Mika Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Έχεις την αίσθηση ότι τα απαξιωτικά σχόλια ενός Mika σε ένα ελληνικό φόρουμ τεχνολογίας με ένα νυσταγμένο παιδάκι πάνω αριστερά που κρατάει ένα λάπτοπ, μπορούν να μειώσουν στο ελάχιστο την αξία αυτής της ομάδας; η αξια της ομαδας μειωνεται με τις πραξεις της και τα σχολια του καθε Μικα ειναι φυσικο επακολουθο. Οταν μου το παιζεις χρονια ιδεολογος και τελικα μολις σκασει το χοντρο χαρτι αφηνεις ιδεολογιες στην ακρη κατι δεν παει καλα.
kirileman Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Η αξία της ομάδας φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Το να συγχέεις την πρωτοφανή οικονομική κρίση και την επιτακτική ανάγκη να βρεθούν χρήματα (για να μπορέσουμε να απολαμβάνουμε όλοι αυτό το θέαμα από το οποίο, μάλιστα, τρώει ψωμί κόσμος και κοσμάκης) με όποιες δηλώσεις και συμπεριφορές έχεις εσύ κρατήσει και ανακατέψει στο δικό σου μυαλό επισημαίνοντάς τες ως σημαντικές, είναι τουλάχιστον παράξενο. Επαναλαμβάνω, η δική σου άποψη -που όπως εκφέρεται φανερώνει τουλάχιστον εμπάθεια- για την καλύτερη ομάδα των τελευταίων 10ετιών (τουλάχιστον) και η οποία αποτελεί ΟΑΣΗ, το τονίζω, ΟΑΣΗ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο των τσουρουκάδων, των σκοπιμοτήτων και του καταστροφικού ποδοσφαίρου, έχει κατά τη γνώμη μου, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ!
Mika Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 οκ. φυσικα μηδενικη αξια εχει (για μενα) και η δικια σου γνωμη οτι το ποδοσφαιρο του θεατρινισμου, της κλαψας και των βουτιων που παιζει η μπαρτσελονα ειναι οτι καλυτερο ειδαμε τις τελυταιες 10ετιες.
kirileman Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Η δική μου γνώμη απλά "τυχαίνει" να συμπλέει με την γνώμη εκατομμυρίων ποδοσφαιρόφιλων σε όλο τον κόσμο, κάτι που αποδεικνύεται και από την ίδια τη στάση της Ουέφα που ακριβώς για αυτό το λόγο, δείχνει (όταν απαιτηθεί) τη στήριξή της στη συγκεκριμένη ομάδα (να το δεχτώ και αυτό). Πραγματικά, εκπλήσσομαι με τη στάση ορισμένων, προφανώς δεν αντιλαμβάνονται πόσο τυχεροί είναι που ζουν την εποχή που έπαιξε μπάλα αυτή η συγκεκριμένη ομάδα και για λόγους που μόνο εκείνοι ξέρουν και που πιθανολογώ ότι έχουν να κάνουν με τη γενικότερη μίρλα και παρακμή, προσπαθούν να λασπώσουν και να λερώσουν -όπως εκείνοι πιστεύουν ότι μπορούν και πρέπει- ένα ποδοσφαιρικό θαύμα. Λυπάμαι που δε μπορείτε να νιώσετε αυτό που απολαμβάνουν τόσοι άλλοι, λυπάμαι.
Mika Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 οι συγκεκριμενες υπερβολες δεν νομιζω οτι ασπαζονται απο τα εκατομυρια που λες. ακου ποδοσφαιρικο θαυμα
DKNI Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 για την καλύτερη ομάδα των τελευταίων 10ετιών (τουλάχιστον) Γελαει ο πλανητης με τις υπερβολες των fashion victims... Πες μας για τις 800 πασες αλλη μια (οι 700 ειναι μεταξυ Πουγιολ-Μπουσκετς-Τσαβι) Η δική μου γνώμη απλά "τυχαίνει" να συμπλέει με την γνώμη εκατομμυρίων ποδοσφαιρόφιλων σε όλο τον κόσμο, Ξερεις ποσοι πχ ειδαν το Sex and the City και το Αvatar να υποθεσω? κάτι που αποδεικνύεται και από την ίδια τη στάση της Ουέφα που ακριβώς για αυτό το λόγο, δείχνει (όταν απαιτηθεί) τη στήριξή της στη συγκεκριμένη ομάδα (να το δεχτώ και αυτό). Τωρα καταλαβαινουμε ολοι γιατι εισαι Ολυμπιακος.Αν ειναι δυνατον, να φερουμε τον Κωσταλα, να κρινει ποιος εχει την μεγαλυτερη χαρη στις κινησεις οποτε να "δικαιουται" ενα 70% αβαντα απο το κορακι... Λυπάμαι που δε μπορείτε να νιώσετε αυτό που απολαμβάνουν τόσοι άλλοι, λυπάμαι. Μην λυπασαι καθολου. Εμεις ειμαστε πιστοι στις ομαδες που αγαπαμε είτε κερδίζουν είτε όχι, είτε κάνουν τακουνάκια είτε όχι. Δεν θα νιωσετε ποτέ την περηφάνια του να είσαι πχ Γιουναιτεντ γιατί οι περισσότεροι γίνατε Μπαρτσελονα επειδη έτσι σας επιβάλλει η διαφημιστικη του Πλατινι (εξαιρουνται οσα παιδια ηταν Μπαρτσελονα εποχες Λουις Ενρικε και Όφερμαρς που παραλίγο να τους απέκλειε ο Κυριάκος και ο Κόλκα) Όταν κάνουμε σε 8 μέρες την κηδεία στο Δελφινάριο του Γκουαρδιόλα - τύφλα να έχει ο Σταθης Ψάλτης - θα γελάσουμε με τους θεατρινισμους τους και θα ψαχνετε δικαιολογιες πως γινεται το Περοκε να χασει για αλλη μια χρονια το κατσαρολι
Erwdios Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Οι ManU εδώ να είστε τριγύρω, μην σας ψάχνουμε στα σχόλια του youtube και της gazzetta
DKNI Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Εδω θα ειμαστε. Ποτέ ένας Red δεν κρύφτηκε σε μια ηττα. Εμεις δεν θα πουμε ποτε "Δεν ημουν Μαν Γιου, απλα την υποστηριζα οπότε μην με πρηζεις" οπως θα ακουσουμε σιγουρα απο τους απεναντι αν χασουν
katz Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Τα ιδια λενε και οι μπαγκλαντεσιανοι και βιετκονγκ οπαδοι της γιουναιτεντ?? Ενταξει ρε φιλε ποιος πλατινι..Δηλαδη ματια δεν εχουμε να δουμε? Πρωτη ειναι η μπαρτσα και στις πασες οπως λες και στα γκολ και ολα..Πως να το κανουμε δηλαδη,ειναι ομαδαρα Και με 7 παικτες απο της ακαδημιες βασικους πραγμα που δεν συμβαινει πουθενα στον κοσμο σε τετοιο επιπεδο Μην τα ισοπεδωνεις ολα
DKNI Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Τα ιδια λενε και οι μπαγκλαντεσιανοι και βιετκονγκ οπαδοι της γιουναιτεντ?? Ειδες? Οταν εσυ πήγαινες εγώ ερχόμουν Ενταξει ρε φιλε ποιος πλατινι..Δηλαδη ματια δεν εχουμε να δουμε? Αρα? Γιατι δεν εισαι Αρσεναλ ας πουμε που επαιζε παρόμοιου στυλ ομορφο ποδοσφαιρο πριν αρχισει να γίνεται της μόδας η Μπαρτσελόνα? Αν του χρονου παιζει πιο ομορφο ποδοσφαιρο ο Αγροτικος Αστερας, θα γινεις Αγροτικος Αστερας? Και βασικα ματια εχεις. Και εχω και εγω. Γιατι πρεπει να μου αρεσει περισσότερο το ποδοσφαιρο της Μπαρτσελονα από το ποδοσφαιρο της Γιουναιτεντ? Δικαιολογημενοι είναι μόνο όσοι 1. Είναι Μπαρτσελονα για χρόνια, ακόμα και οταν δεν θεωρουταν η κορυφαια ομαδα 2. Δεν λενε "Ειμαι Μπαρτσελονα" αλλα "Μου αρεσει το ποδοσφαιρο της Μπαρτσελονα" (και εμένα μου αρεσει το ποδόσφαιρο της Μπαρτσελονα), αρκει να μην μπλεκουν σε κουβέντες μεταξύ υποστηρικτών και να μιλανε σαν να ειναι υποστηρικτες
katz Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μα δεν ειπα οτι ειμαι μπαρτσελονα Αρα παιρνω την κουρτινα 2 Και η αρσεναλ μου αρεσει πολυ και η μαν γιου γιατι παιζουν ομορφη μπαλιτσα.. Δεν σου ειπα οτι πρεπει αναγκαστικα να σου αρεσει περισσοτερο το ποδοσφαιρο της μπαρτσα..Καλα κανεις και σου αρεσει η γιουναιτεντ... Απλα ειπες καποιες ανακριβιες του στυλ οι πασες τους ειναι στην αμυνα(αλλα η αληθεια ειναι οτι ειναι μακραν η πρωτη ομαδα σε γκολ και τελικες προσπαθειες στην ευρωπη) Και σ αυτο που λες οτι η μπαρτσα ειναι μοδα,θα σου πω κι εγω οτι και η μανγιου ειναι μοδα..
gnsX Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ενταξει ρε φιλε ποιος πλατινι..Δηλαδη ματια δεν εχουμε να δουμε? Πρωτη ειναι η μπαρτσα και στις πασες οπως λες και στα γκολ και ολα..Πως να το κανουμε δηλαδη,ειναι ομαδαρα Champions League Stats Γκολ Barcelona 27-8 , +19 Real Madrid 25-6 , +19 Man U 18-4 , +14 Σουτ στο τέρμα Barcelona 86 Real Madrid 86 Man U 68 Σουτ εκτός τέρματος Barcelona 76 Real Madrid 87 Man U 53 Κόρνερ Barcelona 55 Real Madrid 70 Man U 76 Κατοχή μπάλας μ.ο Barcelona 62% Real Madrid 57% Man U 58% Φάουλ υπέρ Barcelona 195 Real Madrid 172 Man U 137 Φάουλ κατά Barcelona 137 Real Madrid 176 Man U 158 Κίτρινες Barcelona 13 , 1.08 ανα παιχνίδι Real Madrid 32 , 2.67 ανα παιχνίδι Man U 12 , 1 ανα παιχνίδι Κόκκινες Barcelona 1 Real Madrid 3 Man U 0 http://www.uefa.com/uefachampionsleague/statistics/round=2000118/clubs/type=foulssuffered/index.html Χαώδεις διαφορές όντως Πρωτη ειναι η μπαρτσα και στις πασες οπως λες και στα γκολ και ολα..Πως να το κανουμε δηλαδη,ειναι ομαδαρα
alexis333 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 http://www.contra.gr...ain/323304.html Ναι ενταξει μουφιά ειναι... Φαινεται. Ποτε θα τελειωσει το αστειο με την αμφισβητηση της Μπαρτσελονα απο μερικους εδω μεσα ??? Και το λεω αστειο γιατι μονο ως αστειο μπορει να ακουστει ... Ειπαμε να λεμε καμια μλκια αλλα μερικοι το παραχ**αν ....
DKNI Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ειδικα αυτο το 62-58 στην κατοχη δειχνει τις γαματες πασες της Μπαρτσελονα @κατζ Τοτε σορρυ, πασο για σενα. παντως ΚΑΙ για την Μαν Γιου στραβωνα οταν μου ελεγαν πριν κατι χρονια "Ελα μωρη Μαντζεσταρα" και ο πιος παλιος παικτης που ξερανε ηταν ο Μπεκαμ Ποτε θα τελειωσει το αστειο με την αμφισβητηση της Μπαρτσελονα απο μερικους εδω μεσα ??? Ελα ντες, αυτο λεω και εγω, ποτε θα τελειωσει η αμφισβητηση και θα αποδεχτειτε την πραγματικοτητα οτι η Μπαρτσελονα ειναι μια χαρα ομαδα που τα ΜΜΕ την εχουν κανει 2 χαρες χωρις να το αμφισβητειτε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις