nikos21aek Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μάλλον άλλοι πήγαν εκεί σήμερα επίτηδες.(χαλαρά γίνεται τις 10/10 φορές που παίζει ντέρμπι η ΑΕΚ και έχει τρελό κόσμο στο δωματιάκι).Και δεν τους έσφαξε κανένας.Αν δεν φώναζαν την αστυνομία και γινόταν τα σκηνικά με τους μπάτσους μπορεί και να μην μαθαίναμε για το περιστατικό.
firewalker Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Ο Μαρινάκης φταίει. Συμφωνώ απόλυτα. Από την στιγμή που δεν μπόρεσε ο ίδιος να καταλάβει τι καραγκιοζιλίκια έκανε στο ντέρμπι και δεν είχε τον ανδρισμό να φύγει μέχρι το τέλος της σεζόν και να μην ξανα ακουστεί για λίγο καιρό... Και όχι μόνο αυτό. Δεν παραδέχτηκε τίποτε. Πέντε παίχτες του Π.Α.Ο. έδειραν 2000 αγνούς οπαδούς και εμένα. Ρώτησα τον Σισέ πως βιδώνουν οι βίδες και αυτός με έβρισε. Αυτά είπε στην υπεράσπισή του. Θα μπορούσε με 5 κουβέντες να αλλάξει πολλά. "Έκανα μαλακία" αν έλεγε... Από την στιγμή που ο πρόεδρος του συνεταιρισμού είναι καραγκιοζάκος και μαθητής ενός αποδεδειγμένα γκάγκστερ (εκπρόσωπος του συνασπισμού στην Ε.Π.Ο. με τις ευλογίες του μαθητή) τέτοια παράσταση θα έχουμε. Πρέπει φέτος να είναι η ποιο αποτυχημένη/άθλια/επικίνδυνη ποδοσφαιρική χρονιά που θυμάμαι. Περιμένω από τον Αδαμίδη όχι μία αλλά 1002 επιστολές.
InvadersMustDie Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Θα μπορούσε με 5 κουβέντες να αλλάξει πολλά. "Έκανα μαλακία" αν έλεγε... Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ρίχνει τους τόνους και παραδέχεται το λάθος του στις δηλώσεις μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ καλεί τον Δημήτρη Γόντικα σε συνάντηση ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραδέχθηκε το λάθος του, ζήτησε συγγνώμη για τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μέσω προσωπικής δήλωσης που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού καλεί τον Δημήτρη Γόντικα σε συνάντηση ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση, για την οποία φέρει μεγάλη ευθύνη. Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ: "Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό δεν κρύφτηκα ποτέ. Στις δύσκολες στιγμές της ομάδας μας, ήμουν, είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή. Ο στόχος μου ήταν και παραμένει διπλός,να επανέλθει ο Ολυμπιακός στην κορυφή και να επιλυθούν προβλήματα που επί δεκαετίες μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν 6 μήνες μόλις μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, να επιχειρούν κάποιοι να μου χρεώσουν όλα τα κακώς κείμενα. Το Σάββατο το βράδυ αμέσως μετά την λήξη του αγώνα κατέβηκα στα αποδυτήρια να συγχαρώ την ομάδα μου. Στην συνέχεια έκανα δηλώσεις, οι οποίες έγιναν κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση και χωρίς να έχω ακόμη πλήρη εικόνα, κακώς, για το τι συνέβη μετά την λήξη του αγώνα. Οι δηλώσεις μου αυτές ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ. Όπως έκανα μέχρι τώρα αναλαμβάνω τις ατομικές μου ευθύνες. Καλώ άμεσα τον προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού σε συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε και να βρούμε κοινά σημεία ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, και να προβούμε σε κοινή ανακοίνωση". Βαγγέλης Μαρινάκης Πρόεδρος Ολυμπιακού" http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos/311018.html
firewalker Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μόνο που με την δήλωση αυτή καλύπτει αυτά που είπε μπροστά στις κάμερες και όχι αυτά για τα οποία έγινε χαμός. Ακόμη και αυτά όμως τα αρνήθηκε τελικά.
DKNI Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Απλά σήμερα αποδείχθηκε αυτό που είπε ο Δώνης. Συνεπώς δεν φταίει μόνο ο Ολυμπιακός για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για να δούμε αύριο, εάν θα πέσει τόσο κλαψοτέτοιο όπως είχε πέσει στα γεγονότα στο Καραϊσκάκη τα οποία οχρυούν μπροστά σε αυτά που έκαναν απόψε; Ε, αρα το ιδιο δεν λεμε ρε παλικαρι μου? Οτι μετα τα χθεσινα, το πρωτο που βρηκες να σκεφτεις "για να δουμε αν αυριο θα σας φταιει παλι ο Ολυμπιακος" Δηλαδη (ας μου επιτραπει το παραδειγμα της πολιτικης παροτι δεν πρεπει να μιλαμε για πολιτικη) σαν να γινουν εκλογες, να βγει ενα αλλο κομμα, το ΔΗΚΚΙ ας πουμε και να παρει εξοντωτικα μετρα και αντι να αντιδρα ο λαος να υπαρχουν καποιοι υποστηρικτες ΠΑΣΟΚ να λενε "Για να δουμε, παλι το ΠΑΣΟΚ σας φταιει?" Ξερω οτι δεν ειναι ετσι, αλλα καποιος μεχρι και οτι χαρηκες για τα χθεσινα - γιατι τωρα δεν ειναι μονο ο Ολυμπιακος με τετοια επεισοδια - μπορει να σε κατηγορησει
kosmasgr Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Respect στον Δώνη ρε... Καλα με τα χτεσινά που έγιναν (πάλι τα μισά μας έδειξε η ΝΕΤ) , τουλάχιστον 200 χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο. Θα γελάνε και οι πέτρες στην Ουγκάντα.
kostionalist Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Κατα τη γνωμη μου, πρεπει να τιμωρησουν την ΑΕΚ με αποκλισμο απο τα ευρωπαικα γηπεδα για 2 χρονιες και τον Κακο να διετητευση απο τη νεα χρονια στη Β κατηγορια επειδη ελειξε(ή δεν ελειξε τελικα?) το παιχνιδι 7μιση λεπτα πριν.
firewalker Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Respect στον Δώνη ρε... Καλα με τα χτεσινά που έγιναν (πάλι τα μισά μας έδειξε η ΝΕΤ) , τουλάχιστον 200 χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο. Θα γελάνε και οι πέτρες στην Ουγκάντα. Είπαν πως τους χαλάσανε τις κάμερες/καλώδια που είχαν.
FilipposMD Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Respect στον Δώνη ρε... Καλα με τα χτεσινά που έγιναν (πάλι τα μισά μας έδειξε η ΝΕΤ) , τουλάχιστον 200 χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο. Θα γελάνε και οι πέτρες στην Ουγκάντα. ΜΕ τόσες φορές που το ποδόσφαιρο "πάει πολλά χρόνια πίσω" και δεδομένου ότι δεν πάει μπροστά, πρέπει να έχουμε φτάσει γύρω στο 5000 προ Χριστού.
DKNI Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Παντως, το οτι ζουμε σε ζουγκλα, το επιβεβαιωνει ο τροπος που κατακτηθηκαν οι 2 τιτλοι Με τη δυναμη του ισχυρου Ο Ολυμπιακος πηρε ενα πρωταθλημα που οποτε ηθελε με το ετσι θελω επαιρνε το αποτελεσμα που ηθελε (βλ. Καραισκακη) και που σε ολες τις αποφασεις της Σουπερλιγκας επιεβαλλε τον Νομο του (με αποκορυφωμα την ημερα που εκανε διωξη ο Εισαγγελεας στον Μπεο, ο Μαρινακης τον εβαλε λιγες ωρες αργοτερα, εκπροσωπο του στην ΕΠΟ) Η ΑΕΚ -λογω της γκρινιας και των φωνων και του θυμου των ΑΕΚτζηδων - αφου επαιξε περιπου 25' καθυστερησεων με τον Παναθηναικο για να βαλει το γκολ που επρεπε να βαλει, πηρε ενα Κυπελλο με οπαδους στον περιβαλλοντα χωρο, με γκολ οφσαιντ και με τον διαιτητη να το ληγει 7' νωριτερα (μαλλον για να ισοσκελισειτα παραπανω λεπτα με τον Παναθηναικο) Οποτε λογικα του χρονου - αφου φετος πλακωθηκαμε μεταξυ μας - μαλλον θα παρουμε εμεις το κυπελλο (το πρωταθλημα ειναι ρεζερβε) για να μην μπουκαρουν τα δικα μας τα καλοπαιδα Nice... ελα μωρη Παναθα Κυπελλουχος 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Fese28fn3aM
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Το ελληνικο ποδοσφαιρο με την μορφη που εχει ειναι το πλεον αποκρουστικο προιον για νοημονες ποδοσφαιροφιλους. Να πω οτι γινοντνουσαν αυτα τα καραγκιοζιλικια εντος Ελλαδας αλλα εκτος χωρας οι ελληνικες ομαδες διαπρεπουν, αρα αξιζει να ασχοληθω λιγο? Ουτε αυτο. Ο μονος λογος για να ασχοληθει κανεις με αυτο το σιχαμα ειναι ο ιδιος με τον οποιο ασχολουνται ολοι με την πολιτικη και οικονομικη κατασταση της χωρας: Για κριτικη για την καταντια και τη σαπιλα που επικρατει. Παρωδια. Και απορω πως η UEFA μενει αμετοχη σε ολα αυτα που συμβαινουν απο Μπεους, Μαρινακηδες, Koκκαλους, Μητροπουλους, Αδαμιδηδες, οπαδους ΟΛΩΝ των ομαδων κλπ. Κατι σε ΔΝΤ για την μπαλα δεν υπαρχει ξερωγω, να ρθει να τους ξεβρακωσει και να τους κοψει τον αερα λιγο? YΓ. Μου εκανε εντυπωση οταν το διαβασα, αλλα ισχυει. Αυτος ηταν ο πρωτος τιτλος στην καριερα του 36 ετων Λυμπε. wtf?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Εγώ χθες: Να κάτσω να δω τον τελικό; Ε, να κάτσω μωρέ, τελικό κυπέλλου είναι, θα έχει ενδιαφέρον όποιος και από τους δύο και αν το πάρει. Ιδιαίτερος αγώνας θα γίνει, έχω και καιρό να δω ελληνικό ποδόσφαιρο... [κάτι κάθεται και δεν τον βλέπω] Εγώ σήμερα: Στο τσακ τη γλίτωσα να μη χαλαστώ πάλι και να ουρλιάζω κανένα 3ώρο με την ελληνική πραγματικότητα. [τουλάχιστον διαβάζοντας τις ειδήσεις στα sites τα νεύρα έρχονται και φεύγουν λίγα λίγα]
kosmasgr Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Χαχα. Εγω έβλεπα chelsea - hotspur περιμένοντας τον Τορρες να παστελωσει μπάς και πληρωθω . Αηδηασα με το θέαμα πριν την έναρξη του τελικού . Φανταστειτε να ήταν κανά derby στον τελικό τι είχε να γίνει. Ευτυχώς υπάρχουν τα ξένα πρωταθλήματα και το NBA και νιώθουμε λίγο
firewalker Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Το κακό και ηλίθιο συνάμα είναι πως όλοι οι του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα θέλουν να φτιαχτεί το Ελληνικό "ποδόσφαιρο" ξεκινώντας από την δίπλα ομάδα. Να ισχύουν οι κανόνες αλλά όχι για την δική μας ομάδα... Π.χ. Α.Ε.Λ. (και οι άλλοι δύο) Φώναζε (ορθώς) όλη την χρονιά πως πρέπει να εφαρμοστούν οι κανονισμοί για τους διαιτητές κ.τ.λ. Τώρα ζητά να μην εφαρμοστεί ο Κ.Α.Π. για να μην πέσει. Ίσως θα ήταν φρόνιμο να ακυρωθούν και τα play off (ποιος ξέρει τι θα δούνε τα ματάκια μας τώρα που συμμετέχει και ο γκάγκστερ). Να μείνει η βαθμολογία ως έχει να μην σταλεί στην UEFA και να μην ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα αν δεν παρθούν κατάλληλα μέτρα. Καθόλου @@ δεν έχει ο αρμόδιος υπουργός; Να διαλύσει την Ε.Π.Ο. και την S.L. και ας αναλάβει ο "στρατός" (μάλλον μόνο έτσι μπορεί να γίνει αγώνας. Με στρατιώτες στις εξέδρες για κόσμο). Στα @@ μας τι θα κάνει η UEFA/FIFA με τις ομάδες μας και την εθνική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις