alexis333 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 DKNI εισα Ρεαλ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Οχι ρε, τρελος εισαι? Φτου φτου Ειμαι Παναθηναικος και Μαντσεστερ Γιουναιτεντ ΚΑΙ ΜΟΝΟ (δεν εχω δηλαδη 1 στην Αγγλια, 1 στη Γερμανια κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ααα, ετσι εξηγηται ... Ελα μωρε μετα τον τελικο θα καταλαβεις ακομα κι εσυ πως αυτα που λες δε στεκουν. Ειμαι 1000% πως θα το καταλαβεις ... Υπομονη .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ελα μωρε μετα τον τελικο θα καταλαβεις ακομα κι εσυ πως αυτα που λες δε στεκουν. Ειμαι σιγουρος οτι αν σε ρωτησω "Τι νομιζεις οτι λεω" θα εχεις σχηματισει εντελως λαθος αποψη. Μα εντελως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ποτε θα τελειωσει το αστειο με την αμφισβητηση της Μπαρτσελονα απο μερικους εδω μεσα ??? Και το λεω αστειο γιατι μονο ως αστειο μπορει να ακουστει ... Ειπαμε να λεμε καμια μλκια αλλα μερικοι το παραχ**αν .... Έλα ντε,και οι αριθμοί ψέματα,άκου να μην έχει τις περισσότερες προσπάθειες για γκολ η ομαδάρα,αφού βλέπουμε Ελα ντες, αυτο λεω και εγω, ποτε θα τελειωσει η αμφισβητηση και θα αποδεχτειτε την πραγματικοτητα οτι η Μπαρτσελονα ειναι μια χαρα ομαδα που τα ΜΜΕ την εχουν κανει 2 χαρες χωρις να το αμφισβητειτε?? Ακριβώς αυτό,+55.456.678 Θα είχε ενδιαφέρον να υπήρχε ένα στατιστικό για το πόσες πάσες αλλάζει η Μπαρτσελόνα και πόσες απο αυτές ήταν πίσω απο το κέντρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ri0 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Champions League Stats Γκολ Barcelona 27-8 , +19 Real Madrid 25-6 , +19 Man U 18-4 , +14 Σουτ στο τέρμα Barcelona 86 Real Madrid 86 Man U 68 Σουτ εκτός τέρματος Barcelona 76 Real Madrid 87 Man U 53 Κόρνερ Barcelona 55 Real Madrid 70 Man U 76 Κατοχή μπάλας μ.ο Barcelona 62% Real Madrid 57% Man U 58% Φάουλ υπέρ Barcelona 195 Real Madrid 172 Man U 137 Φάουλ κατά Barcelona 137 Real Madrid 176 Man U 158 Κίτρινες Barcelona 13 , 1.08 ανα παιχνίδι Real Madrid 32 , 2.67 ανα παιχνίδι Man U 12 , 1 ανα παιχνίδι Κόκκινες Barcelona 1 Real Madrid 3 Man U 0 http://www.uefa.com/uefachampionsleague/statistics/round=2000118/clubs/type=foulssuffered/index.html Χαώδεις διαφορές όντως Πρωτη ειναι η μπαρτσα και στις πασες οπως λες και στα γκολ και ολα..Πως να το κανουμε δηλαδη,ειναι ομαδαρα Μήπως υπάρχουν στατιστικά από την πεντάρα επίσης, μιας και συγκρίνεις τη Ρεαλ με τη Μπαρτσελόνα...? Απλά για την ιστορία: http://www.uefa.com/uefachampionsleague/statistics/round=2000118/clubs/index.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δεν συγκρινει τη Ρεαλ με τη Μπαρτσα αλλα τις 3 των ημιτελικων μεταξυ τους (οκ, τη Σαλκε δεν νομιζω να ειχε νοημα να τη βαλει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ri0 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Και όμως, τονίζει τους τομείς της Ρεάλ. Συνεπώς κυρίως τη Μπαρτσελόνα με τη Ρεαλ συγκρίνει αν και δεν είμαι της γνώμης ότι οι αριθμοί λένε την αλήθεια (εκτός αν μιλάμε για την ελληνική οικονομία ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ειμαι σιγουρος οτι αν σε ρωτησω "Τι νομιζεις οτι λεω" θα εχεις σχηματισει εντελως λαθος αποψη. Μα εντελως. Δεν έχει σημασία τι νομίζουμε ότι λες, σημασία έχει ότι δεν έχουν την παραμικρή σημασία αυτά που λες. Συνεπώς, δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να αντιπαρατεθώ για μια ομάδα της οποίας εδώ και χρόνια βλέπω πάνω από 30 ματς της το χρόνο με ανθρώπους που την γνωρίζουν μόνο από τα δελτία ειδήσεων και το FM. Θα έχει τη χαρά και την τιμή η ομάδα σου να ξεφτιλιστεί και αυτή όπως άλλες σε λίγες μέρες. In fact, το να αντιμετωπίζεις την Μπαρτσελόνα είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα σήμερα. Αν παίξεις καταστροφικό ποδόσφαιρο και σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και κερδίσεις, θα σε κράζει όλος ο κόσμος για το "θέαμα" που προσέφερες. Αν, από την άλλη, παίξεις ανοιχτά και... αντρίκια (εδώ γελάμε), θα βαρεθείς να μετράς!!! Α και που σαι, δεν είναι μπάλα αυτό που παίζει η Μπάρτσα, μπάλα παίζει η... Τότεναμ!!! Γεωργίου σπίκιν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 τελικα μονο τα λογια του κιριλεμαν , του αλεξη και του κυριου προεδρου αξιζουν στο ποδοσφαιρο. ολοι οι εκατομυρια αλλοι που για παιχτες της μπαρτσελονα βλεπουμε ενα ματσο τιτικες κανουν πουλακια τα ματια μας αυτοι ειναι οι παιχτες σας.... ξεφτιλιζουν τον θεσμο του ποδοσφαιρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Καλά κι εγώ αν έπαιζα με τους τσοπάνηδες της Ρεάλ συνέχεια κάτω θα ήμουν. Όχι, θα κάτσω να με κλωτσάνε αβέρτα οι τσουρουκάδες Πέπε και Ράμος κι εγώ θα το παίζω ήρωας. Στις 3 κλωτσιές η βουτιά δώρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Συνεπώς, δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να αντιπαρατεθώ για μια ομάδα της οποίας εδώ και χρόνια βλέπω πάνω από 30 ματς της το χρόνο wow, και παρολαυτα δεν το εχεις μυρισει το αθλημα καν? Πως στο καλο γινεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Καλά, κόψε κάτι εσύ. Στο τέλος θα μας πεις να βράσουμε και καμία μπάλα... Oh wait... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 wow, και παρολαυτα δεν το εχεις μυρισει το αθλημα καν? Πως στο καλο γινεται... Να σου δώσω μια μπάλα ποδοσφαίρου να την κάνεις πουφ; Εντάξει, ως εδώ η πλακίτσα, μην το ξεφτιλίσουμε το θέμα. Τα υπόλοιπα μετά τον τελικό. Σόρυ και από τα υπόλοιπα μέλη για την κατάχρηση του χώρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δικαιολογημενοι είναι μόνο όσοι 1. Είναι Μπαρτσελονα για χρόνια, ακόμα και οταν δεν θεωρουταν η κορυφαια ομαδα 2. Δεν λενε "Ειμαι Μπαρτσελονα" αλλα "Μου αρεσει το ποδοσφαιρο της Μπαρτσελονα" (και εμένα μου αρεσει το ποδόσφαιρο της Μπαρτσελονα), αρκει να μην μπλεκουν σε κουβέντες μεταξύ υποστηρικτών και να μιλανε σαν να ειναι υποστηρικτες Το σόι φασιστική νοοτροπία είναι αυτή; Δηλαδή απαγορεύεται φίλαθλοι κάτω των 30 ετών να υποστηρίζουν μια ξένη ομάδα; Εσύ επι Φέργκιουσον δεν έγινες Marketing United; αυτοι ειναι οι παιχτες σας.... ξεφτιλιζουν τον θεσμο του ποδοσφαιρου. Να σου πώ, φαντάζομαι τα ίδια θα πιστεύεις για τον Καραγκούνη έτσι; πχ Γιουναιτεντ γιατί οι περισσότεροι γίνατε Μπαρτσελονα επειδη έτσι σας επιβάλλει η διαφημιστικη του Πλατινι (εξαιρουνται οσα παιδια ηταν Μπαρτσελονα εποχες Λουις Ενρικε και Όφερμαρς που παραλίγο να τους απέκλειε ο Κυριάκος και ο Κόλκα) Όταν κάνουμε σε 8 μέρες την κηδεία στο Δελφινάριο του Γκουαρδιόλα - τύφλα να έχει ο Σταθης Ψάλτης - θα γελάσουμε με τους θεατρινισμους τους και θα ψαχνετε δικαιολογιες πως γινεται το Περοκε να χασει για αλλη μια χρονια το κατσαρολι Εσύ σε λίγο θα μας πείς οτι έγινες Utd πρίν το '86 που ανεβοκατέβαινε κατηγορίες. Χαλάρωσε ρε "Διακογιάννη". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις