firewalker Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Από την στιγμή που δεν υπάρχει ομάδα να τους κοντράρει, δεν μου αρέσει που ξέρω ποια θα είναι η κατάληξη. Σαν να πας να δει αγώνα αγωνιστικών οχημάτων και το ένα να φοράει κινητήρα jet. Το άλλο που δεν μου αρέσει είναι η συνεχής μίρλα για διάφορα κανονικά μαρκαρίσματα (δεν λέω για τα αντιαθλητικά). Π.χ. ένα μαρκάρισμα που κάνουν στον Ντρογκμπα, Ρουνει κτλ που δεν θα λέγαμε τίποτε αν το κάνουν στον Μέσι θα λένε "Τι κάνει ο φονιάς" κ.τ.λ. Κυρίως φέτος το παρατηρώ αυτό. Πέρσι δεν θυμάμαι να γινόταν τόσο.
katz Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Ε αρα δεν φταιει η μπαρτσα,αλλα οι αντιπαλοι οτι δεν μπορουν να την κοντραρουν..Σωστα?
gfilippas Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Από την στιγμή που δεν υπάρχει ομάδα να τους κοντράρει, δεν μου αρέσει που ξέρω ποια θα είναι η κατάληξη. Σαν να πας να δει αγώνα αγωνιστικών οχημάτων και το ένα να φοράει κινητήρα jet. Το άλλο που δεν μου αρέσει είναι η συνεχής μίρλα για διάφορα κανονικά μαρκαρίσματα (δεν λέω για τα αντιαθλητικά). Π.χ. ένα μαρκάρισμα που κάνουν στον Ντρογκμπα, Ρουνει κτλ που δεν θα λέγαμε τίποτε αν το κάνουν στον Μέσι θα λένε "Τι κάνει ο φονιάς" κ.τ.λ. Κυρίως φέτος το παρατηρώ αυτό. Πέρσι δεν θυμάμαι να γινόταν τόσο. Για την μίρλα μπορεί να έχεις δίκιο. Γι το ότι δεν υπάρχει ομάδα να τους κοντράρει, φταίει η Μπαρτσελόνα;
we_will_rise Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα σ'αυτά. Στον ένα αρέσει, στον άλλο όχι. Ας μου πει κάποιος, ποιος είναι ο ηγέτης της Barcelona? Είναι ο Messi? Είναι ο Xavi? Είναι ο Puyol? Είναι ο Villa? Είναι ο Iniesta? Είναι όλοι και δεν είναι κανείς... Όπως είπαν οι από πάνω, είναι ομάδα cheat !!! Να το θέσω αλλιώς, Σενάριο 1: Παίρνει την μπάλα ο Pique, δίνει στον Xavi, που δίνει στον Iniesta, που δίνει στον Pedro, που ξαναδίνει στον Xavi, Iniesta, Pedro, Busquets, Villa, Messi, Messi, Messi, Messi, Messi, δοκάρι, Abidal, Iniesta, Xavi, Xavi, Xavi, Daniel Alves, Puyol, Pique, Abidal, Iniesta, Messi, Messi, Villa goal! (όλες οι πάσες <5 μέτρα, εκτός από την Messi -> Villa που ήταν 5μιση) Σενάριο 2: Παίρνει την μπάλα ο Pique, δίνει στον Xavi, βγάζει μία μπαλιά διαβήτη στον Iniesta, αυτός μια κάθετη στον Messi, αυτός θα περάσει 3 σαν σταματημένους και θα την σπάσει στον Villa που με άδειο τέρμα θα το κολλήσει ! Σενάριο 1 -> Το ποδόσφαιρο που παίζει η Barcelona και οδηγεί 85% σε καθαρή και ευρεία νίκη και κατοχή μπάλας >60%. Ποδοσφαιρική ευφυΐα: 6/10 Σενάριο 2-> Το ποδόσφαιρο που κατά καιρούς έπαιξαν διάφορες ομάδες (όπως η Barcelona επί Ronaldinho) και οδηγούσε κατά 65%. Ποδοσφαιρική ευφυΐα: 9/10 Αυτό εννοώ ότι δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο της Barcelona !
gfilippas Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα σ'αυτά. Στον ένα αρέσει, στον άλλο όχι. Ας μου πει κάποιος, ποιος είναι ο ηγέτης της Barcelona? Είναι ο Messi? Είναι ο Xavi? Είναι ο Puyol? Είναι ο Villa? Είναι ο Iniesta? Είναι όλοι και δεν είναι κανείς... Όπως είπαν οι από πάνω, είναι ομάδα cheat !!! Να το θέσω αλλιώς, Σενάριο 1: Παίρνει την μπάλα ο Pique, δίνει στον Xavi, που δίνει στον Iniesta, που δίνει στον Pedro, που ξαναδίνει στον Xavi, Iniesta, Pedro, Busquets, Villa, Messi, Messi, Messi, Messi, Messi, δοκάρι, Abidal, Iniesta, Xavi, Xavi, Xavi, Daniel Alves, Puyol, Pique, Abidal, Iniesta, Messi, Messi, Villa goal! (όλες οι πάσες <5 μέτρα, εκτός από την Messi -> Villa που ήταν 5μιση) Σενάριο 2: Παίρνει την μπάλα ο Pique, δίνει στον Xavi, βγάζει μία μπαλιά διαβήτη στον Iniesta, αυτός μια κάθετη στον Messi, αυτός θα περάσει 3 σαν σταματημένους και θα την σπάσει στον Villa που με άδειο τέρμα θα το κολλήσει ! Σενάριο 1 -> Το ποδόσφαιρο που παίζει η Barcelona και οδηγεί 85% σε καθαρή και ευρεία νίκη και κατοχή μπάλας >60%. Ποδοσφαιρική ευφυΐα: 6/10 Σενάριο 2-> Το ποδόσφαιρο που κατά καιρούς έπαιξαν διάφορες ομάδες (όπως η Barcelona επί Ronaldinho) και οδηγούσε κατά 65%. Ποδοσφαιρική ευφυΐα: 9/10 Αυτό εννοώ ότι δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο της Barcelona ! 'Εχεις δίκιο. Αυτή η αβάσταχτη, ισοπεδωτική τελειότητα της Μπάρτσας είναι βαρετή. Θα συμφωνήσω μόνο στο ότι δεν μπορεί να αρέσει σ' όλους αυτό το ποδόσφαιρο.
kirileman Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα σ'αυτά. Στον ένα αρέσει, στον άλλο όχι. Ας μου πει κάποιος, ποιος είναι ο ηγέτης της Barcelona? Είναι ο Messi? Είναι ο Xavi? Είναι ο Puyol? Είναι ο Villa? Είναι ο Iniesta? Είναι όλοι και δεν είναι κανείς... Όπως είπαν οι από πάνω, είναι ομάδα cheat !!! Να το θέσω αλλιώς, Σενάριο 1: Παίρνει την μπάλα ο Pique, δίνει στον Xavi, που δίνει στον Iniesta, που δίνει στον Pedro, που ξαναδίνει στον Xavi, Iniesta, Pedro, Busquets, Villa, Messi, Messi, Messi, Messi, Messi, δοκάρι, Abidal, Iniesta, Xavi, Xavi, Xavi, Daniel Alves, Puyol, Pique, Abidal, Iniesta, Messi, Messi, Villa goal! (όλες οι πάσες <5 μέτρα, εκτός από την Messi -> Villa που ήταν 5μιση) Σενάριο 2: Παίρνει την μπάλα ο Pique, δίνει στον Xavi, βγάζει μία μπαλιά διαβήτη στον Iniesta, αυτός μια κάθετη στον Messi, αυτός θα περάσει 3 σαν σταματημένους και θα την σπάσει στον Villa που με άδειο τέρμα θα το κολλήσει ! Σενάριο 1 -> Το ποδόσφαιρο που παίζει η Barcelona και οδηγεί 85% σε καθαρή και ευρεία νίκη και κατοχή μπάλας >60%. Ποδοσφαιρική ευφυΐα: 6/10 Σενάριο 2-> Το ποδόσφαιρο που κατά καιρούς έπαιξαν διάφορες ομάδες (όπως η Barcelona επί Ronaldinho) και οδηγούσε κατά 65%. Ποδοσφαιρική ευφυΐα: 9/10 Αυτό εννοώ ότι δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο της Barcelona ! Δέχομαι ότι δεν σου αρέσει, άλλωστε δεν υπάρχει απάντηση στο "μου αρέσει/δεν μου αρέσει", αλλά τα παραπάνω νούμερα πώς προκύπτουν;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Έχω την αίσθηση ότι αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα αλλάξει το ποδόσφαιρο από εδώ και πέρα. Ίσως σε 10-20 χρόνια οι πιο πολλοί να παίζουν και να οργανώνονται σαν την Μπαρτσελόνα. Τότε θα βρεθεί ένα νέο στυλ που θα πολεμάει αποτελεσματικά αυτό και τα πράγματα θα αλλάξουν ξανά. Δε με χαλάει ιδιαίτερα.
Fluke Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Εννοείτε. Θα γίνουν 24 πάσες μέχρι να πάει σε αυτούς η μπάλα, θα ξεφτιλίσουν ένα δύο παίκτες και θα γίνει ευκαιρία για γκολ. Το ότι σε κάθε αγώνα τουλάχιστον 4-5 φορές κρύβουνε την μπάλα, με τριγωνάκια & 1-2 με τακουνάκι συνοδευόμενα με τρίπλα ανάμεσα σε 2-3 αμυντικούς και γκολ/σούτ σε χαλάει δηλαδή ?
devil-ji Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Παιδια μη ξεχνατε οτι η αποτελεσματικοτητα της ομαδας βασιζεται κατα 50% στην υπαρξη του μεσσι. Δε λεω πολυ δουλεμενο,οργανωμενο αλλα αν δεν υπηρχε ο μεσσι να περναει 3 ατομα σε καθε φαση-γκολ δε θα ηταν ανικητο. Η ισπανια στο μουντιαλ εκανε αυτα που κανει η μπαρτσελονα??? Αντιθετα νικουσε 1-0. Η κατοχη και το στυλ λογικο ειναι να παραμεινει αλλα για να νικησει προσπαθουσε ΠΟΛΥ περισσοτερο.
nikos21aek Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=M6qHiJ7lI2E&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=OV3X23PHv7U&feature=related
nikos21aek Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Ααααυτο παίζει και η Μπάρτσα με πολύ πιο έμπειρους και καλούς παίχτες.
firewalker Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Το τσίμπησε η Ίντερ... Άσχετα αν έπρεπε να χάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις