Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι σχέση έχει η μπάλα;Αν μέναν μόνο οι καθαρές ΠΑΕ και αυτές που δεν χρωστάνε θα είχαμε πρωτάθλημα με 3-4 ομάδες και από αυτές που δεν παίζουν μπάλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα χαρτιά, γιατί εντός και εκτός γηπέδου 4-5 παίζουν μπάλα ουσιαστικά.

Υπάρχουν τόσες πολλές ελληνικές ομάδες που παίζουν μπάλα;! Πού τις βρήκες; Εγώ καμία δεν ξέρω. Μια κατά καιρούς και για έναν μήνα.

Για τα ελληνικά δεδομένα μιλάω. Όταν βλέπεις ομάδες σαν την Καβάλα ή τον Ολυμπιακό Βόλου να διεκδικούν μέχρι τέλους την είσοδο τους στα play off, αυτό είναι ένα δείγμα μιας κάποιας υγείας, ασχέτως αν διοικητικά και παρασκηνιακά νοσούν το ίδιο με τους μεγάλους της Superleague.

Απλώς, επιβεβαιώνεται ότι στην Ελλάδα για να παίξεις έστω και για κάποιο χρονικό διάστημα καλά εντός γηπέδου, οφείλεις να έχεις λάβει μέρος στις απαραίτητες παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και να είσαι με τον εκάστοτε ισχυρό για να σε αφήσουν να παίξεις μπάλα.

Παραδείγματος χάριν, αν προέβλεπε κάποιος ότι στο πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναθηναϊκό, ο διαιτητής θα υποδείκνυε δύο πέναλτι και δύο αποβολές εις βάρος του Παναθηναϊκού, θα τον περνούσαν όλοι για τρελό. Είναι προφανές λοιπόν ότι και ο Μπέος είναι μέρος του παρασκηνίου και όλα αυτά για να πάρει τα αυτονόητα.

Η Λάρισα ή η Τρίπολη ας πούμε, αποκλείεται να έπαιρναν τα συγκεκριμένα σφυρίγματα, ακόμα κι αν κρινόταν στο συγκεκριμένο παιχνίδι ολόκληρη η χρονιά τους.

Eγω ειμαι σιγουρος οτι τα επομενα τρια χρονια θα ξεχασουν την Ευρωπη οι ελληνικες εταιριες-ομαδες.Οποτε ισως τις δεχτουν στο φυσικο τους περιβαλλον: Ειτε στα τοπικα πρωταθληματα του Αμαζονιου ειτε σε αυτα τις Αιθιοπιας.

Το μαύρο χρώμα δεν μου αρέσει, πιο αισιόδοξα να τα βλέπουμε τα πραγματα, τι λες;

http://www.bulgaria-hotels.gr

Εμένα πάλι πολύ αισιόδοξο μου φαίνεται αυτό το σενάριο. Μπας και στρώσει η κατάσταση. Η Ευρώπη μας μάρανε.

αυτά που τράβηξαν οι καταλανοί επί χούντας είναι λογικό να θέλουν να γίνουν ανεξάρτητο κράτος και να κράζουν τον ύμνο.Και δεν μιλάω για την μπάλα γιατί δεν είναι από εκεί η κόντρα τους.μην τα κάνουμε όλα πλατεία.

1303355808_extras_albumes_0.jpg

τι θεοί είναι αυτοί ρε.τους έπεσε το κύπελο και το πάτησε το λεωφορείο.

http://www.marca.com/2011/04/21/futbol/copa_rey/1303352624.html

Ωραίο παιχνίδι. Το χάρηκα.

Απιστευτη κλωτσια και παθος. Ηταν πολυ "αγγλικος" τελικος

Χθες επεσε για υπνο και νομιζα οτι θα δω διπλα μου τον Ντι Μαρια, ο τυπος εκανε τα παντα για 120', αν του ελεγε ο Μουρινιο να παει να βαραει το τυμπανο στην κερκιδα και μετα να κουρεψει το γκαζον θα το εκανε και αυτο

Πως σκατα μετατρεψε ενα σοφτ εξτρεμακι απο τα πολλα, σε μηχανη που βρισκεται παντου και κανει τα παντα, μονο αυτος ξερει

Πως σκατα μετατρεψε ενα σοφτ εξτρεμακι απο τα πολλα, σε μηχανη που βρισκεται παντου και κανει τα παντα, μονο αυτος ξερει

Δεν θυμίζει τρομερά τον Ντάφ το 2004 στην Τσέλσι; Λές και βλέπεις τον ίδιο παίκτη μέσα στο γήπεδο.

Παντως κάθε χρονο ξεκιναω να τον μισω και στο τελος καταληγω να ειμαι με το μερος του

Ο τυπος ειναι μεγαλη μορφη μην λεμε αρλουμπες

Ειναι πραγματικος σταρ

Οχι μονο εχει το υφος σταρ, αλλα εχει και τα προπονητικα scills (2ο σεντερ φορ τον πεπε?Και πηγε ο Πεπε να κανει 2 γκολ απο το πουθενα? Δουλευομαστε?) για να το υποστηριξει

Ειναι μεγαλη φυσιογνωμια, δηλαδη πουλαει φυλλα, κανει τζιρο στο μαγαζι, οχι μαλακιες

Για τον Ζοζε μιλαω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...