johnyboy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Στα αρχίδια μας ποιος έδωσε τις κασέτες.Όλοι το πάνε εκεί για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από την ουσία που είναι το στήσιμο των αγώνων.
Dropsreef Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 O Αχιλλέας μέσα στις αερολογίες του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έκανε μια συγκεκριμένη πρόταση.Άρση τηλεφωνικού απορρήτου.(αναφέρεται μάλιστα σε "συγκεκριμένες" ώρες)
SlimData Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Το "άρση τηλεφωνικού απορρήτου" τι σημαίνει? Να μας επιβεβαιώσουν ότι μίλησε με τον Πατέρα εκείνο το πρωί? Ε και...? Από την στιγμή που δεν γίνεται να μάθουμε τι είπανε, τι νόημα έχει να μας αποδείξει ότι μιλήσανε? Προσπάθεια αποπροσανατολισμού δεν είναι αυτό?
johnyboy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Ναι ξέρεις βάλε να ακούσεις από τότε μέχρι τότε που εγώ δεν λέω τίποτα και άσε τα υπόλοιπα που λέω τα καλά.Η θα γίνει σοβαρή δουλειά η τίποτα.Να ανοίξουν από όλους όσους εμπλέκονται και να ανοίξουν κανονικά.
firewalker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Νομίζω πως δεν τα έχει πει ο ίδιος ο Πατέρα. "Κύκλοι Πατέρα" είπαν πως είναι η δήλωση αυτή.
DKNI Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Το οποίο σημαίνει οτι ένας τέτοιος άνθρωπος δεν είναι να τον παίρνεις στα σοβαρά. Προσωπικά έγώ δεν έχω πιστέψει λέξη. Σε αντιθεση με το βραχο ακαιρεοτητας Αχιλλεα Μπεο που εχει τη Γνωση της Αληθειας Το οτι αυτα που λεει ο Κουγιας δεν μας βολευουν, σε αντιθεση με τον Μπεο που μας βολευουν και μας παραβολευουν, ουτε να το χεσουμε σαν παραμετρο, ε?
FilipposMD Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Ε.Π.Α.Ε. ήταν αυτή. Η Ε.Π.Ο. έχει από το 80 να διοργανώσει πρωτάθλημα νομίζω. Α, σωστά, μάλλον δίκιο έχεις. Εντάξει, πάντως δεν νομίζω να έχει κανείς και μεγάλη εμπιστοσύνη στην ΕΠΟ. Αυτήν δεν κράζαμε πριν λίγες εβδομάδες για τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις της και τις τραγικές καθυστερήσεις με τις πειθαρχικές ποινές;
Erwdios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Το "άρση τηλεφωνικού απορρήτου" τι σημαίνει? Να μας επιβεβαιώσουν ότι μίλησε με τον Πατέρα εκείνο το πρωί? Ε και...? Από την στιγμή που δεν γίνεται να μάθουμε τι είπανε, τι νόημα έχει να μας αποδείξει ότι μιλήσανε? Προσπάθεια αποπροσανατολισμού δεν είναι αυτό? Προσπάθεια αποπροσανατολισμού είναι η δημοσιοποίηση επιλεκτικών διαλόγων. Να δώσουν τις κασέτες με όλες τις συνομιλίες στη δημοσιότητα και όχι να δημοσιεύουν ότι βολεύει τον Πατερούλη.
firewalker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Ανε πέσουν κάποιες από τις δύο μεγάλες ομάδες και δεν μπουν φυλακή μερικοί δεν σφίγγουν οι κ...
Erwdios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Είτε θα πέσουν όλοι μαζί, είτε κανένας. Κι όταν λέω όλοι, εννοώ όλη τη Superleague. Και ο νοών νοείτω.
firewalker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Σωστοί στην Α.Ε.Κ. http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=117460687
SlimData Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Προσπάθεια αποπροσανατολισμού είναι η δημοσιοποίηση επιλεκτικών διαλόγων. Να δώσουν τις κασέτες με όλες τις συνομιλίες στη δημοσιότητα και όχι να δημοσιεύουν ότι βολεύει τον Πατερούλη. Μην μου απαντάς σαν ολυμπιακός γιατί δεν μιλάω σαν παναθηναικός... Το να προσπαθεί ο μπεος να μας πείσει ότι δεν είπε όσα είπε το καταλαβαίνω. Έχει χεστεί επάνω του και ψάχνει να κρυφτεί. Οι υπόλοιποι όμως έχουμε χειροπιαστές αποδείξεις αυτή τη στιγμή. Και ξαναλέω, τι θα γίνει αν αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο? Θα μάθουμε τι είπαν ή απλά ότι μίλησαν? Γιατί αν πετάει το "άρση απορρήτου" επιχειρώντας να κερδίσει πόντους και μετά να μας πει, "πιστέψτε με, μου έλεγε ότι δωροδόκησε τον δαλούκα", ποιος θα τον πιστέψει? Όσο για τις συνομιλίες, εννοείται να τις δώσουν. Και αν είναι μπλεγμένος και ο πατέρας, στο καλό. Της φυλακής τα σίδερα είναι και για τους πατέρες. Σου είπε κανείς ότι είναι σόι μου και θα τον υπερασπιστώ?
firewalker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Χα χα χα!!! Τέλειο! Επιβεβαίωσε ο Δαλούκας πως δέχτηκε τηλεφωνικές πιέσεις για το Άρης-Παναθηναϊκός. Τώρα μένει να μάθουμε από ποιον και υπέρ ποιου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις