margaritagr Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Πφφφφφ παει κι αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Ρε τον Σερ Τσίχλα που ήθελε και κούπα με αυτό το συνονθύλευμα. Συγχαρητήρια στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Πραγματικά μία από τις μεγαλύτερες ομάδες όλων των εποχών. 67-33 η κατοχή κατά διαστήματα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Υ.Γ2: Ένας-ένας περάστε, όλοι θα πάρετε... Άσε ρε σάτυρε. τελικα μονο τα λογια του κιριλεμαν , του αλεξη και του κυριου προεδρου αξιζουν στο ποδοσφαιρο. ολοι οι εκατομυρια αλλοι που για παιχτες της μπαρτσελονα βλεπουμε ενα ματσο τιτικες κανουν πουλακια τα ματια μας αυτοι ειναι οι παιχτες σας.... ξεφτιλιζουν τον θεσμο του ποδοσφαιρου. +1 οκ. φυσικα μηδενικη αξια εχει (για μενα) και η δικια σου γνωμη οτι το ποδοσφαιρο του θεατρινισμου, της κλαψας και των βουτιων που παιζει η μπαρτσελονα ειναι οτι καλυτερο ειδαμε τις τελυταιες 10ετιες. lol, όντως. οι συγκεκριμενες υπερβολες δεν νομιζω οτι ασπαζονται απο τα εκατομυρια που λες. ακου ποδοσφαιρικο θαυμα Και εγώ αυτό πιστεύω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Απουσιάζει ο DKNI οπότε ας τον αφήσουμε εκτός κουβέντας αφού αδυνατεί να απαντήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 ok, έκανα edit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fluke Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Πού χάθηκαν απόψε οι fan της Real που ήτο και σίγουροι για νίκη της Manchester σήμερα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katz Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Αχαχαχα γουσταρω mika!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Έχει χάσει το νόημα του το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με του Καταλανούς που μπλέξαμε. Αν τους κάνουν ξεχωριστό κράτος εκτός Ευρώπης. Να παίζουν εκεί, μόνοι τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Εγώ έχω πει εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι που κάνουν με τις 10000 πάσες πίσω από το κέντρο και προτιμούσα παλιότερες ομάδες που δεν κουράζαν τόσο την μπάλα πίσω και απλά επιτίθοταν κατά συρροή αλλά οφείλω να βγάλω το καπέλο στον τρόπο που ανοίγουν τις άμυνες σαν τριαντάφυλλο μπροστά.Είναι κάτι ανεπανάληπτο.Αν σταματήσουν να κάνουν πάσες ακόμη και όταν δεν τους μαρκάρει κανένας θα αγγίξουν το τέλειο για εμένα.Ακόμη πιστεύω δεν έχουμε δει τίποτα.Ο Μέσι τώρα μπαίνει στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία.Μέχρι τώρα ήταν παιδάκι.O μόνος κίνδυνος που υπάρχει να αρχίσει να χάνει αυτή η ομάδα αντί να γίνεται καλύτερη είναι σε 2 χρόνια όταν θα αρχίσει να γερνάει ο Τσάβι αν δεν μπορέσει να βρεθεί ισάξιος αντικαταστάτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Παίδες, να θέσω ένα ερώτημα, και παρακαλώ ειλικρινείς απαντήσεις ! Ποιανού το ποδόσφαιρο σας άρεσε περισσότερο ;; Barcelona 2010-2011 ή Real Madrid 2001-2002 ??? Να θυμίσω το ρόστερ της Real τότε για τους ξεχασιάρηδες: Iker Casillas ------------ Miichel Salgado Roberto Carlos Fernando Hierro Francisco Pavon ------------ Ivan Helguera Claude Makelele Zinedine Zidane Luis Figo ------------ Raul Fernando Morientes coach: Vicente Del Bosque 1 ψήφος για μένα για την ομάδα που με έκανε να κάνω κοπάνες απ'τα αγγλικά για να βλέπω "super μπάλα" !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Ο Ολυμπιακός του 98-99! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Πραγματικά super ομάδα η Real του φοβερού Zidane το 2001-2002 αλλά δεν ήταν ποτέ το super σύνολο που βλέπουμε τώρα σ αυτή την απίστευτη Barcelona. Αυτή η ομάδα έχει περάσει σε άλλο επίπεδο πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Νομίζω πως με τις μόνες ομάδες που μπορεί να συγκριθεί η Μπαρτσελόνα η τωρινή από όσες έχω προλάβει τουλάχιστον είναι με τον Άγιαξ των Κλάιφερτ,Ζέεντορφ,Λιτμάνεν,Ράιγκαρντ,Ράιζιγκερ,Ντάβιντς, Όφερμαρς,αδέρφιών Ντε Μπουρ και δεν συμμαζεύεται,την Μπαρτσελόνα του Κούμαν και του Στόιτσκοφ,την Μπαρτσελόνα του Ρονάλντο και του Φίγκο και την Μπαρτσελόνα του Ροναλντίνιο. Να βάλω και την Μίλαν του Καπέλο και του Φαν Μπάστεν μέσα;Αν και ήμουν πολύ μικρός τότε αλλά τότε έγινα Μίλαν με αυτά που έβλεπα. Αλλα γενικά τόσοι παιχταράδες σε μια ομάδα μόνο στιν τωρινή Μπάρτσα και σε εκείνον τον Άγιαξ υπήρξαν.Κρίμα που εκείνη η ομάδα διαλύθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Νομίζω πως με τις μόνες ομάδες που μπορεί να συγκριθεί η Μπαρτσελόνα η τωρινή από όσες έχω προλάβει τουλάχιστον είναι με τον Άγιαξ των Κλάιφερτ,Ζέεντορφ,Λιτμάνεν,Ράιγκαρντ,Ράιζιγκερ,Ντάβιντς, Όφερμαρς,αδέρφιών Ντε Μπουρ και δεν συμμαζεύεται,την Μπαρτσελόνα του Κούμαν και του Στόιτσκοφ,την Μπαρτσελόνα του Ρονάλντο και του Φίγκο και την Μπαρτσελόνα του Ροναλντίνιο. Να βάλω και την Μίλαν του Καπέλο και του Φαν Μπάστεν μέσα;Αν και ήμουν πολύ μικρός τότε αλλά τότε έγινα Μίλαν με αυτά που έβλεπα. Αλλα γενικά τόσοι παιχταράδες σε μια ομάδα μόνο στιν τωρινή Μπάρτσα και σε εκείνον τον Άγιαξ υπήρξαν.Κρίμα που εκείνη η ομάδα διαλύθηκε. Δεν είμαι καθόλου προκατειλημμένος με καμία (ξένη) ομάδα. Το μόνο αντίστοιχο της σημερινής Μπαρτσελόνα που μπορώ να θυμηθώ είναι η Μίλαν των σούπερ Ολλανδών. Η παλιότερες ομάδες την Μπάρτσα μπορεί να είχαν αστέρια τεράστια αλλά δεν έπαιξαν ποτέ τέτοια μπάλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katz Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Νικο προσωπικα δεν βλεπω καμια απολυτως σχεση αναμεσα σε αυτες τις ομαδες.. Αν παρακολουθησεις στο βιντεο,ενα αγωνα του αγιαξ που λες ή της μπαρτσα του κουμαν ή της μιλαν, θα δεις οτι παιζουν ποδοσφαιρο οπως ολες οι ομαδες.. Η μπαρτσα παιζει ενα ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικο ποδοσφαιρο, που σε διαλυει και σε ζαλιζει οπως ειπε χθες και ο σερ αλεξ Ειναι πραγματικα πρωτογνωρο.. Και προκαλω οποιονδηποτε να δει και να συγκρινει..Μιλαμε για αλλο επιπεδο εντελως Χθες εκανε την ομολογουμενως την 2η καλυτερη ομαδα στην ευρωπη (ισως μετα την ρεαλ) να μοιαζει με σπορτινγκ χιχον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις