nikos21aek Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Χίαρ ιζ Volos! Μέσα στην κατάνυξη των ημερών ένα όραμα ήρθε να ταράξει το νυχτερινό μου ύπνο. Όλα ξεκίνησαν με ένα σεντόνι. Το είδα να κουνιέται ενώ έπαιζε ο ύμνος του Τσάμπιονς Λιγκ σε ρεμίξ με κλαρίνο, πλήκτρα και στα φωνητικά τον Γιάννη Καψάλη. Η κάμερα γύρισε στην κερκίδα και ζούμαρε. Φρίκη. Ο Αχιλλέας με γυαλί Rayban και μπλουζάκι Scorpions χαμογελαστός και αφράτος. Δίπλα του στριμωγμένος ο Φλορεντίνο Πέρεθ να κοιτάζει αποσβολωμένος το σκηνικό. Ο Αχιλλέας γυρίζει και του λέει σε άπταιστα αγγλικά: «Σενιόρε χίαρ ιζ Βόλος, του-ζερό, Σολάκης κίλερ». Ξεκινάει το ματς, διαιτητής ο Λιθουανός Αρβύλας Πιασμανίτσιους. Η Βολάρα κρατάει και στο 35' ο Γιάννης ο Ζαραδούκας πέφτει μέσα στην περιοχή ενώ σε απόσταση τριών μέτρων δεν υπάρχει κανείς. Φρρρρρρρρρ πέναλτι και κόκκινη στον Πέπε για αγριοκοίταγμα και τσαλακωμένο σορτσάκι. Ο Σολάκης παίρνει φόρα και στέλνει την μπάλα έξω από το γήπεδο, επανάληψη. Δεύτερη προσπάθεια και ο Κασίγιας αποκρούει. «Δώστου άλλη μια ευκαιρία» φωνάζει ο κόσμος ενώ ο Αχιλλέας βρίσκεται πλέον πίσω από το τέρμα. Επανάληψη. Μυταρόλα του Σολάκη και 1-0. Ο Αχιλλέας μπαίνει μέσα στο γήπεδο και αφού ισοπεδώνει στο πέρασμα του τον Ντι Μαρία πανηγυρίζει στο κέντρο. Από το 47' στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινούν καθυστερήσεις. Ανοίγουν ποτιστήρια, περνούν έξι κοπάδια αρνιά μέσα από το γήπεδο, μπαίνει είκοσι φορές το φορείο χωρίς να έχει τραυματιστεί κανείς και πετάγονται συνολικά 135 κιλά μπάλες. Ο Μουρίνιο σηκώνεται και φωνάζει. Ο Αχιλλέας επεμβαίνει. «Σιτ ρε φλώρε ποντικομαμή». Ακολουθεί επίθεση στο Σέρχιο Ράμος που ζητάει κόκκινη μετά από μαρκάρισμα στην καρωτίδα. «Μωρή τίτικα, φιρφιρή άντε κάνε περμανάντ που ήρθες να μας ζητήσεις και κόκκινη» φωνάζει ο ευγενικός Αχιλλέας. Τελικά στο 87' λήγει το ματς ενώ ο καθαρός χρόνος ποδοσφαίρου είναι 2 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα. Ο Αχιλλέας κάνει το γύρο του θριάμβου πάνω σε θρόνο που τον κουβαλάνε τέσσερα καλοθρεμμένα παιδιά. Ακολουθούν δηλώσεις στο Skysports. «Το ποδόσφαιρο θέλει καλαμπαλίκια και όχι λελέδες και ρούληδες. Ήρθες στο Βόλο; Θα προσκυνήσεις τι κι αν λέγεσαι Μουρίνιος ή Χριστιάνα». Ακολουθεί η πατροπαράδοτη μπούκα στα αποδυτήρια. Σφαλιάρα στον Ρονάλντο που φυσικά βάζει τα κλάματα και τραμπουκισμός στον Πέρεθ. «Άι φακτ γιου ρε λουμπίνα. άι ντιστρόι, άι ξέσκις, άι γαμ...». Η σεμνή τελετή λήγει με ροχάλα στον Μουρίνιο και συγκινητικό τηλεφώνημα. «Βαγγέλη τους διέλυσα. Αδερφέ μου τους πέθανα τους ισπανολέλους. Κλείσε τραπέζι στη Χασά να φάμε ένα γουρνόπουλο». Ευτυχώς ξύπνησα... Σκοτώστρας
alexis333 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Συνεντευξη Μπεου στον Sport-Fm Η χαζομαρα ειναι οτι καθονται και συζητανε με τετοιους ανθρωπους .. Δλδ τι ακρη περιμενουν να βγαλουν ? Με το Μπεο πανε να μιλησουν ?? Αφου οτι και να γινει αυτος θα πει την παπαρα του και θα προκαλεσει .... Μη τον βγαζετε τον μιχαλακα .... Ελεος...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Συνεντευξη Μπεου στον Sport-Fm Η χαζομαρα ειναι οτι καθονται και συζητανε με τετοιους ανθρωπους .. Δλδ τι ακρη περιμενουν να βγαλουν ? Με το Μπεο πανε να μιλησουν ?? Αφου οτι και να γινει αυτος θα πει την παπαρα του και θα προκαλεσει .... Μη τον βγαζετε τον μιχαλακα .... Ελεος... Εχεις καταλαβει οτι τον καλουν σε συνεντευξη ως τον αρχοντα-συνεταιρο του Ελληνικου ποδοσφαιρου ? Ο τυπος κατηγορειται εδω και χρονια για τα παντα-ολα, εχει παραβει κατ'επαναλαψη νομοθεσιες και νομοθεσιες και συνεχιζουμε οχι να τον τρωμε στη μαπα απλως, αλλα να ειναι και πρωτο βιολι, να κοβει και να ραβει οτι γουσταρει οπως γουσταρει και να πουλαει τρελα κι απο πανω. Κι ο πρωθυπουργος μιας χωρας μπορει να ειναι στοκος και ασυναρτητος, αλλα παντα θα τον καλουν σε συνεντευξεις γιατι απτα χερια του περνανε σημαντικες αποφασεις για τους υπολοιπους, εστω και τυπικα.
DKNI Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Nα ρωτησω κατι επειδη δεν το εχω παρακολουθησει το θεμα Εχει γινει ενα μπαχαλο με τις αδειες της ΣουπερΚλικας και ποιος θα παρει την θεση ομαδων που δεν θα παρουν αδεια Η ερωτηση ειναι, για ποιες αδειες μιλαμε? Ειναι έλεγχος των ομάδων για τη χρονια που τελειώνει ή ειναι για την επομενη? Γιατι μου φαινεται παραλογο αν ειναι για τη χρονια που τελειωνει να ανεβαζουν παραπανω ομαδες απο την Β Εθνικη. Θελω να πω αν πχ ο Ηρακλης ηταν παρανομος ή πηρε παικτες παρανομα τη χρονια που τελειωσε, δεν 'αδικηθηκαν' οι ομαδες που μολις επεσαν και οι οποιες δεν κανα 4-5 μεταγραφες για να σωθουν αφου δεν ειχαν χρημα? Αυτες δεν πρεπει να παρουν τη θεση του Ηρακλη και του καθε Ηρακλη??
FilipposMD Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Nα ρωτησω κατι επειδη δεν το εχω παρακολουθησει το θεμα Εχει γινει ενα μπαχαλο με τις αδειες της ΣουπερΚλικας και ποιος θα παρει την θεση ομαδων που δεν θα παρουν αδεια Η ερωτηση ειναι, για ποιες αδειες μιλαμε? Ειναι έλεγχος των ομάδων για τη χρονια που τελειώνει ή ειναι για την επομενη? Γιατι μου φαινεται παραλογο αν ειναι για τη χρονια που τελειωνει να ανεβαζουν παραπανω ομαδες απο την Β Εθνικη. Θελω να πω αν πχ ο Ηρακλης ηταν παρανομος ή πηρε παικτες παρανομα τη χρονια που τελειωσε, δεν 'αδικηθηκαν' οι ομαδες που μολις επεσαν και οι οποιες δεν κανα 4-5 μεταγραφες για να σωθουν αφου δεν ειχαν χρημα? Αυτες δεν πρεπει να παρουν τη θεση του Ηρακλη και του καθε Ηρακλη?? Είναι αδειοδότηση για την επόμενη σεζόν. Οπότε, όσες δεν πάρουν άδεια, δεν θα δικαιούνται να παίξουν στη Σούπερλιγκα. Σε άλλα νέα, βάλτε λίγο ΕΤ3 να δείτε κατάσταση γηπέδου του Εθνικού. Το χωράφι του παππού μου είναι Μπερναμπέου μπροστά σ'αυτό το πράγμα! Και τον Μέσι να βάλεις να παίξει, κοντρόλ δεν κάνει!
nikos21aek Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Τα οικονομικά κριτήρια που πρέπει να πληρούν οι ομάδες για να πάρουν την άδεια συμμετοχής από την ΕΠΟ είναι τα εξής: 1. Πρέπει να αποδείξουν ότι δεν έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες που προκύπτουν από μεταγραφικές δραστηριότητες μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2010. 2. Πρέπει να αποδείξουν ότι αναφορικά με συμβατικές και νομικές υποχρεώσεις προς κάθε εργαζόμενο δεν έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς εργαζομένους (ποδοσφαιριστές και άλλους) και αρχές κοινωνικής ασφάλισης - φορολογικές αρχές μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2010. Τα δύο κριτήρια είναι ανελαστικά και ισχύουν ''εκτός αν μέχρι την επομένη 31η Μαρτίου έχουν ρυθμιστεί πλήρως ή μετακυλισθεί με αμοιβαία συμφωνία με τον πιστωτή ή αποτελούν μη προφανή αβάσιμη διαφορά που υποβλήθηκε σε αρμόδια αρχή''. Όσον αφορά στην Ένωση Β’ και Γ’ εθνικής, μόνο οι ομάδες που θα αδειοδοτηθούν θα μετέχουν στα πλέι οφ για άνοδο στη Superleague. Την προηγούμενη χρονιά αφορούν.Νομίζω ότι πρώτα θα πάρουν τη θέση όσων ομάδων θα πέσουν οι ομάδες που έχουν εξασφαλίσει αδειοδότηση UEFA και πέσανε και έπειτα όσες ομάδες έχουν εξασφαλίσει την άδεια από την B εθνική. Επίσης στις 30 Απριλίου λήγει η προθεσμία και όσες ομάδες δεν έχουν την άδεια δεν θα συμετάσχουν στα πλέι οφ και τη θέση τους θα πάρουν ομάδες που βγήκαν πιο κάτω στη βαθμολογία. Υποψήφιες πολύ σοβαρά του χρόνου να παίζουν στη Β εθνική με σειρά επικινδυνότητας είναι η ΑΕΚ ο Ηρακλής και ο ΠΑΟΚ.Για τη δική μου ομάδα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι του χρόνου θα παίζουμε στη Β εθνική.Για τις άλλες δεν γνωρίζω.
FilipposMD Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Είναι αδειοδότηση για την επόμενη σεζόν, αλλά τα κριτήρια είναι προφανώς τα οικονομικά τους για την παρούσα σεζόν. Τώρα το είπα πιο σωστά νομίζω. Νίκο, νομίζω επίσης ότι η ΕΠΟ είπε πως ομάδα που έπεσε βαθμολογικά, δεν δικαιούται να παραμείνει, ακόμα κι αν προκύψουν κενές θέσεις. Θα ανέβουν παραπανίσιες από την Β'. Η Σουπερλίγκα διαφωνεί, οπότε δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει.
nikos21aek Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ε αποκλείεται μωρέ.Θα κρατήσουν την Λάρισα και την Τρίπολη μιας και έχουν και τις υποδομές και δικαιωματικά πρέπει να αγωνίζονται στην Α μόνο και μόνο για αυτό.
DKNI Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ε αποκλείεται μωρέ.Θα κρατήσουν την Λάρισα και την Τρίπολη μιας και έχουν και τις υποδομές και δικαιωματικά πρέπει να αγωνίζονται στην Α μόνο και μόνο για αυτό. Μα αυτο ειναι και το σωστο Εκανα παρατυπια εγω, φεσωσα ολο τον κοσμο φετος και πηρα παικτες ενω είτε δεν ειχα τα λεφτα, ειτε δεν ειχα το δικαιωμα και ετσι σωθηκα και επεσες εσυ και θα ανεβει ενας ασχετος απο τη Β Εθνικη? Γιατι να το δουμε σαν "οι 3 πεφτουν" και οχι σαν το "οι 15 σωζονται". Ε, αμα δεν επαιρνες παικτες παρανομα θα ημουν εγω στους 15 σωσμενους. Αυτος απο τη Β Εθνικη να κυνηγησει νομικα αν εχει καποιο λογο τους 3 που θα ανεβουν
nikos21aek Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ε καλά μην νομίζεις ότι μπορούν να πάρουν αδειοδότηση uefa και πολλοί από τη B.Πολύ πιθανό να μην την πάρει ούτε ο ΟΦΗ που ανεβαίνει.Από τους πεσμένους Λάρισα και Τρίπολη την πήραν.
M@ri0 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Το λογικό είναι να τιμωρήσουν παραδειγματικά όσους παρανόμησαν φέτος και να τους ρίξουν στη Β ή στη Γ και οι κενές θέσεις να καλυφθούν από τις ομάδες που έπεσαν φέτος. Είναι άδικο να ανέβει ο τέταρτος της Β' εθνικής και να μείνει απ' έξω ο παραπροτελευταίος της Σούπερ Λίγκ.
nikos21aek Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Καλά άμα πήγαινε έτσι θα γινόταν πρωτάθλημα με 4 ομάδες. Απλά όσες ομάδες δεν έχουν άτομο να εγγυηθεί για τα χρήματα που χρωστάνε θα πέσουν στην Β.Ή όσες δεν έχουν ένα άτομο να πάει να πιάσει τους ποδοσφαιριστές και να τους ρωτήσει: "Αγαπούλα,σου χρωστάω τίποτα λεφτά εσένα ή όχι;"
M@ri0 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Καλά άμα πήγαινε έτσι θα γινόταν πρωτάθλημα με 4 ομάδες. Γιατί, τώρα με πόσες ομάδες γίνεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις