Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατσε να ψαξω images απο υποθετα :-D

Δεν διαφωνω, αλλα αν πάνω στις "ταυλες" της Μπαρτσελονα, βρεθεί δεύτερη σερι χρονιά κάποιος να τους σταματήσει, ε τι να λεμε

Αν θελετε τοσο πολυ τις 345 τριπλες πριν κανει σουτ σε σωμα αμυντικου ο Βιγια

να βαλουμε φωτια στη μπαλα να πετανε και κορινες στον αερα να βαλουμε και θηριοδαμαστες

Δηλαδη τα τελευταια 4 χρονια έχει 2 η Μπαρτσελονα, 1 η Ιντερ και 1 η Γιουναιτεντ. Αν, λεμε αν, το παρει η Γιουναιτεντ και παμε 2-2, παλι η Μπαρτσελονα θα ειναι η καλυτερη ομαδα? Από που και ως που? Επειδη κανουν 4 τριπλες παραπανω? Αν ειναι να βαλουμε αυτο σαν metric του ποδοσφαιρου

Δεν καταλαβαινω γιατι όλοι θα πρεπει να ψαρωνουμε με τις τριπλες του Μεσι και τις 34 πασες μεταξυ Μπουσκετς-Μασεραν-Πουγιολ και δεν εχουμε δικαιωμα πχ να γουσταρουμε κατι απιστευτες καθετες του Γκιγκς ή αλλαγες 40 μετρων του Ρουνευ.

Γιατι εγω πρεπει να γουσταρω περισσότερο τα τριγωνακια στα δεξια της Μπαρτσελονα αναμεσα σε 3 παικτες και δεν πρεπει να γουσταρω περισσότερο οταν βλέπω τον Ρουνευ να ειναι αριστερα, να κανει μπαλια 30μ στο πουθενα και τελικα να ανακαλυπτω ότι εχει δει στο απεναντι κορνερ τον Παρκ?

Μα δεν διαφωνώ καθόλου... Και ίσα-ίσα νομίζω ότι ο ρούνει τα τελευταία δυο χρόνια έχει απίστευτη εξέλιξη, χαίρεσαι να τον βλέπεις. Για τον γκιγκς δεν το συζητάω καν.

Όπως επίσης με εκνευρίζει και εμένα ότι η μπαρτσελόνα πρέπει να μπει με την μπάλα στα δίχτυα και για να φτάσει εκεί πρέπει να κάνουν 1-2 στη μικρή περιοχή. Με εκνευρίζει που δεν κάνουν κάτι διαφορετικό. Βλέπω το μπουσκετς μόνο του έξω από την περιοχή και δεν με ξεσηκώνει γιατί ξέρω ότι δεν θα σουτάρει. Γιατί το άλλο? Να βλέπω πέρσι στο ματς με την βιγιαρεάλ, 1-1, τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και αντί να κάνει έστω και τότε ο βαλντες μεγάλο ελεύθερο να γεμίσει, δίνει στον πικέ να κατεβάσει. Αυτό όμως αποδεικνύει ότι έχουν φιλοσοφία. Και αυτή η φιλοσοφία έχει φέρει θέαμα και αποτέλεσμα.

Όσο για τις 345 πασούλες, δεν θα τις έκαναν αν πήγαινε κάποιος να τους πιέσει. Αλλά ποιος να τους πιέσει που θα φύγει με 4-6-8 τεμάχια.....

Άρα μην κατηγορούμε την μπαρτσα για τις πασούλες όταν αντιμετωπίζει πάντα 10 παίκτες στα τελευταία 30 μέτρα του γηπέδου..

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανεις δεν κατηγορει τη Μπαρτσα για τις πασουλες

Κατηγορω όσους, μεσα σε κλιμα Barca-mania, θεωρουν ότι ολοι πρεπει να βρισκουμε ΜΟΝΟ το ποδοσφαιρο της Μπαρτσα θεαματικο και σωστο και ακομα χειροτερα πως οποιος θελει να κερδισει την Μπαρτσα θα τον παραδεχτουνε ΜΟΝΟ αν το κανει με το στυλ της Μπαρτσα

Δηλαδη γιατι να πρεπει να παιξει η Γιουναιτεντ πασουλες με τους τσουρουκαδες Παρκ και Καρικ? Ας τους το καρφωσει με αναποδο ψαλιδι ο Γουεην μετά απο μπαλιά 40 μετρων του Εβρα και ας κανουν αυτοι οσες πασες θελουν μονοι τους, στο φιναλε ας κανουν μεγαλες πασες για τον Βιγια και τον Μεσι να δω πόσες θα βρουν στοχο

Δημοσ.

χθες το παιχνιδι δεν ηταν τοσο καλο οσο περιμεναμε.

Μου την εσπασε απιστευτα που σε καποιες φασεις επαιζαν πασουλες οι αμυντικοι της Μπαρτσελονα μεταξυ τους,μου θυμισε Εθνικη Ελλαδος λιγο :devil:

Ορισμενες φορες χανεται η μπαλα δε διαφωνω,αλλα ειναι λιγο κουραστικο αυτο το στυλ 200 πασες στο κεντρο,ποτε μακρινη μπαλια,ποτε σεντρα κτλ.Επισης η κατοχη 70-30 ειναι ανουσια οταν δε μεταφραζεται σε ευκαιριες.

Δημοσ.

Κανεις δεν κατηγορει τη Μπαρτσα για τις πασουλες

Κατηγορω όσους, μεσα σε κλιμα Barca-mania, θεωρουν ότι ολοι πρεπει να βρισκουμε ΜΟΝΟ το ποδοσφαιρο της Μπαρτσα θεαματικο και σωστο και ακομα χειροτερα πως οποιος θελει να κερδισει την Μπαρτσα θα τον παραδεχτουνε ΜΟΝΟ αν το κανει με το στυλ της Μπαρτσα

Δηλαδη γιατι να πρεπει να παιξει η Γιουναιτεντ πασουλες με τους τσουρουκαδες Παρκ και Καρικ? Ας τους το καρφωσει με αναποδο ψαλιδι ο Γουεην μετά απο μπαλιά 40 μετρων του Εβρα και ας κανουν αυτοι οσες πασες θελουν μονοι τους, στο φιναλε ας κανουν μεγαλες πασες για τον Βιγια και τον Μεσι να δω πόσες θα βρουν στοχο

Μα ποιος ειπε το αντιθετο? Ισα ισα ειναι πολυ θεαματικο και το γρηγορο ποδοσφαιρο αντεπιθεσεων,σε "εξιταρει" λογω της ταχυτητας..

Οσο για τις πασουλες,ειναι πολυ λογικο οταν εχει τους 3 πιο τεχνιτες παικτες του κοσμου στην ενδεκαδα..Θα ηταν παρανοικο να επαιζαν με σεντρες!!

Αν νικησει η γιουναιτεντ θα την παραδεχθω φυσικα!Ενταξει μπορει να εχει καλυτερο κεντρο η μπαρτσα αλλα αμυντικα η γιουναιτεντ ειναι πολυ καλυτερη,ενω επιθετικα εχει 2 παικταραδες τυπου νανι και ρουνευ...Παντως με την μπαλιτσα που εχω δει με την μπαρτσα φετος μου φαινεται πολυ δυσκολο να χασει αν ειναι πληρης

Το καλο ειναι οτι μαλλον θα δουμε καλο ματσακι καθως η μαν γιου δεν θα κλειστει οπως μια αλλη ομαδα..Ισως να ειναι και η μονη..

Δημοσ.

O Ηλυσιακός αποβλήθηκε.Η ΑΕΚ δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει.Μακάρι δηλαδή να μην μείνει γιατί δεν αντέχετε άλλο αυτό το χάλι.Γενναία πράγματι η απόφαση του δικαστή,ακόμη πιο γενναία θα είναι η απόφαση που θα από όποιον την πάρει να ρίξουν την ΑΕΚ στη Β για το καλό της.

Δημοσ.

Το καλο ειναι οτι μαλλον θα δουμε καλο ματσακι καθως η μαν γιου δεν θα κλειστει οπως μια αλλη ομαδα..Ισως να ειναι και η μονη..

Μακάρι...

Δηλαδη τα τελευταια 4 χρονια έχει 2 η Μπαρτσελονα, 1 η Ιντερ και 1 η Γιουναιτεντ. Αν, λεμε αν, το παρει η Γιουναιτεντ και παμε 2-2, παλι η Μπαρτσελονα θα ειναι η καλυτερη ομαδα? Από που και ως που? Επειδη κανουν 4 τριπλες παραπανω? Αν ειναι να βαλουμε αυτο σαν metric του ποδοσφαιρου

Αν δεν σου κάνει αυτό σαν metric, μπορείς να συνυπολογίσεις το μουντιάλ που πήραν αυτοί οι παίχτες, τους 3 φιναλίστ της χρυσής μπάλας του 2010, τον πρώτο σκόρερ του φετινού ch.l. κλπ κλπ

Τα υπόλοιπα είναι πολύ διασκεδαστικά. Αγαπάω αντι-Μπάρτσα κίνημα!!!!

Δημοσ.

Μακάρι...

Αν δεν σου κάνει αυτό σαν metric, μπορείς να συνυπολογίσεις το μουντιάλ που πήραν αυτοί οι παίχτες, τους 3 φιναλίστ της χρυσής μπάλας του 2010, τον πρώτο σκόρερ του φετινού ch.l. κλπ κλπ

Τα υπόλοιπα είναι πολύ διασκεδαστικά. Αγαπάω αντι-Μπάρτσα κίνημα!!!!

Ωραια, τοτε να φερουμε Αλεξη Κωσταλα να λεει ποιος θα παιρνει τους τιτλους

Δεν χρειαζεται μωρε να μετραμε ποιος θα βαλει τα περισσοτερα γκολ, δωσε πασες Μπουσκετς-Ματσερανο-Τσαβι και πισω στον Πουγιολ να γουσταρουμε, να βγαινει εκει το 70% κατοχη να τρελαινεται ο κοσμος

Ερωτηση, πηρε Μουντιαλ ο Αμπινταλ, ο Βαλντες, ο Αλβες και ο Μεσι και δεν το ξερω?

ΥΓ. Εμεις να δεις ποσο θα γουσταρουμε οταν θα αρχισουν οι δικαιολογιες...Παντως εγω το λεω, κριμα, σε τσαμπα εξοδα μπαινουν τα παιδια. Εξοδα πτησης, ξενοδοχεια, αστα. Ενω εμεις? Σπιτακι υπνο την πρηγουμενη μερα, μετα τρενάκι, τσουπ, με λεωφορειο θα πεταχτουμε μεχρι το Γουέμπλει. Και μετα παμπ και Pints

Δημοσ.

Ωραια, τοτε να φερουμε Αλεξη Κωσταλα να λεει ποιος θα παιρνει τους τιτλους

Δεν χρειαζεται μωρε να μετραμε ποιος θα βαλει τα περισσοτερα γκολ, δωσε πασες Μπουσκετς-Ματσερανο-Τσαβι και πισω στον Πουγιολ να γουσταρουμε, να βγαινει εκει το 70% κατοχη να τρελαινεται ο κοσμος

Απο εκει βγαινει η κατοχη 70% νομιζεις?

Α καλα..... :-( :-( :-( :-( :-(

ΥΓ. Εμεις να δεις ποσο θα γουσταρουμε οταν θα αρχισουν οι δικαιολογιες...Παντως εγω το λεω, κριμα, σε τσαμπα εξοδα μπαινουν τα παιδια. Εξοδα πτησης, ξενοδοχεια, αστα. Ενω εμεις? Σπιτακι υπνο την πρηγουμενη μερα, μετα τρενάκι, τσουπ, με λεωφορειο θα πεταχτουμε μεχρι το Γουέμπλει. Και μετα παμπ και Pints

Ναι μόνο που προσεχε μην δεις κανα τελικο Ρεαλ-Σαλκε και θελεις χαπια μετα.

Δημοσ.

Απο εκει βγαινει η κατοχη 70% νομιζεις?

Α καλα..... :-( :-( :-( :-( :-(

Δεν έχω παίξει την μπάλα που έχεις παίξει εσύ αλλά

2Capture.JPG

Τρομερό ματς η Porto !!

πάλι μου βγήκες offline,"τύχη" που την έχω :-(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...