Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

οκ. φυσικα μηδενικη αξια εχει (για μενα) και η δικια σου γνωμη οτι το ποδοσφαιρο του θεατρινισμου, της κλαψας και των βουτιων που παιζει η μπαρτσελονα ειναι οτι καλυτερο ειδαμε τις τελυταιες 10ετιες. B)

BTW, πές μου οτι άρχισες να βλέπεις Μπαρσελόνα φέτος!

Υ.Γ: Υπάρχει ακόμα το λογότυπο της Unicef για όποιον ένδιαφέρεται.

Υ.Γ2: Ένας-ένας περάστε, όλοι θα πάρετε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πάντα τον καλύτερο τον ζηλεύουν όλοι και προσπαθούν να τον μειώσουν. πάντα ήταν έτσι και είναι απλή ψυχολογία.

τα υπόλοιπα είναι απλά αστεία.

δεν υποστηρίζω καμια ξένη ομάδα, αλλα ok, τα αρνητικά περί barca, ασχολίαστα, είναι απλά αστεία.

Εσύ επι Φέργκιουσον δεν έγινες Manchester United;

Εσύ σε λίγο θα μας πείς οτι έγινες Utd πρίν το '86 που ανεβοκατέβαινε κατηγορίες. Χαλάρωσε ρε "Διακογιάννη".

Σαθρο επιχειρημα δημιουργιας εντυπωσεων, ελλειψη καλυτερων...

Γεννηθηκα το '79, ο Φεργκιουσον αναλαβε το '86, θες τωρα να σου πω "οχι, και στη μητρα Γιουναιτεντ ημουν"?

Δηλαδη ο Βαρδινογιαννης με εκανε Παναθηναικο επειδη ανέλαβε τον ΠΑΟ την μέρα που γεννηθηκα ας πουμε?

Και αν θες να το παμε ετσι, ναι, εγινα Γιουναιτεντ περιπου '85-'86 ακριβως την ιδια εποχη που εγινα και Παναθηναικος επειδη τοτε αρχισα να καταλαβαινω απο ποδοσφαιρο. Προλαβα Γιουναιτεντ να βολοδερνει στη μεση του πινακα.

(Δεν σε χαλασε)

Οσο για το αν εχει δικαιωμα να υποστηριζεις ξενη ομαδα κατω των 30...προφανως. Αρκει να μην εγινες στα 27 σου, επειδη εμφανιστηκε ο Μεσι και πηρε ΤΛ, ετσι? ;)

Σαθρο επιχειρημα δημιουργιας εντυπωσεων, ελλειψη καλυτερων...

Γεννηθηκα το '79, ο Φεργκιουσον αναλαβε το '86, θες τωρα να σου πω "οχι, και στη μητρα Γιουναιτεντ ημουν"?

Δηλαδη ο Βαρδινογιαννης με εκανε Παναθηναικο επειδη ανέλαβε τον ΠΑΟ την μέρα που γεννηθηκα ας πουμε?

Και αν θες να το παμε ετσι, ναι, εγινα Γιουναιτεντ περιπου '85-'86 ακριβως την ιδια εποχη που εγινα και Παναθηναικος επειδη τοτε αρχισα να καταλαβαινω απο ποδοσφαιρο. Προλαβα Γιουναιτεντ να βολοδερνει στη μεση του πινακα.

(Δεν σε χαλασε)

Οσο για το αν εχει δικαιωμα να υποστηριζεις ξενη ομαδα κατω των 30...προφανως. Αρκει να μην εγινες στα 27 σου, επειδη εμφανιστηκε ο Μεσι και πηρε ΤΛ, ετσι? ;)

Πιστεύω ότι ξέρεις πόσο είμαι, και καταλαβαίνεις λίγο πολύ πότε άρχισα να βλέπω-καταλαβαίνω μπάλα, και όχι Ολυμπιακός-ΠΑΟ-ΑΕΚ, εδώ μιλάμε για ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Συνεπώς, όσο απίθανο θα ήταν να ήμουν Μπαρσελόνα στα 8 μου επι Μπονάνο και Όβερμαρς, τόσο απίθανο είναι και εσύ να ήσουν Γιουναίτεντ στα 6 σου, πόσο μάλλον σε μια εποχή όπου δεν υπήρχε κάν δυνατότητα να δείς PL.

Οπότε λοιπόν αυτά περι οπαδών τριετίας, όντως μπορείς να τα πείς, αλλά μόνο σε αυτούς που έγιναν Μπαρσελόνα στα 27 τους, όπως είπες.

Έχω στο πατρικό μου κασκολάκι αγορασμένο από Βαρκελώνη το 1997 και φωτογραφία του "φαινόμενου" με ολοκαίνουργια οδοντοστοιχία, μόλις τα είχε φτιάξει. Άντε γιατί αρχίζουν να με εκνευρίζουν οι "αμφισβητίες χωρίς αιτία"!

iphone.png

Και να γιατί αγαπήσαμε τότε αυτή την ομάδα. :rolleyes:

http://www.youtube.com/watch?v=5JKf78lVorg

Και όμως, τονίζει τους τομείς της Ρεάλ. Συνεπώς κυρίως τη Μπαρτσελόνα με τη Ρεαλ συγκρίνει αν και δεν είμαι της γνώμης ότι οι αριθμοί λένε την αλήθεια (εκτός αν μιλάμε για την ελληνική οικονομία :P )

:confused:

Με κόκκινο είναι η πρώτη κάθε κατηγορίας,το ότι δεν βλέπεις να είναι τονισμένη η Μπαρτσελόνα σημαίνει ότι δεν είναι πρώτη στα στατιστικά.

τελικα μονο τα λογια του κιριλεμαν , του αλεξη και του κυριου προεδρου αξιζουν στο ποδοσφαιρο. ολοι οι εκατομυρια αλλοι που για παιχτες της μπαρτσελονα βλεπουμε ενα ματσο τιτικες κανουν πουλακια τα ματια μας

a095b62ba601cdf2e9b5ff3d0e9c8069_biscuitsshakey.gif

αυτοι ειναι οι παιχτες σας.... ξεφτιλιζουν τον θεσμο του ποδοσφαιρου.

Καλά κι εγώ αν έπαιζα με τους τσοπάνηδες της Ρεάλ συνέχεια κάτω θα ήμουν. Όχι, θα κάτσω να με κλωτσάνε αβέρτα οι τσουρουκάδες Πέπε και Ράμος κι εγώ θα το παίζω ήρωας. Στις 3 κλωτσιές η βουτιά δώρο...

Απο ποιον αγώνα είναι είδες; :P

Συνεπώς, όσο απίθανο θα ήταν να ήμουν Μπαρσελόνα στα 8 μου επι Μπονάνο και Όβερμαρς, τόσο απίθανο είναι και εσύ να ήσουν Γιουναίτεντ στα 6 σου, πόσο μάλλον σε μια εποχή όπου δεν υπήρχε κάν δυνατότητα να δείς PL.

Ελα που ομως όντως εγινα Γιουναιτεντ στα 6-7 μου επειδη ο πατέρας μου ήταν Γιουναιτεντ επι χρόνια (οπως και Παναθηναικος προφανως)

Μια χαρα βλέπαμε ειδικά αγγλικό Κύπελο η ΕΡΤ πάντα έδειχνε τελικους. Δεν βλέπαμε πολλά ματς, αλλά η ΕΡΤ έδειχνε Αγγλια που και που (ενω Ισπανια και Γερμανια και Ιταλια βλέπαμε μόνο στην Ευρωπη)

Οπότε, έστω και τυφλα επειδή ηταν ο μπαμπάς, ναι, ήμουν Γιουναιτεντ απο την ίδια ηλικία που έγινα και Παναθηναικος. Και μια χαρα θυμάμαι στα 11-12 μου εποχές που βγήκαμε 13οι πριν αρχίσει η ανηφόρα

Ελα που ομως όντως εγινα Γιουναιτεντ στα 6-7 μου επειδη ο πατέρας μου ήταν Γιουναιτεντ επι χρόνια (οπως και Παναθηναικος προφανως)

Καλώς τότε :)

http://www.sport24.gr/football/Portugal/porto_to_asynagwnisto_podosfairiko_souper-market.866507.html

Και σε χωρα που τα οικονομικα της ειναι περιπου όσο σκατά και τα δικά μας.

Βεβαια εχουν τις αποικιες αλλα και παλι

Την αντίδραση του προέδρου της Superleague προκάλεσε ο ορισμός

του Τάσου Κάκου στο ντέρμπι της 5η αγωνιστικής των πλέι-οφ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα έχει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο καθώς

θεωρεί “κοροϊδία” από την πλευρά της ομοσπονδίας τον ορισμό του Κάκου σε ένα

τόσο σημαντικό παιχνίδι, ειδικά μετά την διαιτησία του στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο κ. Μαρινάκης, θεωρεί πως δεν είναι δυνατόν ο διαιτητής που διηύθυνε τον τελικό

του Κυπέλλου, που είχε συμμετοχή σε αυτό το αίσχος, να επιβραβεύεται κιόλας κατά

αυτό τον τρόπο.

Τραυματισμός του Carcela. Βίαιος.

Καλα αυτουνου πρεπει να του απαγορευσουν την εισοδο στους αγωνιστικους χωρους...

Ειναι επικινδυνος ....

Τι καρατια ηταν αυτη.

Ελεος.

Οποιος τσιμπησει το Μπρεσκα θα χει κανει τρομερη μεταγραφη....

Ο ανθρωπος ειναι ασταματητος.

http://www.youtube.com/watch?v=jmZicW1rGAI

Ρε Μαρινακη φερ τον στο λιμανι να πουμε την παιχτουρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...