Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην τυχόν και κάνει καμιά μ@λ@κία η αστυνομία! Σε λίγο καιρό που θα χουν μάθει καλύτερο σημάδι, θα γλυτώσουμε από δαύτους.

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eμένα μπορει να μου πει καποιος πως θα γινει να δουμε το ντερμπι στην Αγγλια και παραλληλα τον Παο στον τελικο της Ευρωλίγκα ??

Με αυτο το διλλημα εχει παραλησει ολη η Ευρωπη νομιζω.

Δε μπορουσαν να το βαλουν αλλη ωρα ενα απο τα δυο?

Δημοσ.

Pc. Το σάιτ της ευρωλιγκας για τον τελικό και ένα στριμ για το ποδόσφαιρο. Εγώ τι να πω που μυρίζει μάθημα γαλλικών γιατί δίνω μεθαύριο; Έτσι έχασα ΌΛΑ, μα ΌΛΑ τα φετινά μπαρτσα-Ρεάλ. Ακόμα και σε μέρες που δεν έχω κανονικά μάθημα, βάζαμε έξτρα.

Δημοσ.

Δε μπορουσαν να το βαλουν αλλη ωρα ενα απο τα δυο?

Hταν αλλη ωρα

Αλλα βλεπεις ο Μπερτομεου ηθελε να εξυπηρετησει τους Εβραιους

Η ΟΥΛΕΜΠ ειναι χαλαρα η πιο αστεια απο τις μεγαλες διεθνεις διοργανωτριες αρχες. ΧΑΛΑΡΑ ομως.

Δημοσ.

Eδω ρε ξεκιναει ο μεγαλος τελικος χωρις να ξερουμε αν θα ληξει.

Ο Μπλατ δηλωσε οτι σε ενδεχομενο παρατασης "θα πρεπει να παρει μια παρα πολυ δυσκολη αποφαση", καθως θα εχει ξεκινησει η θρησκευτικη τους γιορτη.

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=bZos5wC2yis

Προσκυνήστε :D

Για να ειμαστε δικαιοι και να κανουμε αυτοκριτικη, αμα το ειχε βαλει αυτο το γκολ οχι η Μπαρτσελονα, η Σεβιλλη σου λεω εγω, θα ειχε ηδη 25 ποστ απο κατω απο το βιντεο σου που θα λεγανε "Α ρε τι βλεπουνε οι αλλοι και εμεις τον κατιμα"

Δημοσ.

Δυο αγωνιστικες ο Ατρομητος!!! :confused: :confused:

Μια αγωνιστικη ο γαυρος για το Καραισκακη(ή και εμεις με Βολο, αν και δεν ηταν τετοιας εκτασης, δεν εχει σημασια) και 2 ο Ατρομητος για επεισοδια που εκαναν οι ΑΕΚτζηδες...

Δημοσ.

Ναι καθιστε μετρατε αγωνιστικες εσεις ποιος την εχει μεγαλυτερη...

Αυτα ειναι αστεια.

Δε λυνεται ετσι το προβλημα.

Καταλαβετε το.

Δε θα πανε 3 αγωνιστικες στο γηπεδο οι Αεκτζηδες και παει τελειωσε η βια στα γηπεδα.

Τι ωραια τι καλα.rolleyes.gif

Δημοσ.

Ναι καθιστε μετρατε αγωνιστικες εσεις ποιος την εχει μεγαλυτερη...

Αυτα ειναι αστεια.

Δε λυνεται ετσι το προβλημα.

Καταλαβετε το.

Δε θα πανε 3 αγωνιστικες στο γηπεδο οι Αεκτζηδες και παει τελειωσε η βια στα γηπεδα.

Τι ωραια τι καλα.rolleyes.gif

δλδ δεν θα τιμωρούμε τον ΘΡΥΛΟ αλλά θα τιμωρούμε τους άλλους και θα λέμε δεν λύνεται έτσι το πρόβλημα για να συμφωνήσουμε,ΟΚ

Δημοσ.

δλδ δεν θα τιμωρούμε τον ΘΡΥΛΟ αλλά θα τιμωρούμε τους άλλους και θα λέμε δεν λύνεται έτσι το πρόβλημα για να συμφωνήσουμε,ΟΚ

Δεν εχω προβλημα να φαει και 15 αγωνιστικες ο Ολυμπιακος αλλα ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Αυτο το καταλαβαινεις ή οχι ?

Καθεστε και διαφωνειται για βλακειες κατεμε.

Τοσο καιρο δεν εχετε καταλαβει οτι ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ να διωξουν τους αλητες απο τα γηπεδα ?

Αμα θελαν με 3 κινησεις θα τους ειχαν πεταξει εξω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...