gnsX Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δεν εχω προβλημα να φαει και 15 αγωνιστικες ο Ολυμπιακος αλλα ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Αυτο το καταλαβαινεις ή οχι ? Καθεστε και διαφωνειται για βλακειες κατεμε. Τοσο καιρο δεν εχετε καταλαβει οτι ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ να διωξουν τους αλητες απο τα γηπεδα ? Αμα θελαν με 3 κινησεις θα τους ειχαν πεταξει εξω. σου είπα ότι συμφωνώ σε αυτό που λες αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι εύνοια προς τον Ολυμπιακό τα φετινά,εάν δεν θέλουν να το λύσουν και προχωράνε με ημίμετρα όπως αυτά να ισχύουν τα ίδια ημίμετρα για όλους,όχι τα Α για τον Ολυμπιακό και τα Β για τους άλλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ναι καθιστε μετρατε αγωνιστικες εσεις ποιος την εχει μεγαλυτερη... Αυτα ειναι αστεια. Δε λυνεται ετσι το προβλημα. Καταλαβετε το. Δε θα πανε 3 αγωνιστικες στο γηπεδο οι Αεκτζηδες και παει τελειωσε η βια στα γηπεδα. Τι ωραια τι καλα. Χεστηκα για τους ΑΕΚτζηδες Αλλα μην μου λες τωρα "τι ανακατεύετε τον Θρυλο, αυτο ειναι το προβλημα"? Δεν ειναι το μονο πρόβλημα αλλα αν εσυ δεν βλεπεις οτι, εστω, ενα απο τα προβληματα ειναι πως οταν βρησκουμε τον Ατρομητακο του ριχνουμε 2 αγωνιστικες ΓΙΑΤΙ??Τι εκανε ο Ατρομητος??? και στον δυνατο της εποχης (τον Ολυμπιακο) 1 αγωνιστικη για το Καραισκακη, τοτε σιγουρα δεν μιλας σαν "φιλαθλος" οπως θες να δειξεις με το 'αυτο ειναι το προβλημα?' αλλα σαν οπαδος Φυσικα και θα τις μετρησουμε Δηλαδη ο,τι και να κανει ο Ολυμπιακος ή ο Παναθηναικος θα τρωνε μια αγωνιστικη και ο Ατρομητος που εφαγε ξυλο θα τρωει 2?? Αυτο για σενα δεν ειναι προβλημα του ποδοσφαιρου? Οτι ολα τα οργανα "δειχνουν" με τις αποφασεις τους "Τον μεγαλο αφηστε τον, τον μικρο σκιστε τον" δεν ειναι προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 η ΑΕΚ έπρεπε να μαζέψει μια 5αρα αγωνιστικές και ο Ατρόμητος 1 (μπήκαν και δικοί του μέσα πριν την έναρξη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Oκ.Καθενας το σκεφτεται διαφορετικα. Εγω ας πουμε αν ετρωγε η ομαδα μου 5 αγωνιστικες για τα εκτροπα στο Καραισκακη και η Αεκ σημερα ετρωγε μια δε θα με νοιαζε. Αφου δε λυνεται το προβλημα ετσι κι αλλιως. Αστειες ειναι οι τιμωριες , γι αυτα τα αισχη που γινοντα στα ελληνικα γηπεδα , οπως και να το δει κανεις. Τωρα για τον Ατρομητο δε γνωριζω τι εγινε γιατι δεν ξερω αν μπηκανε κι αυτοι μεσα και δειρανε κοσμο. Αν δεν κανανε τπτ και φαγανε τιμωρια αδικα οκ ειναι φαουλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Εγώ θα συμφωνήσω με τον alexis333. Τζάμπα καυγάδες και τζάμπα κουβέντες για το ποιος τιμωρήθηκε περισσότερο και ποιος λιγότερο. Είναι γνωστό ότι αυτή τη στιγμή όλοι οι μεγάλοι της Αθήνας και ο ΠΑΟΚ ευνοούνται από τις αποφάσεις, σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Να μετριέστε μεταξύ σας είναι χαζομάρα. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά δε λύνουν κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 αυτό το να βγάζει ο καθένας την ομάδα που υποστηρίζει απ έξω είναι φοβερό,Λάρισα η επαρχιακή ομάδα με το καθαρό πρωτάθλημα που ανέβηκε απο την Β άξια και την έριξε απο την Α το παρασκήνιο,lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Εγώ θα συμφωνήσω με τον alexis333. Τζάμπα καυγάδες και τζάμπα κουβέντες για το ποιος τιμωρήθηκε περισσότερο και ποιος λιγότερο. Είναι γνωστό ότι αυτή τη στιγμή όλοι οι μεγάλοι της Αθήνας και ο ΠΑΟΚ ευνοούνται από τις αποφάσεις, σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Να μετριέστε μεταξύ σας είναι χαζομάρα. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά δε λύνουν κανένα πρόβλημα. Ποιοι μετριομαστε μεταξυ μας? Πρωτον, ειμαι Παναθηναικος και αυτη τη στιγμη μετραμε του Ατρομητου (με τον οποιο δεν με δενει τιποτα) και τα βαζω σε συγκριση με αλλων ομαδων, Παναθηναικου συμπεριλαμβανομενου Δευτερον, και να ειχα, γιατι ειναι κακο να μετριομαστε? Γιατι αυτο δεν λυνει τιποτα και δεν αξιζει? Ενταξει, αφου δεν σας νοιαζει λοιπον, μακαρι του χρονου να κανουμε μια μπουκα εμεις, να φαμε 200χιλ προστιμο και μετα να κανει μια μπουκα ο Ατρομητος, να δειρουν τους Ολυμπιακους και να φαει 300 αγωνιστικες και 299 ο Ολυμπιακος. Και να βγαινω και να λεω "δεν εχει σημασια" Εμ βεβαια, αμα εισαι απο πανω δεν εχει σημασια. ΥΓ. Το θεμα της επιδειξης δυναμης στον ανισχυρο και το γλυψιμο στο ισχυρο, οντως δεν θα ηταν "προβλημα" οπως λετε, αν δεν υπηρχε το Θ.Τ.Ο. (Θεωρημα Τσουβαλιασματος Ολων) που λεει οτι "Εαν η ομαδα μου είτε δεν εμπλεκεται είτε ειναι από πάνω, λεω τη φραση Όλοι τα ιδια κανουν, αυτο δεν ειναι το προβλημα' και καθαριζει" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Τωρα για τον Ατρομητο δε γνωριζω τι εγινε γιατι δεν ξερω αν μπηκανε κι αυτοι μεσα και δειρανε κοσμο. Αν δεν κανανε τπτ και φαγανε τιμωρια αδικα οκ ειναι φαουλ. κοίτα δεν μπορείς να τρως δύο αγωνιστικές επειδή μπήκαν 10 άτομα να προστατεύσουν τα πανό τους την ώρα που στην αναμπουμπούλα των καπνογόνων της έναρξης πήγαν οι αεκτζηδες και πήραν 4 . ναι οκ καταλαβαίνω για μερικούς πως "οπαδοί , πανό και μαλακίες , serious business" , αλλά του άλλου είναι ιδιοκτησία του . δεν εχει σημασία αν ειναι αμάξι , πανό ή σοκοφρέτα , έχει κάθε δικαίωμα να αποτρέψει την κλοπή. επίσης όταν σκάνε ναυτικές και στυλό στην εξέδρα που κάθονται τα "μπαρμπάδια" και οι παίχτες σου τρώνε ξύλο ακριβώς μπροστά σου και πάλι δεν μπορώ να κατηγορήσω όποιον πήγε να μπει μέσα να τους προστατεύσει. την μια αγωνιστική θα την καταλάβαινα , αλλά το να τρως δύο , να σου κόβουν τα 100.000 που θα έπαιρνες λόγο συμμετοχής στον τελικό και να τρως και από πάνω 60.000 πρόστιμο είναι μεγάλη πρόκληση . Ειδικά όταν μόνιμοι "βιαστες" του ποδοσφαίρου εντός και εκτός γηπέδων τρώνε ποινές χάδια Πολύ φοβάμαι πως δεν έχει νόημα να ανανεώσω το διαρκείας για του χρόνου . Η μισή χρονιά φοβάμαι πως θα πάει με κεκλεισμένων . και ο μόνος υπεύθυνος για την τυχών έξαρση της βίας σε μια σχετικά ήρεμη ως τώρα με μικρές εξαιρέσεις έδρα και μια από τις ελάχιστες που δίνει εισιτήρια σε όλους τους φιλοξενούμενους , θα είναι αυτοί οι καριολ... της ΕΠΟ και μόνο . και για να μην παρεξηγηθώ , ελπίζω να μην γίνει τπτ από τα παραπάνω προφανώς Ελπίζω στην έφεση να κόψουν τις παπαριές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 αυτό το να βγάζει ο καθένας την ομάδα που υποστηρίζει απ έξω είναι φοβερό,Λάρισα η επαρχιακή ομάδα με το καθαρό πρωτάθλημα που ανέβηκε απο την Β άξια και την έριξε απο την Α το παρασκήνιο,lol Ίσως επειδή πρέπει να είναι κανείς ανόητος για να πιστεύει ότι οι ομάδες που ΔΕΝ έχουν την εξουσία, μπορούν να στήσουν αποτελέσματα και να πάρουν πρωταθλήματα. Πόσο μάλλον που το πρωτάθλημα της Λάρισας πήγαν να της το πάρουν κάποιοι που προφανώς έχουν πολύ μικρή εξουσία σε σχέση με την παντοδύναμη Λάρισα, που κατάφερε και το πήρε στα χαρτιά. Αυτή είναι η κρίση μου-εκτίμησή μου, εξ αποστάσεως. Πιθανώς να κάνω και λάθος. Την αλήθεια δεν μπορώ να την ξέρω, γιατί δεν υπάρχει γραμμένη πουθενά, όπως δεν είναι γραμμένο πουθενά πως παίρνει ο Ολυμπιακός τα πρωταθλήματα τόσον καιρό, γιατί δεν έχουμε δημοσιογραφία. Οπότε ένας πιτσιρικάς που σήμερα είναι 8 χρονών, σε 20 χρόνια δε θα γνωρίζει τίποτα γι' αυτά τα πράγματα, παρά ότι ακούει από τον κάθε φανατισμένο. Όπως κι εγώ, όλες μου οι πηγές είναι από φανατισμένους, είτε από τη μια, είτε από την άλλη πλευρά. Όταν η Λάρισα ήταν εξουσία (δηλαδή στη Β' Εθνική) ανέβηκε άδικα ή καλύτερα "με το ζόρι" και "με σπρώξιμο". Το έχω γράψει άπειρες φορές, δε γίνεται να το επαναλαμβάνω σε κάθε ποστ μου. Αφού υποτίθεται ότι παρακολουθείς τι γράφω (μιας και γνωρίζεις τι ομάδα είμαι) θα έπρεπε να το ξέρεις. Το ότι πέσαμε παρασκηνιακά, δεν είναι η εξαίρεση. Είναι ο κανόνας. Όπως φωνάζω για τη Λάρισα, φώναζα για τον Ιωνικό και για την Καλλιθέα. Με άκουγε κανένας τότε; Δε θυμάμαι να διάβασα ποτέ ούτε ένα σχόλιο σε αυτά που έγραφα. Όταν λέω για τη Λάρισα, όμως, "α, τα λες τώρα επειδή είναι η ομάδα σου". Δεν έχω βγάλει καμία ομάδα μου απ' έξω. Ο καθένας, όμως, ότι θέλει βλέπει, διαβάζει και καταλαβαίνει. Ποιοι μετριομαστε μεταξυ μας? Πρωτον, ειμαι Παναθηναικος και αυτη τη στιγμη μετραμε του Ατρομητου (με τον οποιο δεν με δενει τιποτα) και τα βαζω σε συγκριση με αλλων ομαδων, Παναθηναικου συμπεριλαμβανομενου Καλά κάνετε και μετράτε του Ατρόμητου. Είναι σημαντικό αυτό. Δευτερον, και να ειχα, γιατι ειναι κακο να μετριομαστε? Γιατι αυτο δεν λυνει τιποτα και δεν αξιζει?Ενταξει, αφου δεν σας νοιαζει λοιπον, μακαρι του χρονου να κανουμε μια μπουκα εμεις, να φαμε 200χιλ προστιμο και μετα να κανει μια μπουκα ο Ατρομητος, να δειρουν τους Ολυμπιακους και να φαει 300 αγωνιστικες και 299 ο Ολυμπιακος. Και να βγαινω και να λεω "δεν εχει σημασια" Εμ βεβαια, αμα εισαι απο πανω δεν εχει σημασια. Είναι κακό να μετράμε πόσο αδικούνται μεταξύ τους οι μεγάλες ομάδες, αγνοώντας ότι 1) ένα πρόβλημα είναι ότι αδικούνται όλες οι υπόλοιπες και γι' αυτό δεν έχουμε και δε θα αποκτήσουμε ποτέ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, κάτι που θα βοηθούσε πολύ και τις μεγάλες ομάδες με την πορεία τους στην Ευρώπη, τον περισσότερο κόσμο στα γήπεδα και τους καλύτερους ποδοσφαιριστές και 2) ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι παιχνίδια και οι αποφάσεις στήνονται και δε νομίζω να παρακολουθούμε μπάλα για να λέμε ο ένας στον άλλο "χα! Η ομάδα μου ξέρει να στήνει καλύτερα από τη δική σου", κάτι που προσωπικά βλέπω να συμβαίνει αρκετά. By the way, (όπως θα κατάλαβες) είμαι πολύ πιο κάτω από τον Παναθηναϊκό και θεωρώ ότι δεν έχει σημασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ίσως αν δεν άλλαζαν οι κανονισμοί εν μία νυκτί να μην είχες πρωτάθλημα,τότε σε έσπρωξαν οι μεγάλοι,ισχυροί κακοί δυνάστες και χάρηκες.τώρα σ έριξαν και κλαις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Και πέρα από τις ανακρίβειες (περί χαράς και λύπης), τι έχεις να προσθέσεις σε αυτά που έγραψα; Πχ έχεις κάποια απάντηση στο γιατί με βοήθησαν οι κακοί δυνάστες; Κάποια απάντηση σε όλα τα υπόλοιπα; Ένα από αυτά τα τρομακτικά που ελάχιστοι γράφουν "Ουπς, λάθος έκανα!" μήπως; Για να έρθουμε, λοιπόν, σε αυτό που πρωτοέγραψες: αυτό το να βγάζει ο καθένας την ομάδα που υποστηρίζει απ έξω είναι φοβερό ...εγώ θα γράψω ότι εξίσου αστείο είναι να νομίζεις ότι όλοι σκέφτονται και λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν ενδείξεις γι' αυτό. Ουσιαστικά είναι ένας τρόπος για να μη νιώθεις άσχημα για το πως εσύ ο ίδιος σκέφτεσαι. Ταιριάζει και με τη δική σου θεωρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δεν υπαρχει καμια λογικη για τετοια τιμωρια του Ατρομητου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Είναι κακό να μετράμε πόσο αδικούνται μεταξύ τους οι μεγάλες ομάδες, αγνοώντας ότι 1) ένα πρόβλημα είναι ότι αδικούνται όλες οι υπόλοιπες και γι' αυτό δεν έχουμε και δε θα αποκτήσουμε ποτέ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, Ρε συ Μανωλιο, καταλαβαινομαστε ή κοροιδευουμε? Ειμαι ενας οπαδος μεγαλης ομάδας που υπερασπιζομαι οχι τη δικη μου αλλα μια μικρη, επειδη την τιμωρουν με αδικη ποινη που δεν εχει επιβληθει σε καμια μεγαλη και μου απαντας με το απο πανω? Σοβαρα μιλαμε? By the way, (όπως θα κατάλαβες) είμαι πολύ πιο κάτω από τον Παναθηναϊκό και θεωρώ ότι δεν έχει σημασία. Αυτο ειναι που λεω οτι αν δεν πεσει στον πωπω μας, δεν μας νοιαζει παροτι ανηκουμε στην ιδια κατηγορια που στην επομενη μπορει να ειμαστε εμεις οι αδικημενοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 "Δεν πρόκειται να ανακαλέσει τις δηλώσεις που έκανε μετά από το τέλος του τελικού με την ΑΕΚ (περί μπου…λου ελληνικού ποδοσφαίρου) παρά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όπως δήλωσε στο Sportaction ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός εμφανώς δυσαρεστημένος από την απόφαση αυτή και αγνοώντας το αν θα υπάρξει τιμωρία αν δεν ανακαλέσει, τόνισε πως δεν πρόκειται να πάρει τίποτα πίσω από όσα είπε." http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=149&document_id=198990 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ρε συ Μανωλιο, καταλαβαινομαστε ή κοροιδευουμε? Ειμαι ενας οπαδος μεγαλης ομάδας που υπερασπιζομαι οχι τη δικη μου αλλα μια μικρη, επειδη την τιμωρουν με αδικη ποινη που δεν εχει επιβληθει σε καμια μεγαλη και μου απαντας με το απο πανω? Σοβαρα μιλαμε? Χαχα! Προφανώς δεν καταλαβαινόμαστε! Μου γράφεις: ειμαι Παναθηναικος και αυτη τη στιγμη μετραμε του Ατρομητου και σου γράφω γι' αυτό το θέμα: Καλά κάνετε και μετράτε του Ατρόμητου. Είναι σημαντικό αυτό. ...αλλά καπάκι γράφεις και ότι αν υποθετικά συζητάγαμε κάτι άλλο: Δευτερον, και να ειχα, γιατι ειναι κακο να μετριομαστε? και σου απαντάω τι βρίσκω κακό σε αυτό (το οποίο δεν κάνεις). Και εσύ έρχεσαι λοιπόν και μου απαντάς "αυτό είχες να πεις σε αυτό που έγραψα"; Προφανώς όχι. Αυτό έχω να πω στο υποθετικό σενάριο "γιατί είναι κακό". Στο άλλο που έγραψες σου απάντησα. Λοιπόν, τι λες; Καταλαβαινόμαστε; "Δεν πρόκειται να ανακαλέσει τις δηλώσεις που έκανε μετά από το τέλος του τελικού με την ΑΕΚ (περί μπου…λου ελληνικού ποδοσφαίρου) παρά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όπως δήλωσε στο Sportaction ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός εμφανώς δυσαρεστημένος από την απόφαση αυτή και αγνοώντας το αν θα υπάρξει τιμωρία αν δεν ανακαλέσει, τόνισε πως δεν πρόκειται να πάρει τίποτα πίσω από όσα είπε." http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=149&document_id=198990 Μπράβο Δώνη! Αν είναι δυνατόν να βγαίνει απόφαση που να λέει "να ανακαλέσει". Λες και το πρόβλημα είναι ότι τα λέμε, όχι ότι γίνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις