Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Π.χ. Α.Ε.Λ. (και οι άλλοι δύο) Φώναζε (ορθώς) όλη την χρονιά πως πρέπει να εφαρμοστούν οι κανονισμοί για τους διαιτητές κ.τ.λ. Τώρα ζητά να μην εφαρμοστεί ο Κ.Α.Π. για να μην πέσει.

Δε θα μου πεις τελικά για το θέμα; :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ετσι...

Το ξυλο να πεφτει στα γηπεδα (για να μην πεσει στη Βουλη) και ολα υπεροχα.

Ο,τι θελει κάνει ο Μπεος με τις πλατες αλλων

Δε θα μου πεις τελικά για το θέμα; :-)

Sorry σε ξέχασα!

Λέει Α.Ε.Λ. (υπάρχει σχετική ανακοίνωση αν θυμάμαι το άρθρο σωστά) πως αν π.χ. δεν πάρει αδειοδότηση ο Ηρακλής δεν πρέπει να ανέβει άλλη ομάδα από την Β αλλά να παραμείνει μία της S.L. επειδή έτσι θέλουν στην S.L. Ο Κ.Α.Π. όμως λέει πως ομάδα που πέφτει βαθμολογικά δεν μπορεί να παραμείνει.

Η φετινη επιδειξη δυναμης δεν εχει γινει ΟΥΤΕ απο Κοκκαλη ΟΥΤΕ απο Βαρδινογιαννη παντως

Εγω δε θυμαμαι αλλη χρονια που να εχουν γινει τετοια πραγματα οσο παρακολουθω ποδοσφαιρο.

Εχω χασει το μετρημα με τις μπούκες οπαδων στον αγωνιστικο χωρο.

Κοσμος να χτυπαει αθλητες.

Κασσετες πανε κι ερχονται και ο νομος κλεινει τα ματια του.

Οταν θα σκοτωθει κανενας να δω τι θα λενε.

Μπραβο στο Δωνη για τις δηλωσεις του.

Κι ας φαει τιμωρια.

Respect απο μενα.

Μπραβο στο Δωνη για τις δηλωσεις του.

Κι ας φαει τιμωρια.

Respect απο μενα.

+1000

και φαντασου οτι γι αυτες τις δηλωσεις αλλος σχολιαζει "κομπλεξαρα Δωνη κλαψε κι αλλο"

Οταν θα σκοτωθει κανενας να δω τι θα λενε.

Τι ειπανε στη Λαυριου?

Τα ιδια θα λενε

Κλαψ λυγμ 1 μηνα, 2 μηνες, ελα παιδια τερμα το κλαψ λυγμ γιατι αρχιζει νεο πρωταθλημα και πρεπει να εξυπηρετηθουν νεα συμφέροντα

Κασσετες πανε κι ερχονται και ο νομος κλεινει τα ματια του.

Αλήθεια ? ? Ανακαλύψαμε την Αμερική τώρα.Ο άλλος έφαγε 3 χρόνια με αναστολή και 7500 χρηματικό πρόστιμο.Του αέρισαν μια μαντρα.

Όσο για την επίδειξη δύναμης που αναφέρει ο Dkni όποιος είναι "φορτωμένος" στο Ελλάντα δεν τον αγγίζουν.Επίδειξη δύναμης είναι και το να βάζω μπράβους και να σακατεύουν κανέναν διαιτητή ετσι για να περνάει η ώρα.Επίδειξη δύναμης είναι και....και...και...και... (στις τελίτσες βάλε υποθέσεις τις οποίες δεν μπορούμε να συζητήσουμε καθώς απαγορεύεται απο τους κανόνες του forum)....Bρες μου λοιπόν ένα καλό λόγο που η αθλητική δικαιοσύνη θα λειτουργήσει σωστά ?

Ο Αλέξης την ανεβασε την ομάδα και είμαστε ολοι ευτυχισμένοι

Επισκέπτης

Sorry σε ξέχασα!

Λέει Α.Ε.Λ. (υπάρχει σχετική ανακοίνωση αν θυμάμαι το άρθρο σωστά) πως αν π.χ. δεν πάρει αδειοδότηση ο Ηρακλής δεν πρέπει να ανέβει άλλη ομάδα από την Β αλλά να παραμείνει μία της S.L. επειδή έτσι θέλουν στην S.L. Ο Κ.Α.Π. όμως λέει πως ομάδα που πέφτει βαθμολογικά δεν μπορεί να παραμείνει.

Απ' όσο ξέρω για το θέμα, η βαθμολογία δεν έχει επικυρωθεί ακόμα. Αν μια ομάδα έχει κάνει πχ παράνομες μεταγραφές, μηδενίζεται και βρίσκεται τελευταία στη βαθμολογία.

Άλλο θέμα: Περίεργο πάντως που ο κανονισμός είναι τόσο άδικος. Όταν έχεις ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και κάποιος κλέβει, τιμωρείς και αυτόν που βρέθηκε από πίσω του ακριβώς επειδή ο άλλος έκλεβε; Με ποια λογική; Ποιος ξέρει πότε και για ποιον φτιάχτηκε έτσι.

Σε αυτο ειμαι με τη Λαρισα.

Ειναι αλλο να ειναι πχ ο Ηρακλης ΟΚ για το 2010-11 αλλα να αδυνατει για το 11-12 και αρα να μην μπορει να παιξει (οποτε σωστα θα ανεβαινε αλλος ενας) και διαφορετικο να μην εισαι ΟΚ για το 2010-11.

Δηλαδη αν ειναι ετσι, γιατι να μην εφερνε και ο Πηλαδακης τον Κριστιανο Ροναλντο, παροτι μπορει να χρωσταει σε οποιον μιλαει αναγνωρισμενη απο τον ΟΗΕ και την Ουνεσκο γλωσσα, να τον φεσωνε 1 εκατομμυριο το μηνα, να βγει και πρωταθλητης μην σου πω και μετα να κανει την παπια

Γιατι να χαρισεις την ανοδο σε μια ομαδα που - θεωρητικα - σε ενα σωστο πρωταθλημα, τη Football League (γελαμε τωρα) βγηκε 4η, και να μην την δωσεις σε μια ομαδα που ΑΔΙΚΑ βρεθηκε σε θεση υποβιβασμου?

Να το πω αλλιως, γιατι να λεμε οτι πεφτουν 3 και οχι τοι σωζονται 13?

Αρα παλευουν ολοι για 13 θεσεις, αρα την μια απο τις 13 την πηρε ΠΑΡΑΝΟΜΑ μια ομαδα, αρα τη θεση πρεπει να την παρει η αμέσως επόμενη, η 14η

Γιατί να μην κάνεις το πρωτάθλημα με 18 ομάδες να ξεμπερδεύεις και να συμμετέχουν όσες ομάδες έχουν τα απαραίτητα,μέσα στα οποία να είναι και το γήπεδο-χαλί;Να κάνεις ένα πρωτάθλημα με αρκετές ομάδες με κόσμο και γήπεδο διαμάντι.Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα έχον 20 ομάδες και παίζουν σε γήπεδα όχι σε στάβλους.Θα είναι ένα βήμα μπρος.Αν δεν μείνει η Λάρισα φέτος μόνο και μόνο για το γήπεδο και να ανέβει κανένας σταύλος θα είναι τραγικό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...