Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το γέλιο είναι αλλού όμως ....Να κερδίσει η Αεκ τον Παο για να βγεί ο Παοκ πρώτος?...η να χάσει και να βγάλει τον Παο πρώτο...? Τι κάνει Νιαου Νιοαυ στο ΟΑΚΑ???.... :X :X :X

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε ακούστε εδώ τι λέει το βρωμολαμόγιο:

"Για να κάνεις ένσταση, πρέπει να έχει γραφτεί κάτι στο φύλλο αγώνα. Από τη στιγμή που δε γράφει τίποτα αυτό, τελείωσε. Αισθάνθηκα μια αδιαθεσία και πήγα στα αποδυτήρια. Ο Εισαγγελέας έκρινε ότι δεν έπρεπε να πάω. Θεωρώ ότι η υγεία είναι πάνω από όλα. Πήγα να πάρω ένα χάπι στα αποδυτήρια"

σκίστε τον να χαρείτε

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως, όπως βλέπω το άρθρο του ΚΑΠ, δεν αναφέρει τίποτε για φύλλο αγώνα. Καταγγελία ή ένσταση λέει. Άρθρο 19, παρ. 5:

«απαγορεύεται η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους και η συμμετοχή στον αγώνα φυσικού προσώπου που έχει τιμωρηθεί με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα (εφόρου, προπονητή, φυσικοθεραπευτή κτλ).

Τυχόν συμμετοχή είναι αντικανονική και σε περίπτωση ένστασης εφαρμόζεται η διάταξη του άρθρου 23 παρ. 11. Τυχόν είσοδος άλλου τιμωρημένου προσώπου (εκτός ποδοσφαιριστών) έχει ως συνέπεια, σε περίπτωση ένστασης ή καταγγελίας, την απώλεια του αγώνα για την υπαίτια ομάδα».

Τώρα, αν θα αποφασίσει κάτι τέτοιο η ΑΕΚ, είναι μια άλλη ιστορία.

• Super Moderators
Δημοσ.

Σύμφωνοι, κατάλαβα τι ισχυρίζεται ο κ. Μπέος. Απλά, λέω, χωρίς φυσικά να δηλώνω ειδικός, ότι από ό,τι καταλαβαίνω στο σχετικό άρθρο δεν αναφέρει πουθενά ως προϋπόθεση την αναγραφή του περιστατικού στο φύλλο αγώνα.

Εντωμεταξύ, η ΑΕΚ φαίνεται πως θα την κάνει την ένσταση. Η συνέχεια στο σχετικό νήμα.

Δημοσ.

Το οτι ο εισαγγελέας διέταξε να τον συλλάβουν στον χώρο των αποδυτηρίων δεν είναι απόδειξη οτι ήταν εκεί???

Πραγματικά σαν ΑΕΚΤΖΗΣ δεν θέλω να γίνει ένσταση, γιατί έχασα στο γήπεδο δίκαια. Μπορεί να ήμουν πολύ καλύτερος να έκανα διπλάσιες ευκαιρίες. Αλλα δεν υπήρξε ούτε ένα παράπτωμα απο τον διαιτητή, που ήταν απο τους καλύτερους που είδα φέτος, μόνο οι βοηθοί είχαν πιεί μερικά σφηνάκια πρίν. Οπότε με αυτή την εικόνα απο τον αγών, έχασα δίκαια και ετσι πρέπει να μείνει.

ΩΣΤΟΣΟ, σιχαίνομαι αυτό το λαμόγιο τον μπέο όσο δεν πάει.... και πιστεύω και πολύς κόσμος, ακόμα και Βολιώτες δεν τον θέλουν. Σε αυ΄τη την περίπτωση αφού μας δίνεται η ευκαιρία θα ήθελα να τον ξεσκίσουμε!!! Αλλα νομίζω οτι γέρνω περισσότερο στην μεριά του να μην γίνει ένσταση....

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει ένσταση η ΑΕΚ σε περίπτωση που νομιμοποιείται να την κάνει. Δεν υπάρχει περίπτωση!!!! Προσωπικά δε με ενοχλεί, ούτε ζέστη, ούτε κρύο.

Δημοσ.

Ίσα-ίσα που παρά την καζούρα, τώρα που εμπλέκεται ο μπέος, θα είναι και η πιο αναίμακτη για εσάς φάση.

Εγώ θέλω να φάει το άκυρο του ο βόλος γιατί ο τύπος συμπεριφέρεται σαν τον us army στο αφγανιστάν. Γ@μ@με και δ€ρνουμ€

Δημοσ.

Διαβάζω εδώ και ώρα σχόλια και απόψεις για την ένσταση. Μου έκαναν εντύπωση 2 μηνύματα που είδα στο sportdog.gr

16:13 | 23-05-2011 pao69

Φίλος του Παναθηναϊκού είμαι, αλλά ΜΠΡΑΒΟ στους φίλαθλους της ΑΕΚ για τις απόψεις τους, έστω κι αν η διοίκηση της ομάδας -λογικά- αποφασίσει να υποβάλει ένσταση. Μετά από αυτό, προσωπικά δε θα με πειράξει αν βγει πρώτη η ΑΕΚ. Αρκεί που κάποιοι ακόμη έχουν λίγη αξιοπρέπεια.

16:12 | 23-05-2011 stefanos

ρε τι σας κανει η βολαρα!!!χαχαχα...και του χρονου στη φαπα θα σας εχουμε...το μονο που καταφερνετε ειναι να εκτιθεστε...τουλαχιστον παιξτε ασο τον παοκ με το βολο μπας και βγαλετε κανενα φραγκο για να πληρωσετε τα χρεη σας...χααχαχα

ο πρώτος εχει δική του κρίση και με την δική του λογική παραδέχεται μερίδα οπαδών που είναι αντίθετοι. Ο δεύτερος πανηγυρίζει το γεγονός οτι ο Μπέος στήνει τα παιχνίδια και προτρέπει να παίξουν και τον ΠΑΟΚ γιατί είναι σίγουρο οτι θα κάτσουν να χάσουν...

Θα ήθελα πολύ να υπήρχαν περισσότερα άτομα που να σκέφτονται σαν τον πρώτο, όχι επειδή υποστηρίζει την ομάδα μου, αλλα επειδή έχει την δυνατότητα να κρίνει μόνος του καταστάσεις, χωρίς να του κάνουν πλύση εγκεφάλου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...