Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παραγράφηκαν τα εγκλήματα Μπέου. Στο αρχείο όλη η υπόθεση με τις κασέτες.

Γιατί περίμενε κανείς διακστήρια ανακρίσεις και τέτοια? Στην Ελλάδα ζούμε. Και όταν έχεις πιάσει πάτο δεν είναι καιρός να κάτσεις να ακούς κασέτες. Είπαμε ότι η διαφθορά έχει γίνει τρόπος ζωής και δεν ξαφνιάζει πια κανέναν. Δεν θα μάθουμε ποτέ τι έγινε και τι λέει η περιβόητη τρίτη κασέτα. Αυτά είναι ψιλά γράμματα. Φρίκη !!!

Δημοσ.

Κοίταξε είναι η δεύτερη φορά που βγαίνουν κασέτες.Παλιά ξέραμε ότι τα κανόνιζε όλα ο περίεργος,τώρα ξέρουμε ότι τα κανονίζει ο Μπέος.Την τρίτη φορά μπορεί και να γίνει κάτι.Μια του κλέφτη,δυό του κλέφτη που λένε.Για τα επόμενα 10 χρόνια μάλλον πρέπει να πορευτούμε με αυτό όπως είχαμε πορευτεί και με τον Γκαγκάτση και τον Μητρόπουλο.

Δημοσ.

Αλέξη δεν ξέρω αν το είδες αλλά 40000 κόσμος παρά 500 άτομα που ήταν μέσα και τα σπάγανε,γιουχάρανε στα επεισόδια,και χειροκρότησαν τους παίχτες του Ατρομήτου στην απονομή.Τραγική θα ήταν η εφημερίδα αν αφιέρωνε το πρωτοσέλιδο σε αυτά τα μαλακιστήρια.Άλλο που δεν θέλανε δηλαδή.Όσο περισσότεροι δημοσιογράφοι βλέπουν ότι τους βρίζουν,τόσο πιο πολύ χαίρονται.Κάπως έτσι μετράνε την μαγκιά τους.Ένα εξώφυλλο να τους κράζει θα το κρεμούσαν στον τοίχο τους κορνίζα σαν παράσημο.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Αν δεν μείνει η Λάρισα φέτος μόνο και μόνο για το γήπεδο και να ανέβει κανένας σταύλος θα είναι τραγικό.

Ε, ναι, αλλά είμαι να μένει μια ομάδα στην κατηγορία μόνο και μόνο επειδή έχει ωραίο γήπεδο, να μην παίζουμε και καθόλου. Να λέμε από την αρχή ότι η Λάρισα σώζεται γιατί έχει κάνει γήπεδο.

ΥΓ. Καταλαβαίνω ότι δεν έγραψες αυτό. Απλά σχολιάζω.

Δημοσ.

Όχι αυτό έγραψα.Είμαι της άποψης ότι Α εθνική πρέπει να παίζουν μόνο ομάδες με καλά γήπεδα και κόσμο.Οι άλλες είναι απλά διακοσμητικές και ταλαιπωρία.

Δημοσ.

Αλέξη δεν ξέρω αν το είδες αλλά 40000 κόσμος παρά 500 άτομα που ήταν μέσα και τα σπάγανε,γιουχάρανε στα επεισόδια,και χειροκρότησαν τους παίχτες του Ατρομήτου στην απονομή.Τραγική θα ήταν η εφημερίδα αν αφιέρωνε το πρωτοσέλιδο σε αυτά τα μαλακιστήρια.Άλλο που δεν θέλανε δηλαδή.Όσο περισσότεροι δημοσιογράφοι βλέπουν ότι τους βρίζουν,τόσο πιο πολύ χαίρονται.Κάπως έτσι μετράνε την μαγκιά τους.Ένα εξώφυλλο να τους κράζει θα το κρεμούσαν στον τοίχο τους κορνίζα σαν παράσημο.

Ελα ρε Νικο τι λογικη ειναι αυτη ?

Στο ΟΑΚΑ εγινε της ουτανας και αυτοι εχουν πρωτοσελιδο τον απιστευτο λαο της ομαδας .

Αυτα ειναι αστεια.

Δημοσ.

Μα απίστευτος ήταν ο λαός της ομάδας.Και 100000 εισιτήρια να είχαμε θα τελείωναν μετά από 6άρα και με όχι και τόσο δυνατό όνομα αντίπαλο.Δεν ξέρω εγώ είμαι υπέρ της πλήρης απαξίωσης των κακοποιών από τον τύπο.Δεν θα τον κάνεις και φίρμα.Καλά κάναν και σταθήκαν σε όλους τους υπόλοιπους.Και εκτός από αυτό 9 χρόνια είχε η ομάδα να πάρει κύπελλο.Δεν θα το χαλάσεις για 500 πρεζάκια.Λογικά αύριο θα βγάλουν τα "κανονικά" εξώφυλλα.Σήμερα βγάλαν τα εορταστικά.AN και συμφωνώ πως η συγκεκριμένη εφημερίδα ούτε για τζάμια δεν κάνει.

Δημοσ.

Ο Πιλάβιος γιά κάτι πρέπει να είναι υπεύθυνος ε? Ο Μπιτσαξής το ίδιο. Ο Νικητιάδης το ίδιο. Τι σόι υπεύθυνοι είναι αυτοί? Γιατί άραγε τους πληρώνει ο Ελληνικός λαός? Κάνουνε καμιά δουλειά ή κάθονται και τα ξύνουν? Καλά από τους παράγοντες των ομάδων δεν ελπίζω σε κάτι. Αυτοί είναι του στυλ η ομάδα μας νάναι καλά( ενίοτε και καμιά άλλη) και οι άλλοι να πάνε να γ...

Έτσι όπως πάμε σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει καθόλου Ελληνικό ποδόσφαιρο. Να το θυμηθείτε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όχι αυτό έγραψα.Είμαι της άποψης ότι Α εθνική πρέπει να παίζουν μόνο ομάδες με καλά γήπεδα και κόσμο.Οι άλλες είναι απλά διακοσμητικές και ταλαιπωρία.

Εντάξει, συμφωνώ ότι αυτό θα ήθελα κι εγώ, αλλά από εκεί και έπειτα παιχνίδι είναι, οποιοσδήποτε μπορεί να τύχει να υποβιβαστεί. Με χάρες και βοηθητιλίκια δε γίνεται τίποτα, ακόμα και αν έχεις τις καλύτερες ομάδες στην SuperLeague.

Δυστυχώς, δεν το καταλαβαίνουμε αυτό και έτσι όταν αποφάσισαν να φτιάξουν το πρωτάθλημα, έριξαν με το ζόρι ομάδες όπως ο Ιωνικός και η Καλλιθέα.

Διευκρινίζω ξανά: ούτε εγώ τις ήθελα στην Superleague ενώ προτιμώ ομάδες όπως η Λάρισα, αλλά αυτό πρέπει να γίνει με τη φυσική εξέλιξη των πραγμάτων και ΑΝ γίνει (γιατί όπως είπαμε και νωρίτερα: παιχνίδι είναι, και μάλιστα άτιμο, όλα γίνονται).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...