Anubis13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Θεσμικός παράγοντας χωρίς ομάδα είναι ο ένας από τους 2..Για ποιον χτυπάει η καμπάνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 το αρης παναθηναικος συγκεντρωσε τα περισοτερα χρηματα μετα το ολυμπιακος παναθηναικος.... ωραια πραγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Έχει ακουστεί σε ραδιοφωνικό σταθμός πως ο ένας είναι ο Πιλάβιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Εν τω μεταξυ πηραν και αυτοι τον φακελο τους με επιστολη...Γιατι δεν μας δειχνουν τι λεει? Επισης απο τις νυξεις οτι την τριτη κασετα την εχει πρωην προεδρος ΠΑΕ με τον κουγια να σιωπα ξερουμε και εκει για ποιον χτυπαει η καμπανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Αnubis βλέπεις την εκπομπή?Εγω προσωπικά οχι. Αν δεν θέλεις να περιμένεις τις καμπάνες σε λιγάκι θα πούνε και για θεσμικό παράγοντα ιδιοκτήτης Παε και για πρωην πρόεδρο Παε που είχε μετατρέψει το γραφείο του σε studio με κάμερες και μικρόφωνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Παράγκα Gate τέλος. Επισης απο τις νυξεις οτι την τριτη κασετα την εχει πρωην προεδρος ΠΑΕ με τον κουγια να σιωπα ξερουμε και εκει για ποιον χτυπαει η καμπανα Κρόκους; LoL. Το stream έφτιαξε στους τίτλους τέλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Α τελείωσε ρε fire?Τότε την επόμενη εβδομάδα οι καμπάνες.στην Δίκη με τον Θωμαϊδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Αnubis βλέπεις την εκπομπή?Εγω προσωπικά οχι. Αν δεν θέλεις να περιμένεις τις καμπάνες σε λιγάκι θα πούνε και για θεσμικό παράγοντα ιδιοκτήτης Παε και για πρωην πρόεδρο Παε που είχε μετατρέψει το γραφείο του σε studio με κάμερες και μικρόφωνα. @Dropsreef: Αν σε καλεσω σπιτι μου το οποιο εχω κανει big brother εν αγνοια σου για να σου την φερω γιατι δεν μου αρεσει η φατσα σου η γιατι στησαμε παιχνιδια η γιατι μου ειπες οτι δενρεις την γυναικα σου πχ... Παμε στο θεμα. Μ@λ@κ@ς ηταν ο πατερας που ελεγε για Δαλουκα - Μαρινακη? Προφανως οχι. Του τα ειπε κάποιος? Προφανως ναι εκτός αν έχει βάλει κοριους στον Μαρινάκη. Αν θεωρώ οτι και ο πατέρας είναι μπλεγμένος? Αν ειχε τις κασέτες του Άρη - Παναθηναικος και το ήξερε Ναι. Αν δεν είναι αυτός, αυτό υποστήριξε με θέρμη ο Κούγιας σήμερα, τότε ποιος είναι? Και το κύριο ερώτημα που δεν μπορώ να απαντήσω. Ποιο το κέρδος του Κούγια? @firewalker: εχω την εντυπωση οτι και οι δυο δειχνουν τον πατέρα Και για να συμπληρωσω κατι ο Θωμαιδης εδιεξε φακελο με cd και ιδιοχειρη επιστολη όπως λέει και οτι αν ο υποκλοπεας ειναι αυτος που του τα εχει στειλει το πραγμα εχει ενδιαφερον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Ντιν Νταν! :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Και το κύριο ερώτημα που δεν μπορώ να απαντήσω. Ποιο το κέρδος του Κούγια? Παναχαϊκή 43,Πλατανιάς 43,Ρόδος 43,Ηρακλής Ψαχνών 41,Απόλλων 40,Κόρινθος 40. Α και σήμερα η Παναχαικη έκανε το μεγάλο διπλό μέσα στην Κόρινθο Έχει και μια αγάπη με τα Media o Αλέξης βεβαίως βεβαίως edit:Οχι σημερα,προχθές Εχω και εγω δυο απορίες Ο Βαγγέλης πιάνει τον Δ@λού για βοήθεια στο ευρωπαϊκο ματσάκι.Δεν του κάνει την δουλειά.Γιατί να ξαναπιάσεις τον ίδιο διαιτητή ,ο οποίος σε έχει ήδη πουλήσει, να βοηθήσει με τον Αρη όταν σαν Βαγγέλης ελέγχεις όλο το κύκλωμα?( σύμφωνα με τα λεγόμενα,ισχυρισμούς). Και η δεύτερη απορία ""Του λέω θέλεις να καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο; Να κάνουμε μια συνέντευξη Τύπου; Μου λέει “εμένα βγάλε απ’ έξω”. Περίμενα να μην με αφήσει μόνο μου. "" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 όποιος διαβάσει σήμερα τις δηλώσεις του Μπέου καλό θα ήταν θυμηθεί και αυτή τη "συνομιλία" το καλοκαιράκι: Αναφορικά με τη θέση του αντιπροέδρου, ο κ. Πατέρας πρότεινε τον Θανάση Κανελλόπουλο, τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΑΕ, με τον κ. Βαδινογιάννη να δηλώνει ότι στο παρελθόν είχε σταθεί ενάντια στον Παναθηναϊκό. "Δεν χαίρεσαι που τώρα θέλει να βοηθήσει; Θέλω να έχω έναν άνθρωπο για τη Σούπερ Λίγκα", απάντησε ο κ. Πατέρας. Διαφωνία υπήρξε και στη θέση του τεχνικού διευθυντή, με τον κ. Πατέρα να δηλώνει για τον Πορτογάλο Κάρλος Φρέιτας πως "αυτός είναι του Βέλιτς, θέλεις να κάνει πάλι αυτός κουμάντο" και να προτείνει τον Γιάννη Κόντη του Άρη, με τον Τζίγκερ να διαφωνεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Ήταν τότε που τα είχε καλά Μπέος Πατέρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Και τον Σεπτέμβριο μια χαρά ήταν οι σχέσεις τους.Όπως επίσης δεύτερη κολλητή απώλεια για τον Παναθηναϊκο μετα το ματς με την Ξάνθη βόλευε πολύ τον Πατέρα που θα ασκούσε εντονότερη πίεση στον Βαρδινογιάννη να αποχωρήσει και να αναλάβει τα ηνία της ομάδας έχοντας την απόλυτη στήριξη του κόσμου.Τους πρόλαβε όμως ο Γιάννης και δύο ημέρες πριν τον αγώνα τους λέει σας την χαρίζω την Παε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Απλά η ανάγνωση μπορεί να είναι διπλή. Π.χ. έμαθε ο Πατέρας τι πήγε να κάνει ο Μπέος και τα πήρε. Λογικά θα βγουν στον αφρό. Τιμωρίες μην περιμένετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Ο Αχιλλέας Μπέος στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις