firewalker Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Θεός ο Jimmy! Εκνευριστικός ο διαιτητής σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3SbzZ8wTncg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ενταξει, ολα καλα? Η ομαδα της UNICEF πάλι δεν εχασε. Οντως ειναι δυσκολο να την κερδισεις αφου για καθε 2 γκολ που βαζεις σου μετρανε το 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Πιο καλά δε γίνεται. Αλλά τί σκας εσύ; Αφού την κούπα την έχετε σίγουρη, το μαγαζί που θα γλεντήσετε να κλείσετε εγκαίρως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demessakis Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Στην Μαδρίτη, τόσο λόγο για άδικη ακύρωση του γκολ, δεν κάνουν. http://www.youtube.com/watch?v=zSzMTBaAjzc Δυο ερωτήσεις: - Υπάρχει επαφή (δεν ρωτάω αν πηγαίνει με πρόθεση, ή αν βρίσκει μπάλα); - Ο διαιτητής, σφυρίζει μετά την επίτευξη του γκολ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Θεός ο Jimmy! Αναρωτιέμαι αν οι σχολιαστές μας θέλουν να βλέπουν αγώνα πια ή βλακείες. Μόνο εμένα μου κακοφάνηκε που γέλαγαν όταν μπήκε μέσα και όταν τον έπιασαν "τώρα γιατί πέφτουν όλοι μαζί πάνω του, για να πάρουν όλοι τα εύσημα; Μπράβο (φουλ στην ειρωνεία)". Δεν λέω, οκ, είχε την πλάκα του, αλλά 1) αγώνας δεν γίνεται εκείνη την στιγμή. 2) Όλοι πάνω του για να μην αρχίσει να τρέχει πάλι, όχι για "μαγκιά". Δηλαδή ας τον άφηναν κανένα 5λεπτο να τρέχει, για να γελάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Αναρωτιέμαι αν οι σχολιαστές μας θέλουν να βλέπουν αγώνα πια ή βλακείες. Μόνο εμένα μου κακοφάνηκε που γέλαγαν όταν μπήκε μέσα και όταν τον έπιασαν "τώρα γιατί πέφτουν όλοι μαζί πάνω του, για να πάρουν όλοι τα εύσημα; Μπράβο (φουλ στην ειρωνεία)". Δεν λέω, οκ, είχε την πλάκα του, αλλά 1) αγώνας δεν γίνεται εκείνη την στιγμή. 2) Όλοι πάνω του για να μην αρχίσει να τρέχει πάλι, όχι για "μαγκιά". Δηλαδή ας τον άφηναν κανένα 5λεπτο να τρέχει, για να γελάμε. Δυστυχως οι Σωτηρακοπουλος και Σπυροπουλος εχουν καταντησει σαν τους γερους απο το Muppet Show.Ασε που η περιγραφη του Σωτηρακοπουλου ειναι για γελια και για κλαμματα.Οπως εχω πει και παλιοτερα βαζω ξενη περιγραφη και ησυχαζω απο αυτους.Οταν μπαινει γκολ θελω να το νιωθει ο σχολιαστης και οχι να βαριεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Όλο το σόου του Μέγκα είναι για γέλια, βιντεάκια, ψηφοφορίες, παιδάκια στο στούντιο και άμπαλοι καλεσμένοι να μας λεν τη γνώμη τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Γενικά πολύ ψεύτικη εκπομπή εδώ και χρόνια. Με εκνεύριζε από παλιά που έπαιζαν οι ομάδες μας εκτός έδρας, μας σφυροκοπούσανε οι αντίπαλοι και αν πέρναμε αποτέλεσμα ή έστω ήττα στο γκολ ή στα τελευταία λεπτά έβλεπαν "θαυμάσια εμφάνιση", "ευρωπαικό κουστούμι" και διάφορα τέτοια. Υποκριτές όσο δεν πάει. Πάει και η γλάστρα και ρωτάει τα εντεκάχρονα αν θεωρούνε ότι η απουσία του μουρίνιο επηρέασε τους παίκτες της ρεαλ... WTF? Έχουν κι αυτόν τον θειακό, ρε δεν τον αντέχω με τίποτα τον τύπο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Εμενα μου τη σπαει ο Θαναηλακης. Ο τυπος ειναι εντελως γερομπιζμπικης αλλά δεν με χαλαει αυτο, με χαλαει οτι ειναι εντελως αμπαλος. Δηλαδη κανονικα, για πρωιναδικο στο ΣΤΑΡ. Γιατι δεν παει να γινει παρουσιαστης ειδησεων? Φατσα, μαλλι, γυαλι κομπλε. Τη μπαλα τι τη θελει? Οτι "ποδοσφαιρικη" παρατηρηση κανει ειναι εντελως ασχετη, πιο πολλα ξερει απο μπουζουκια και γκομενες Πχ τον ακουγα σημερα στο πρωι και λεει "Τι ενεδκεαδα ρε κατεβαζει ο Φεργκιουσον, ολα τα δευτερα" και περιμενω να ακουσω Γκιμπσον, Ποσεμπον και 9 φιλαθλους. Και λεει Ολοι πισω παιζουν, ολοι στο κεντρο παιζουν και μπροστα αντι για Ρουνευ-Τσικαριτο εχει Οουεν-Μπερμπάτοφ. Δηλαδη ελεος!! 9/11 βασικοι και αλλαζει απλα τους δυο επιθετικους με αλλους δυο εκ των οποιων ο ενας ηταν ο βασικος μεχρι πριν 3 μήνες! Και καπακια 'Λες να εχουμε αλλα το βραδυ? Ραουλ ειναι αυτος'. Δηλαδη θα αποκλειστει η Γιουναιτεντ επειδη αντι για Ρουνευ-Ερνάντεζ βάσει ΑντιΓκαρσια-Οουεν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ρε, γυρίζει η γυναίκα χθες και μου λέει: Αν βάψεις ποτέ το μαλλί σε χώρισα... και μου δείχνει το Θαναηλάκη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ο Θαναηλακης πρεπει να την εχει δει Τσαουσοπουλος του Μεγκα (εκνευριστικοι και οι δυο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Πολύ γέλιο ο Θαναηλάκης.Στην τηλεόραση χάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Έλα μωρέ ότι και να του πούνε γελάει με το ζόρι.... Η αποθέωση είναι χθες που έχει φτιάξει το βιντεάκι με τα παιχνίδια γιουναιτεντ-μπαρτσα και γκαρίζει ο καμένος.. Δυστυχώς για αυτόν έχει φτιάξει το προφιλ του αστείου-κεφάτου-όλο ενέργεια-red bull και προσπαθεί μονίμως να το εξυπηρετεί. Πολύ κουραστικός και αυτός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις