει-οφφ (εγω σου λεω και αποτελεσματα) δεν εχω δικαιωμα να μιλαω για τιτλους που μου εχουν κλεψει, ας μιλαν οι γαυροι σαν την μαργαριτα απο πανω. Ωραια λογικη. Να μαντεψω: ΠΑΟΚτσης?

Δημοσ.

Για πες, που αδικήθηκες φέτος να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Άσε, ξέρω, στο... πρόγραμμα που πέτυχες ξεκούραστο τον Λεβαδειακό...

Α ρε βάζελοι, σας κρατάει ζωντανούς το σύστημα και μιλάτε. This is Pilavios speaking

Δημοσ.

Για πες, που αδικήθηκες φέτος να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Άσε, ξέρω, στο... πρόγραμμα που πέτυχες ξεκούραστο τον Λεβαδειακό...

Α ρε βάζελοι, σας κρατάει ζωντανούς το σύστημα και μιλάτε. This is Pilavios speaking

Βρηκατε 2 φασεις στα πλειοφφ(!) και μιλατε για συστηματα που μας κρατανε ζωντανους, τη στιγμη που η ομαδα που υποστηριζετε ονομαζεται ΟΣΦΠ.

Μπορει καλλιστα να αρεσκεστε στο να κοροιδευετε τον εαυτο σας, εγω παλι δεν αρεσκομαι σε αυτο, αρα χλωμακι να κατσω να συζητησω μηνα Μαιο με γαυρο για διαιτησιες των πλειοφφ.

Ειδικα με γαυρο που μεσουσης της σεζον και οταν ηταν στο -5 ελεγε "οποιος δε καταλαβαινει τι γινεται φετος εθελοτυφλει" ή που ελεγε πριν το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ "παιζω τα λεφτα μου στα διπλα του ΠΑΟ μεσα στο παραρτημα της Τουμπας και βγαζω λεφτα" και λοιπα ομορφα.

Και για να κλεισω. Επι της παρουσης δεν με κοφτει ποιος με κραταει ζωντανο, ας με στειλουν και Δ Εθνικη και Ω Εθνικη. Αλλα αυτο να ερθει να μου το πει ο ΑΕΚτσης ο ΠΑΟΚτσης και ο Ατρομητατσης (sic) και να κατσω να το συζητησω. Το να ερχεται ο γαυρος και να εντοπιζει την ευνοια της διαιτησιας του ΠΑΟ στα πλειοφφ, για να εξιλεωθουν/ξεχαστουν οι αμαρτιες του ειναι νεο κολπο.

Δημοσ.

Ο Παναθηναϊκός όντως σπρώχτηκε στα πλει ωχ φέτος.

Προφανως δε θα ήταν καλό να τερματίσει 5ος όπως συνέβη με τον Ολυμπιακό παλαιότερα διοτι αυτό θα σημαινε την οικονομική καταστροφή του. Απ την άλλη θα έπαιρνε μια ανάσα η ΑΕΚ που σήμερα άξιζε ένα γκολ που ίσως άλλαζε και όλο το παιχνίδι. Γενικά η ΑΕΚ είναι καλύτερη φέτος απ τον ΠΑΟ.

Ο Παναθηναικός έπαιξε φέτος ίσως το χειρότερο ποδόσφαιρο τα τελευτάια χρόνια.

Θεωρω πως κρατήθηκε στη κορυφή από μεγάλη τύχη, από οδυνηρές ήττες του Ολυμπιακου και από ατομικές αποδόσεις συγκεκριμένων παιχτών όπως ο Ζέκα στην αρχή και ο Λέτο και μετά ο Κατσουράνης. Κάποια στιγμή αυτοί έσκασαν και ο ΠΑΟ τελείωσε.

Στα πλέι οφ δε περίμενα να πάρει καν βαθμό.

Δημοσ.

Ο Παναθηναικός έπαιξε φέτος ίσως το χειρότερο ποδόσφαιρο τα τελευτάια χρόνια.

Στον πρωτο γυρο επαιξε την καλυτερη μπαλα απο τις υπολοιπες ομαδες (και απτην δικη σου).

Στο δευτερο γυρο εκτος απτην κουραση της 11δας που καλουταν να βγαλει σεζον χωρις εναλλακτικες στον παγκο, ειχα και τραυματισμους 11δατων.

Η κακη μπαλα του 2ου γυρου δεν αναιρει διαφορες συζητησεις που γινανε κατα τη διαρκεια της σεζον περι περιεργων αποφασεων/αναβολων και διαιτησιων. Ουτε και οι 2 φασεις των πλειοφφ τα αναιρουν αυτα.

Δημοσ.

Ο καθενας εχει την άποψή του για τη μπάλα των ομάδων της Superleague. Εγω θεωρω οτι έπαιξε τη χειρότερη μπάλα, εσύ πως έπαιξε καλυτερα απ τον Ολυμπιακό. Νο problem.

Περίεργες φάσεις έγιναν πράγματι. Πολλές αδίκησαν τον ΠΑΟ άλλες, επίσης πολλές, τον ευνόησαν. Ετερον εκάτερον λοιπόν.

Αυτό που μένει πάντα ειναι το τελευταίο.

Δημοσ.

Στον πρωτο γυρο επαιξε την καλυτερη μπαλα απο τις υπολοιπες ομαδες (και απτην δικη σου).

εδω γελαμε... :mrgreen:

Δημοσ.

Ποιος γελαει? Ο οπαδος της ομαδας που μεχρι τα Χριστουγεννα οι μισοι λεγανε οτι ο Βαλβερδε πρεπει να φυγει νυχτα επειδη η ομαδα δεν τραβαει και δεν βλεπεται και δεν παει ουτε για 2η θεση? :mrgreen:

Δημοσ.

Στον πρωτο γυρο ο ΠΑΟ ηταν η πιο αποτελεσματικη ομαδα και ηταν πρωτος δικαια.Ο Ολυμπιακος αν και καλυτερη ομαδα υστερησε σε αποτελεσματικοτητα οπως σωστα λεει ο Midi.

Στον δευτερο γυρο επαισε σε αποδοση και αντικειμενικα δεν αποδοσε καλα,αλλα ειχε και τραυματισμους.Στο κρισημο σημειο στα δυο ντερμπυ με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αδικηθηκε και εχασε πολυτιμους βαθμους και τον τιτλο.Αν ειχε αδικηθει στο ενα απο τα δυο,θα λεγαμε ατυχια το να αδικειται και στα δυο δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο.

Στο δευτερο γυρο ο Ολυμπιακος ηταν πολυ καλυτερος αλλα στο ποδοασφαιρο δεν κερδιζει ουτε πρεπει να κερδιζει παντα η καλυτερη ομαδα.Πρεπει να ισχυουν παντα οι ιδιοι κανονες για ολες τις ομαδες.Ευνοηθηκε ο Ολυμπιακος και για αυτο πηρε το πρωταθλημα.

Για τα play off δεν καταλαβαινω για ποιο λογο η δευτερη ομαδα που εφτασε σε αυτην την θεση λογω αγωνων σε ολη την διαρκεια του πρωταθληματος να μπαινει καν στην διαδικασια αυτη.Δεν ειναι καθολου δικαιο.

Δημοσ.

προσωπικα δεν ειπα ποτε κατι τετοιο για τον Βαλβερδε κ ουτε τα παρατησα οταν ημασταν μειον 8 η 10 δεν θυμαμαι....midi μηπως τοχεις χεσει το θεμα?σε ολους το παιζεις ξερολας,πολυ μαγκας βρε παιδι μου...κοιτα τι κανει το πληκτρολογιο...

δεν ημασταν στα καλυτερα μας στην αρχη αλλα κ εσεις ησασταν παιδικη χαρα..ναναι καλα ο αργεντινος που τα μισα γκολ τα εβαλε με πεναλτι(αληθεια αυτος ζει?ειναι δικος σας η τον μπουλο?)

κ στο τελος φαινεται το αποτελεσμα,πρωταθλημα + κυπελλο

ενω στην ομαδα σας οπως περυσι αποτι θυμαμαι οι οπαδοι σας να κυνηγανε τους παικτες,να καινε το γηπεδο,Τσακας :mrgreen: ,οι βασιλιαδες κ πριγκιπισσες...

ποιος γελαει τωρα?

Ευνοηθηκε ο Ολυμπιακος και για αυτο πηρε το πρωταθλημα.

ετσι!!!

marin.gif

Δημοσ.

προσωπικα δεν ειπα ποτε κατι τετοιο για τον Βαλβερδε κ ουτε τα παρατησα οταν ημασταν μειον 8 η 10 δεν θυμαμαι....midi μηπως τοχεις χεσει το θεμα?σε ολους το παιζεις ξερολας,πολυ μαγκας βρε παιδι μου...κοιτα τι κανει το πληκτρολογιο...

δεν ημασταν στα καλυτερα μας στην αρχη αλλα κ εσεις ησασταν παιδικη χαρα..ναναι καλα ο αργεντινος που τα μισα γκολ τα εβαλε με πεναλτι(αληθεια αυτος ζει?ειναι δικος σας η τον μπουλο?)

κ στο τελος φαινεται το αποτελεσμα,πρωταθλημα + κυπελλο

ενω στην ομαδα σας οπως περυσι αποτι θυμαμαι οι οπαδοι σας να κυνηγανε τους παικτες,να καινε το γηπεδο,Τσακας :mrgreen: ,οι βασιλιαδες κ πριγκιπισσες...

ποιος γελαει τωρα?

ετσι!!!

Όπως εσύ θεωρείς ότι ο midi το παίζει ξερόλας και μάγκας του πληκτρολογίου, έτσι κι εγώ θεωρώ ότι εσύ γράφεις συνέχεια μικρά μηνυματάκια σε στυλ ατάκας νομίζοντας πως είναι πετυχημένα και αστεία ενώ η αλήθεια είναι πως είναι κρύα και παντελώς άσχετα.

Απλά πιάνουν χώρο σε μια σελίδα. Αλλά δεν το καταλαβαίνεις. Γιατί πιστεύεις ότι έχεις χιούμορ και ξέρεις μπάλα. 0 στα 2.

Τι να το κάνεις, έτσι είναι αυτά τα πράγματα... Newsflash

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...