Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εκπληκτική εμφάνιση και από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο σε ρόλο αμυντικού χαφ που ενώ δεν ήταν αρκετά ώριμος να παίξει στο… δύσκολο ελληνικό πρωτάθλημα, θα πρέπει να προετοιμάζεται για να αγωνιστεί σε ημιτελικό του Champions League.

πηγη http://www.sport-fm.gr/article/468571

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποσο ηλιθιοι ειμαστε γμτ οι Ελληνες σ αυτο το θεμα!!! Κ οσο θυμαμαι τι κραξιμο ειχε ακουσει ο Τιμουρ που τον εβαζε στα χαφ...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

OWNED.

http://www.olympiacosbc.gr/page.ashx?pid=2&aid=27251

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, δηλώνει κατηγορηματικά ότι ο πρόεδρός της κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος ουδέποτε προέβη σε δήλωση-προτροπή προς τους φιλάθλους της ομάδας μας, μετά τον αγώνα Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ – Ολυμπιακός στις 24 Φεβρουαρίου 2011, να κλείσουν εισιτήρια για το Final-4 στη Βαρκελώνη.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα είχε διευκρινιστεί πλήρως αμέσως μετά τον παραπάνω αγώνα και υπήρξαν ανάλογα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ.

Χα χα χα... Τώρα διάβαζα πως έφαγε κράξιμο ο Ντουντού; Τι έγινε; Επειδή δεν δέχτηκε την μείωση;

Δημοσ.

Ρε, ποια μείωση? Να πάρει πόδι λέμε. Το κράξιμο το έφαγε γιατί είναι περιπατητής και προκλητικά τουρίστας 2 χρόνια τώρα και κουβαλάει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ανάθεμα τις εμπνεύσεις μας σε αυτό το τμήμα...

Δημοσ.

Καραγκιοζιλίκια. Μέχρι και οι πέτρες στον Τύρναβο ξέρουν πώς ανέβηκε η ΑΕΛ στην Α όπως επίσης και όλες οι μικρές που ανεβαίνουν στη Λίγκα. Επειδή πέφτει, θυμήθηκε να κατηγορήσει τους μαφιόζους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Που ήταν ο Πηλαδάκης όταν ανέβαινε η Λάρισα στην Α οεο?

Δημοσ.

Καραγκιοζιλίκια. Μέχρι και οι πέτρες στον Τύρναβο ξέρουν πώς ανέβηκε η ΑΕΛ στην Α όπως επίσης και όλες οι μικρές που ανεβαίνουν στη Λίγκα. Επειδή πέφτει, θυμήθηκε να κατηγορήσει τους μαφιόζους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Που ήταν ο Πηλαδάκης όταν ανέβαινε η Λάρισα στην Α οεο?

Σωστά. Οπότε να συνεχίσουμε να κάνουμε τα ίδια συνεχώς, χωρίς να μιλάει ποτέ κανένας, γιατί όλοι έχουν επωφεληθεί κάποτε από το σάπιο σύστημα. Άψογη λογική!

Και τα γράφει τα παραπάνω οπαδός του Ολυμπιακού ρε φίλε! Να τραβάς τα μαλιά σου!

Τουλάχιστον ο Πηλαδάκης όταν έπεφτε ο ΟΦΗ και νικούσε η Λάρισα στο μεταξύ τους παιχνίδι βγήκε και είπε ότι είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη στον ΟΦΗ. Δεν έκανε "μόκο". Τα θυμάται κανένας αυτά; Όχι βέβαια, γιατί ως γνωστόν πάντα υπάρχει μια δικαιολογία όταν θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε στα σκατά.

Ανάθεμα κι αν υπάρχουν 5 άνθρωποι στο χώρο του ποδοσφαίρου που προσπαθούν να κάνουν καλό στο χώρο, και δεν εννοώ από την καλοσύνη της καρδιάς τους, αλλά επειδή είναι σωστοί επιχειρηματίες (ή στυγνοί και αδίστακτοι επιχειρηματίες αν προτιμάτε) και καταλαβαίνουν ότι όπως είναι τα πράγματα δίωχνουν κόσμο από τα γήπεδα.

edit: Και κάτι τελευταίο: επειδή είμαι σίγουρος ότι παρακολουθούσες πολύ καλά τη Λάρισα στη Β' Εθνική, να σου θυμίσω το παιχνίδι Νίκη Βόλου - ΑΕΛ. Είμαι σίγουρος ότι θυμάσαι τι είχε γίνει εκεί.

Δημοσ.

Γιατί νομίζω ότι είναι από τα πιο fake video που έχω δει?

Δεν θα έπρεπε στο κάτω παράθυρο, δίπλα στο κεφάλι της να φαίνεται αυτή η κάμερα που κάποια στιγμή κολάει και μπροστά στην οθόνη....?

Δημοσ.

Γιατί νομίζω ότι είναι από τα πιο fake video που έχω δει?

Δεν θα έπρεπε στο κάτω παράθυρο, δίπλα στο κεφάλι της να φαίνεται αυτή η κάμερα που κάποια στιγμή κολάει και μπροστά στην οθόνη....?

Eιναι αορατη καμερα.

Δημοσ.

Δεν το τραβάει αυτή το βίντεο.capture έχει γίνει εξού και το κίτρινο χρώμα του δείκτη.Και κάποιος τραβάει βίντεο την ώρα που παίζει το cpature στον υπολογιστή του.Παίζει το παλικάρι να το παρακολουθούν 25 ώρες το 24ωρο ρε πόστη μου;Μάλλον κάποιος από αυτούς που τον παρακολουθούν αποφάσισε να ξεκινήσει να τον καίει.

Δημοσ.

Δεν το κατέχω το messenger οπότε πάω πάσο..

Πάντως βρήκε ευκαιρία η μανταμ να βγάλει φραγκάκια, σιγά μην την αφήσει να πάει χαμένη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...