Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

υγ manuel τα έχουμε πει ξανά.τι να σου εξηγούμε πάλι?ότι μπαλ είναι τα γκολ και οι φάσεις και όχι έλα ύπνε πάρε με που θες εσύ?ε όσο και να στο αναλύσουμε δεν θα αλλάξει.

1) Μου φαίνεται αστείο το ότι μιλάς σε α' πληθυντικό

2) Η παρατήρησή μου δεν έχει να κάνει με την άποψή σου, την οποία σέβομαι (πχ δε γράφω σε πρώτο πληθυντικό, σα να μιλάω σε εξωγήινο), αλλά με το γεγονός πως απειλείς να διώξεις από το χώρο αυτούς που απολαμβάνουν αυτό που βλέπουν, ώστε να μείνετε εσείς που δε σας αρέσει. Επίσης αστείο, τώρα που το σκέφτομαι.

Κατά τα άλλα, όχι, μην αναλύσεις πάλι τις απόψεις σου για το πως θα ήθελες (ή θα θέλατε μιας και μιλάς στον πληθυντικό) να είναι το ποδόσφαιρο. Απλά σταμάτα να γράφεις "σε όποιον δεν αρέσει να φύγει", γιατί εσύ είσαι αυτός που δεν του αρέσει. Σε εμάς (έβαλα κι εγώ πληθυντικό) αρέσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπαρσελονα Μαντσεστερ ειναι ευκολος ασσος.Με κεντρο scholes giggs carick fletcher?Που παμε ρε?Οσο μαγκας και να ειναι ο σερ τσιχλας η μπαρτσελονα θα το σηκωσει.Τις μονες μου ελπιδες τις ειχα στην ρεαλ για να σταματησει αυτη την ομαδα,αφου δεν τα καταφερε..[Αρσεναλ ειμαι]

Όποιος υποτιμάει έτσι απλά την Γιουναίτεντ, τι να πώ...

Αυτά τα λένε οπαδοί που δεν τους κοστίζει και τίποτα, η Μπαρτσελόνα και η κάθε Μπαρτσελόνα σκέφτονται και λειτουργούν διαφορετικά. Γι' αυτό και εκείνοι παίζουν μπάλα και κερδίζουν λεφτά και δόξα και μεις παίζουμε... Αν είναι δυνατόν να ξεγράφουμε από τώρα την Μάντσεστερ, ούτε τη Ρεάλ δεν πρέπει να ξεγράψουμε ακόμα γιατί εκκρεμεί ένα ματς.

Τσομπ, τσομπ, τσομπ (ηχος μασηματος τσιχλας)

ΦΠΛΑΦ! (ήχος τσιχλόφουσκας που σκάει στην καράφλα του Γκουαρντιόλα)

@katz

Αστο, γατακι, δεν πας πουθενα φετος.

Επαιζες με τη Σαχταρ οταν επαιζα με την Τσελσι, για να κανεις 0-2 αφησες τους αλλους με 10.

Προβλεπεται το emo απο την Αργεντινη να βαζει τα κλαματα τον Μαη

http://www.youtube.com/watch?v=W66JLyOAt7g

Έτσι θα παίξετε στον τελικό; Και μετά θα κλαίγεστε ότι μείνατε και σεις με 10 από τη Unicef, ε;

Για να μπαίνουμε στο κλίμα σιγά σιγά!

http://www.youtube.com/watch?v=n-nCokRmnhw

Πιο τσιρκο ρε κατσικαρικ..

Παλι περιπατο οπως το 2009 θα εχουμε αλλα με μεγαλυτερο σκορ

θα φατε καλα ολοι οι υπεροπτες στον τελικο.

οπως ειπε και ο καιζερ, τωρα θα παιξετε με αντρες

1) Μου φαίνεται αστείο το ότι μιλάς σε α' πληθυντικό

2) Η παρατήρησή μου δεν έχει να κάνει με την άποψή σου, την οποία σέβομαι (πχ δε γράφω σε πρώτο πληθυντικό, σα να μιλάω σε εξωγήινο), αλλά με το γεγονός πως απειλείς να διώξεις από το χώρο αυτούς που απολαμβάνουν αυτό που βλέπουν, ώστε να μείνετε εσείς που δε σας αρέσει. Επίσης αστείο, τώρα που το σκέφτομαι.

Κατά τα άλλα, όχι, μην αναλύσεις πάλι τις απόψεις σου για το πως θα ήθελες (ή θα θέλατε μιας και μιλάς στον πληθυντικό) να είναι το ποδόσφαιρο. Απλά σταμάτα να γράφεις "σε όποιον δεν αρέσει να φύγει", γιατί εσύ είσαι αυτός που δεν του αρέσει. Σε εμάς (έβαλα κι εγώ πληθυντικό) αρέσει.

Μιλάω σε πληθυντικό γιατί έχουμε αναλύσει πολλές φορές στο φόρουμ για το ταμπούρι με εσένα και 1-2 ακόμα να διαφωνείτε.έχουμε κάνει την συζήτηση ξανά και εσένα σου αρέσει το ταμπούρι και εμάς το τσίρκο.

Το να σε διώξω όπως λες μάλλον δεν γίνεται.

Σιγά,θα μείνει με 10 η MU αν ζοριστεί το παιδί του Πλατινί

Έτσι θα παίξετε στον τελικό; Και μετά θα κλαίγεστε ότι μείνατε και σεις με 10 από τη Unicef, ε;

http://www.dailymotion.com/video/xig0yp_kokkinh-pepe_sport#from=embediframe

:X

Και μακριά από μας η υπεροψία, έτσι;

ποια υπεροψια; εγω Παναθηναικος ειμαι στα τετοια μου και η Μπαρτσελονα και η Μανστεστερ.

απλα αυτο το ψωνισμενο στυλακι του Γκουανρντιολα και της κουστωδιας του βγαζει μια αντιπαθεια.

ποια υπεροψια; εγω Παναθηναικος ειμαι στα τετοια μου και η Μπαρτσελονα και η Μανστεστερ.

απλα αυτο το ψωνισμενο στυλακι του Γκουανρντιολα και της κουστωδιας του βγαζει μια αντιπαθεια.

Ψωνισμένο στυλάκι ο Γκουαρντιόλα; Πού στο καλό το είδες αυτό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...