Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για μερικούς στην Τούμπα ισχύει αυτό που κατά καιρούς λέω. ΠΑΛΟΥΚΙ!

margaritagr, να τσοντάρουμε να πάρουμε τον Ολυμπιακό Βόλου; Έτσι να το παίζουμε πρόεδροι, να γράφουμε κασέτες (που και που ροζ) και να κάνουμε σπάσιμο στην Νίκη.

Περαστικά στον Αμπιντάλ (αν και νομίζω μερικούς μήνες έχει, μεταστατικός διάβασα κάπου είναι).

Αυτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

(αν και νομίζω μερικούς μήνες έχει, μεταστατικός διάβασα κάπου είναι).

Πηγή; Γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τι είδους όγκος είναι.

Περαστικά στον Αμπιντάλ (αν και νομίζω μερικούς μήνες έχει, μεταστατικός διάβασα κάπου είναι).

Που το διάβασες αυτό; Μου κάνει εντύπωση γιατί οι μέχρι τώρα πληροφορίες (ή φήμες; ) λένε το αντίθετο και μάλιστα αύριο ο ατζέντης του θα συναντηθεί με ανθρώπους της Barcelona για να συζητήσουν ανανέωση συμβολαίου (σίγουρο αυτό).

Πηγή; Γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τι είδους όγκος είναι.

Που το διάβασες αυτό; Μου κάνει εντύπωση γιατί οι μέχρι τώρα πληροφορίες (ή φήμες; ) λένε το αντίθετο και μάλιστα αύριο ο ατζέντης του θα συναντηθεί με ανθρώπους της Barcelona για να συζητήσουν ανανέωση συμβολαίου (σίγουρο αυτό).

Τοπική εφημερίδα παιδιά. Μακάρι να έλεγε μαλακίες. Εγώ δεν ήξερα τίποτε. Εκεί το διάβασα, ανάμεσα σε μια ανάλυση για τα σημερινά παιχνίδια του C.L. Βλέποντας και το σούσουρο που έγινε, υπέθεσα πως όντως είναι κάτι τόσο σοβαρό. Μακάρι να είναι μια χαρά (όλοι όσοι έχουν αυτό το σκατόπραμα. Έχω χάσει δικό άνθρωπο από όγκο σε αυτό το σημείο).

Αχ ποσο το χαρηκα!!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Για τον Μπέο;

Χώσε!!!

http://www.gazzetta.gr/component/k2/item/1054703242-%CE%9A%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%B5

Το gazzetta.gr, με άρθρο του... «παντός συνιδιοκτήτη» -όπως αναφέρεται στη μήνυση του Βαγγέλη Μαρινάκη- απαντά ψύχραιμα και εφ' όλης της ύλης...

Του «παντός συνιδιοκτήτη».

Κύριε Πρόεδρε,

Αρχίζω τη νέα μου πορεία ως αρθρογράφου, ευχαριστώντας σας που μου δώσατε το απαραίτητο έναυσμα, καθώς στο κείμενο της μηνύσεώς σας που στρέφεται και «κατά παντός συνιδιοκτήτη», είδα, ίσως και αυθαίρετα, τον εαυτό μου.

Γενικά θα γράφω όποτε έχω χρόνο, όχι τόσο συχνά δηλαδή, όμως θα προσπαθώ να το κάνω πάντα όταν τα δεδομένα το απαιτούν.

Εισήλθατε πρόσφατα στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ενδέχεται βέβαια να μην το πράξατε από αγάπη για τον αθλητισμό, αλλά ειλικρινά το πιστεύω, πως το κύριο κίνητρό σας ήταν η αγάπη για την ομάδα σας.

Προέρχεστε από έναν επιχειρηματικό χώρο με εντελώς αντίθετα χαρακτηριστικά. Ο άνθρωπος της ναυτιλίας, που δεν το επιδιώκει, δεν τραβά ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας και κανείς δεν γράφει (κανείς δεν ενδιαφέρεται να διαβάζει) για τα λάθη ή τα κατορθώματά του.

Τα ναυτιλιακά έντυπα πωλούν τόσα φύλλα όσες είναι οι αίθουσες αναμονής των επισκεπτών στα ναυτιλιακά γραφεία, ενώ αντίθετα τους επισκέπτες των αθλητικών ιστοσελίδων κάποιοι (έστω και αδόκιμα για να ικανοποιήσουν τη μεγαλομανία τους) τους αθροίζουν σε σύνολο που υπερβαίνει τον ελληνικό πληθυσμό.

Η λαοφιλία, άντε η δημοτικότητα, είναι άγνωστες έννοιες στη ναυτιλία. Άλλωστε όπως έχει σχεδόν παραπονεθεί πρώην εφοπλιστής που σέβομαι ιδιαίτερα, «κανείς ποτέ δεν με σταμάτησε στο δρόμο να με ευχαριστήσει που μετέφερα το πετρέλαιο που ζεσταίνει το σπίτι του».

Μπαίνοντας στη διαδικασία να αγοράσετε τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, θα ρωτήσατε για τα εταιρικά, τα οικονομικά, τα κείμενα των συμβάσεων, θα εξασφαλίσατε και τη διαδοχή στην «καλή σουίτα» στο Καραϊσκάκη. Όμως ρωτήσατε να μάθετε τι πραγματικά σημαίνει να είσαι καπετάνιος του Θρύλου; Ο προηγούμενος (που το ήξερε καλά) σας είπε τι περιλαμβάνει αυτό το job description; Όχι;

Και απληροφόρητος ως είστε, πλανάστε για την ύπαρξη «προσωπικών στιγμών» στην κερκίδα του Καραϊσκάκη;

Πιστεύετε ότι ενώ εσείς μιλάτε με όποιον τρόπο και ελευθερία το κάνετε, θα μπορείτε να απαγορέψετε την αντίστοιχη αρθρογραφία ή τον σχολιασμό της από αναγνώστες στο διαδίκτυο;

Πιστεύετε ότι θα διατηρείτε κλίμα «ένθερμης» υποστήριξης της ομάδας χωρίς αυτό να αντικατοπτρίζεται στα κείμενα των αθλητικογράφων και στα σχετικά σχόλια;

Πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε ό,τι κάνετε και παράλληλα να περάσετε απαρατήρητος;

Μόνο στη ναυτιλία συνέβαιναν αυτά.

Έχω ακούσει, κύριε πρόεδρε, ότι όταν πωλείται ένα καράβι, το πλήρωμά του αντικαθίσταται άμεσα, ακόμη και μεσοπέλαγα. Αλλά ακόμα και σε αυτήν την παράξενη για μας τους απ´εξω διαδικασία, τον Πλοίαρχο αντικαθιστά Πλοίαρχος, τον Α' Μηχανικό αντικαθιστά Α' Μηχανικός και τον Λοστρόμο, Λοστρόμος (εντάξει κύριε μάρτυς, γνωρίζω ότι εσείς τουλάχιστον ήσασταν και πριν Λοστρόμος αλλά αυτό δεν φτάνει).

Κοιτάξτε γύρω σας, κύριε πρόεδρε. Θα δείτε συνεργάτες και «συνεργάτες», θα δείτε φίλους και «φίλους».

Στο Gazzetta χαρήκαμε που είδαμε έναν νέο παράγοντα να έρχεται γεμίζοντας ελπίδες τότε ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιρόφιλους, σε μια εποχή που ίσως η ομάδα με την «ισχυρότερη» διοίκηση ήταν η ΑΕΚ! Επικροτήσαμε τις ενέργειές σας που έμοιαζαν να ξεκινούν τις εκσκαφές στο βάθος του ερμητικά μπαζωμένου τούνελ (για φως στην άκρη του ποδοσφαιρικού τούνελ μιλούν μόνο τυφλοί).

Προτιμούσαμε να είμαστε στους ελάχιστους που σας δίναμε χρήματα και όχι στους πολλούς που περίμεναν να εισπράξουν.

Κάποιοι γύρω σας το διάβασαν διαφορετικά και όχι από παρεξήγηση. Προστάτεψαν και προστατεύουν συμφέροντα που δεν συμπίπτουν απαραίτητα με τα δικά σας.

Υποθέτω ότι ακόμη και σήμερα θα νομίζετε ότι το Gazzetta δημοσιεύει 2-3 κείμενα την εβδομάδα, αντί για 2.000 που γράφουμε πραγματικά, γιατί αυτά τα κείμενα σας στέλνουν ως «αποδείξεις» προθέσεων κρυφών δυνάμεων, που πάγια περιλάμβαναν και εκείνον τον παράγοντα που επίσης μας τίμησε πρόσφατα με δικόγραφό του, αντιγράφοντας βέβαια πάλι, αυτή τη φορά εσάς για αλλαγή. Το ενδιαφέρον, αν και φεύγω λίγο από το θέμα, είναι ότι μας κατηγορεί για κάτι που και εκείνος πράττει αντιγράφοντάς μας! Μπλέξιμο...

Εμείς είμαστε στην ευχάριστη θέση να θεωρούμε επιτυχία το να ασχολούμαστε με την ενημέρωση με διαφάνεια, εξακολουθώντας να γράφουμε ανένταχτα και ανεξάρτητα ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Οι αρθρογράφοι του Gazzetta θα συνεχίσουν να εκφράζουν ελεύθερα τη γνώμη τους από τη σκοπιά που ο κάθε ένας από αυτούς τη διαμορφώνει.

Το εκκλησιαστικό ρεπορτάζ το αφήνουν σε άλλους.

Οι εργοδότες τους θα συνεχίσουν να τους βλέπουν μόνο για ευχές μία φορά το χρόνο, όχι γιατί δεν ενδιαφέρονται, αλλά γιατί θέλουν να δείξουν έμπρακτα ότι δεν χαράζουν γραμμή. Καταλαβαίνω πως αυτό δεν μπορείτε να το κατανοήσετε εύκολα, αφού εσείς ασχολείστε με τα ΜΜΕ με την ακριβώς αντίθετη προσέγγιση. Χαράζετε γραμμή σε βαθμό που μάλλον φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα (δεν βαρεθήκατε το πολύ το Κύριε ελέησον);

Η στάση μας αυτή βέβαια, θα συνεχίσει να ενοχλεί πολλούς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ενοχλεί υγιώς σκεπτόμενους παράγοντες του ποδοσφαίρου. Διαμορφώστε γνώμη για το Gazzetta αφού ασχοληθείτε να το διαβάσετε. Αν δεν μπορείτε / δεν θέλετε / δεν ενδιαφέρεστε, προστατευτείτε από την παγίδα τού να κρίνετε από δύο αποσπάσματα που σας έστειλαν στο iPhone.

Παρεμπιπτόντως, θεωρούμε ότι παρήκμασε επαγγελματικά εκείνος που σκαλίζει δεκάδες χιλιάδες σελίδες για να βρει πέντε επίμαχα screenshots που θα τα στείλει σε σας, κύριε πρόεδρε, ή και αλλού στην αγορά, θεωρώντας ότι έτσι αναδεικνύεται καλύτερα η δική του δουλειά.

Εμείς θα συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά και να δημιουργούμε Μέσα που θέλουν να διαβάζουν οι αναγνώστες κάθε ομαδικής απόχρωσης, ακόμη κι όταν δεν τους χαϊδεύει πάντα και με παρωπίδες τα αυτιά.

Καλοπακεταρισμένη παραπληροφόρηση θα προσφέρεται αλλού, αν υπάρχει για αυτήν ενδιαφέρον.

Ως αθλητικό ΜΜΕ ελπίζουμε εσείς να επικεντρωθείτε στην πολυαναμενόμενη ίαση του ελληνικού ποδοσφαίρου και πιστέψτε με ότι θα έχουμε μόνο θετικά κείμενα να γράψουμε για σας, χωρίς απειλές και ακριβοπληρωμένες σε δικηγόρους-τηλεαστέρες μηνύσεις.

Εγω δε το χάρηκα καθόλου.Δυσφημηση του ποδοσφαίρου έκανε η dynamo.όλο πάσες και πίσω η μπάλα.Μακάρι να έτρωγε ενα γκολ ακόμη να πηγαινε παράταση να ξυπνούσε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...