M@ri0 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Στα χαρτιά, γιατί εντός και εκτός γηπέδου 4-5 παίζουν μπάλα ουσιαστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Τι σχέση έχει η μπάλα;Αν μέναν μόνο οι καθαρές ΠΑΕ και αυτές που δεν χρωστάνε θα είχαμε πρωτάθλημα με 3-4 ομάδες και από αυτές που δεν παίζουν μπάλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Στα χαρτιά, γιατί εντός και εκτός γηπέδου 4-5 παίζουν μπάλα ουσιαστικά. Υπάρχουν τόσες πολλές ελληνικές ομάδες που παίζουν μπάλα;! Πού τις βρήκες; Εγώ καμία δεν ξέρω. Μια κατά καιρούς και για έναν μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ri0 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Για τα ελληνικά δεδομένα μιλάω. Όταν βλέπεις ομάδες σαν την Καβάλα ή τον Ολυμπιακό Βόλου να διεκδικούν μέχρι τέλους την είσοδο τους στα play off, αυτό είναι ένα δείγμα μιας κάποιας υγείας, ασχέτως αν διοικητικά και παρασκηνιακά νοσούν το ίδιο με τους μεγάλους της Superleague. Απλώς, επιβεβαιώνεται ότι στην Ελλάδα για να παίξεις έστω και για κάποιο χρονικό διάστημα καλά εντός γηπέδου, οφείλεις να έχεις λάβει μέρος στις απαραίτητες παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και να είσαι με τον εκάστοτε ισχυρό για να σε αφήσουν να παίξεις μπάλα. Παραδείγματος χάριν, αν προέβλεπε κάποιος ότι στο πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναθηναϊκό, ο διαιτητής θα υποδείκνυε δύο πέναλτι και δύο αποβολές εις βάρος του Παναθηναϊκού, θα τον περνούσαν όλοι για τρελό. Είναι προφανές λοιπόν ότι και ο Μπέος είναι μέρος του παρασκηνίου και όλα αυτά για να πάρει τα αυτονόητα. Η Λάρισα ή η Τρίπολη ας πούμε, αποκλείεται να έπαιρναν τα συγκεκριμένα σφυρίγματα, ακόμα κι αν κρινόταν στο συγκεκριμένο παιχνίδι ολόκληρη η χρονιά τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expert76 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Eγω ειμαι σιγουρος οτι τα επομενα τρια χρονια θα ξεχασουν την Ευρωπη οι ελληνικες εταιριες-ομαδες.Οποτε ισως τις δεχτουν στο φυσικο τους περιβαλλον: Ειτε στα τοπικα πρωταθληματα του Αμαζονιου ειτε σε αυτα τις Αιθιοπιας. Το μαύρο χρώμα δεν μου αρέσει, πιο αισιόδοξα να τα βλέπουμε τα πραγματα, τι λες; http://www.bulgaria-hotels.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Εμένα πάλι πολύ αισιόδοξο μου φαίνεται αυτό το σενάριο. Μπας και στρώσει η κατάσταση. Η Ευρώπη μας μάρανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Οι μισοί έκραζαν στον εθνικό ύμνο τους. Ας κάνουν ένα πρωτάθλημα εκεί στην Καταλωνία να παίζουν μεταξύ τους να τελειώνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ωραίο παιχνίδι. Το χάρηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 αυτά που τράβηξαν οι καταλανοί επί χούντας είναι λογικό να θέλουν να γίνουν ανεξάρτητο κράτος και να κράζουν τον ύμνο.Και δεν μιλάω για την μπάλα γιατί δεν είναι από εκεί η κόντρα τους.μην τα κάνουμε όλα πλατεία. τι θεοί είναι αυτοί ρε.τους έπεσε το κύπελο και το πάτησε το λεωφορείο. http://www.marca.com/2011/04/21/futbol/copa_rey/1303352624.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ωραίο παιχνίδι. Το χάρηκα. Απιστευτη κλωτσια και παθος. Ηταν πολυ "αγγλικος" τελικος Χθες επεσε για υπνο και νομιζα οτι θα δω διπλα μου τον Ντι Μαρια, ο τυπος εκανε τα παντα για 120', αν του ελεγε ο Μουρινιο να παει να βαραει το τυμπανο στην κερκιδα και μετα να κουρεψει το γκαζον θα το εκανε και αυτο Πως σκατα μετατρεψε ενα σοφτ εξτρεμακι απο τα πολλα, σε μηχανη που βρισκεται παντου και κανει τα παντα, μονο αυτος ξερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ποιος είχε πει ότι ο Ράμος δεν κόβει ούτε με βαλέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 έπαιξε μια φορά και κλαιν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Πως σκατα μετατρεψε ενα σοφτ εξτρεμακι απο τα πολλα, σε μηχανη που βρισκεται παντου και κανει τα παντα, μονο αυτος ξερει Δεν θυμίζει τρομερά τον Ντάφ το 2004 στην Τσέλσι; Λές και βλέπεις τον ίδιο παίκτη μέσα στο γήπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Toν Ετο πέρσυ μου θυμιζει, βασικα, η ολη φαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Παντως κάθε χρονο ξεκιναω να τον μισω και στο τελος καταληγω να ειμαι με το μερος του Ο τυπος ειναι μεγαλη μορφη μην λεμε αρλουμπες Ειναι πραγματικος σταρ Οχι μονο εχει το υφος σταρ, αλλα εχει και τα προπονητικα scills (2ο σεντερ φορ τον πεπε?Και πηγε ο Πεπε να κανει 2 γκολ απο το πουθενα? Δουλευομαστε?) για να το υποστηριξει Ειναι μεγαλη φυσιογνωμια, δηλαδη πουλαει φυλλα, κανει τζιρο στο μαγαζι, οχι μαλακιες Για τον Ζοζε μιλαω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις