Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Κούγιας είναι ο ορισμός του attention whore. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Τις δηλώσεις για τα μοντέλα, τα πηδήματα της μάντρας και τα θέατρα ότι τον χτύπησε ο σεκιουριτάς του Μάκη, τις συνεχείς εμφανίσεις και δηλώσεις επί παντός επιστητού, τις βαρύγδουπες δηλώσεις για τον εαυτό του, τις συνεχείς καταγγελίες και τσακωμούς στο ποδόσφαιρο (συνέχεια ή τον αδικούν ή του επιτίθενται!); Όταν έχει κάνει όλα αυτά, έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας. Ακριβώς όπως ο τσοπάνης που φώναζε "λύκος". Οπότε, όσο δίκιο κι αν έχει, πρέπει να αγωνιστεί πολύ για να το αποδείξει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μα σε ζώνη παιδικής ακροαματικότητας;

Από απόφαση του ΕΣΡ:

Το ΕΣΡ έχει επιληφθεί της υποθέσεως κατόπιν καταγγελίας ιδιώτη. Πρόκειται περί εκπομπής η οποία ασχολείται με την παρουσίαση και τον σχολιασμό γεγονότων και προσώπων της αθλητικής κυρίως επικαιρότητας, με στόχο την ενημέρωση του κοινού. Η εκπομπή πραγματοποιήθηκε από την 14.00 έως την 17.00 ώρας, δηλαδή σε ζώνη παιδικής ακροαματικότητας. Ακούστηκαν λέξεις και φράσεις του εκφωνητή, αλλά και άγνωστης φωνής, όπως: «τσόγλανοι», «σκύβω και τον παίρνω», «πως λαχταράς να ξύσεις το…

Τώρα άλλο ξύνεις κι άξυστο με αφήνεις», «Στα υψώματα που μοιάζουν κωλομέρια», «με ένα πουλί στα χέρια», «ο πούστης ο Λεάνης», «αγάμητος και μοναχός» και άλλες παρόμοιες. Σαφέστατα παραβιάστηκε η υποχρέωση του ραδιοφωνικού σταθμού της τηρήσεως κατά την εκφορά του λόγου της ευπρέπειας και της καλαισθησίας της ελληνικής γλώσσας. Αναμφιβόλως η εκπομπή ήταν ικανή να επιφέρει σοβαρή βλάβη στην ηθική ανάπτυξη των ανηλίκων και στερείται της από του Συντάγματος επιβαλλομένης ποιότητος, η οποία πρέπει να αποσκοπεί στην προστασία της παιδικής ηλικίας και της νεότητος. Για την εν λόγω εκτροπή ενδείκνυται όπως επιβληθεί στον ραδιοφωνικό σταθμό η διοικητική κύρωση του προστίμου. Λαμβανομένης υπόψη της βαρύτητος της παραβάσεως, του εξ 621.770,44 ευρώ ύψους της επένδυσης που έχει πραγματοποιηθεί από τον σταθμό, και του γεγονότος ότι με τις αποφάσεις 357/18.7.2006, 354/14.7.2009, επιβλήθηκαν στον ραδιοφωνικό σταθμό διοικητικές κυρώσεις, ενδείκνυται όπως το εν λόγω πρόστιμο καθορισθεί στο ποσό των 3.000 ευρώ. Μειοψήφησαν ο Πρόεδρος του ΕΣΡ Ιωάννης Λασκαρίδης, κατά τον οποίο το πρόστιμο έπρεπε να καθοριστεί στο ποσό των 5.000 ευρώ, και εκ των μελών ο Γεώργιος Στεφανάκης, κατά τον οποίο έπρεπε να επιβληθεί η διοικητική κύρωση της συστάσεως.

Το ωραίο είναι ότι ο Χριστόγλου είχε προβλέψει και την παρέμβαση του ΕΣΡ:

Λοιπόν δεν γίνεται, αδερφέ να είσαστε όλοι ευχαριστημένοι. Κάποιοι φίλοι δεν θέλουν να τους βάζουμε φάρσες, κάποιοι θέλουν να μιλάμε μόνο αθλητικά, κάποιοι άλλοι με απειλούν με το Ραδιοτηλεοπτικό, θα με πάνε εκεί γιατί

αφήνω να μιλάνε και να λένε διάφορα και τα λοιπά Ό,τι και να πω, θα υπάρχουν κάποιοι που το ακούν, κάποιοι που δεν τους αρέσει. Ό,τι τραγούδι κι αν σας βάλω, αδέρφια, είτε είναι έτσι είτε είναι αλλιώς σε κάποιους αρέσουν, σε κάποιους δεν αρέσουν, τι να κάνουμε; Τι να κάνουμε; Δεν μπορούμε να τους πιάνουμε όλους. Και δεν γίνεται και να τους πιάνουμε κι όλους. Αλλοίμονο λοιπόν! Σε κάποιους αρέσει ο χαβαλές, σε κάποιους δεν αρέσει ο χαβαλές. Σε κάποιους θέλουνε να βγάζουνε τα απωθημένα τους για τους διαιτητές και για τα off side και για τα πέναλτι και μονίμως να έχουμε αυτήν την κουβέντα. Σε κάποιους τους αρέσουν να λέμε κι άλλα πράγματα. Πάντως, έτσι κι αλλιώς, εγώ θα είμαι εδώ για να σας δέχομαι όλους κι αυτούς που είναι εριστικοί κι αυτοί που είναι συνετοί κι αυτοί που τους αρέσει ο χαβαλές κι αυτούς που δεν τους αρέσει ο χαβαλές. Τι να κάνουμε αυτή είναι ηδ ουλειά. Υπομονή θα την έχω, όπως την είχα τόσα χρόνια, θα την έχω και τώρα. Μακάρι να με βοηθάει ο Θεός να αποκτήσω κι άλλη. Λοιπόν, ναι, ένας άλλος μου λέει βάλε τους δικούς σου να πάρουν τηλέφωνο γιατί θα χρεοκοπήσει ο SPORT FM.

Δεν έχω δικούς μου, βρε αδερφέ που παίρνουνε τηλέφωνο. Όλοι δικοί μου είναι. Δεν έχω κάποιους ειδικούς δικούς μου, τους έχω όλους δικούς μου. Το ότι δεν βγάλαμε πολλά τηλέφωνα σήμερα, ήταν επιλογή μας διότι θέλαμε να παίξουμε και κάποια πράγματα, να θυμίσουμε σε κάποιους ορισμένα κομμάτια της εκπομπής, να βάλουμε και λίγο χαβαλέ. Παρασκευή είναι, χαλαρή μέρα, σαββατοκύριακο θα έχει όλο δράση, πολλούς αγώνες, πολλά πράγματα. Θα μπουχτίσετε μα τα αθλητικά και με τα διάφορα τέτοια. Ας χαλαρώσουμε λιγάκι πριν από το Σαββατοκύριακο. Καλό μας κάνει σ’ όλους. Μπορεί και να τη βρούμε κιόλας.

http://www.mediablog.gr/archives/12643

:o :lol:

Καταργείστε τη Σούπερ Λίγκα»!

Επιστολή στην ΕΠΟ με την οποία θα της ζητεί να αναλάβει την διοργάνωση του πρωταθλήματος, καταργώντας με αυτόν τον τρόπο τη Σούπερ Λίγκα, θα στείλει –σύμφωνα με πληροφορίες- το πρωί της Παρασκευής 11/3 ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής! Σε περίπτωση που η απαίτηση της πολιτείας δεν γίνει αποδεκτή, θα πάψει αυτομάτως κάθε χρηματοδότηση του κράτους προς το ποδόσφαιρο!

Ο κ. Μπιτσαξής έχει εκφράσει επανειλημμένως τη δυσαρέσκεια του για τη λειτουργία της Σούπερ Λίγκας, καθώς τη θεωρεί αναξιόπιστη, όπως αναξιόπιστους θεωρεί πολλούς εκ των παραγόντων που αποτελούν μέλη της. Το έχει πει, άλλωστε, ευθέως στον Σοφοκλή Πιλάβιο σε πρόσφατη συνάντηση τους.

Όλα αυτά είχαν εκφραστεί μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι των «αιωνίων» στο «Γ. Καραϊσκάκης». Φαίνεται, όμως, πως η υπόθεση των κασετών και των όσων εμπλέκονται στις «σκοτεινές» ιστορίες που καταγγέλλονται, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, λοιπόν, έχει αποφασίσει να στείλει την Παρασκευή 11/3 επιστολή προς την ΕΠΟ, με την οποία θα της ζητεί να αναλάβει η ίδια η ομοσπονδία το επόμενο πρωτάθλημα, καταργώντας ουσιαστικά τη Σούπερ Λίγκα.

Σε περίπτωση που στην ομοσπονδία εκφράσουν αντιρρήσεις (έχουν άλλωστε το δικαίωμα, μιας και αυτοδιοικούνται) η πολιτεία θα διακόψει άμεσα κάθε χρηματοδότηση προς το ελληνικό ποδόσφαιρο, συμπεριλαμβανομένης και της επιχορήγησης των Ενώσεων!

Πρέπει, ωστόσο, να υπενθυμιστεί, πως η λειτουργία της Σούπερ Λίγκας προβλέπεται με νόμο, συνεπώς δεν καταργείται από τη μια μέρα στην άλλη. Όμως, αν συναινέσει η ΕΠΟ και με δεδομένη τη στήριξη της πολιτείας, η μετάβαση θα μπορεί να γίνει εύκολα.

Σε αυτό το σημείο, βέβαια, οφείλουμε να εκφράσουμε την εξής απορία: Από πού και ως πού ο κ. Μπιτσαξής θεωρεί πως η ΕΠΟ είναι ικανή να διοργανώσει το πρώτο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας; Διοργάνωσε κάτι άλλο με επιτυχία ή έχει παρουσιάσει το ελάχιστο –έστω- έργο σε ζητήματα όπως η βία και η διαιτησία και δεν το αντιληφθήκαμε;

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/463421

Με δημοκρατικές διαδικασίες :P

Με δημοκρατικές διαδικασίες :P

Και γιατί να είναι δημοκρατικές οι διαδικασίες?

Στο κάτω-κάτω τι θα γίνει? Θα μας αποκλείσει ο Πλατινί από τις διοργανώσεις?

Ας γίνει να σφίξουν οι κώλοι..

Το πρόβλημα για εμένα είναι άλλο..

Ακούμε τις τελευταίες μέρες "να επέμβει η πολιτεία να ξεβρωμίσει η κατάσταση"

ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????

Δεν την κόβει την επιχορήγηση έτσι κι αλλιώς; Είδαμε και την ΕΠΟ τι ωραία πρωταθλήματα διοργάνωνε πριν λίγα χρόνια!

Ε.Π.Α.Ε. ήταν αυτή. Η Ε.Π.Ο. έχει από το 80 να διοργανώσει πρωτάθλημα νομίζω.

Eγω ειμαι σιγουρος οτι τα επομενα τρια χρονια θα ξεχασουν την Ευρωπη οι ελληνικες εταιριες-ομαδες.Οποτε ισως τις δεχτουν στο φυσικο τους περιβαλλον: Ειτε στα τοπικα πρωταθληματα του Αμαζονιου ειτε σε αυτα τις Αιθιοπιας.

«Τη συγκεκριμένη στιγμή το μόνο που μπορώ να πω και να δηλώσω ρητά και κατηγορηματικά είναι πως δεν είναι δυνατόν εγώ ως Νικόλας Πατέρας να έχω απέναντί μου, συνομιλητή μου, έναν άνθρωπο όπως ο Μπέος, ο οποίος έχει έρθει να μου περιγράψει πώς επιχείρησε να στήσει έναν αγώνα εναντίον της ομάδας μου, σε παιχνίδι του πρωταθλήματος και εγώ να κάθομαι να τον ακούω, χωρίς να τον έχω πετάξει έξω από το γραφείο μου και κυρίως χωρίς να τον έχω καταγγείλει στον εισαγγελέα.

«Αφού πάω στον εισαγγελέα και η υπόθεση πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, μετά θα βγω και θα μιλήσω, για να πληροφορηθεί η κοινή γνώμη τι ακριβώς συμβαίνει. Το μόνο που ζητώ είναι τα μέσα ενημέρωσης να αντιμετωπίσουν με αντικειμενικότητα και σεβασμό το όλο θέμα. Τίποτα άλλο»!

http://www.sport-fm.gr/article/463463

Τάδε έφη Νικόλαος Πατέρας

Αλλά ρε Νικολάκη όταν άκουσες τις κασέτες (δήθεν) για πρώτη φορά με τον Αλέξη και άκουσες "στήσιμο" της ομάδας σου δεν έκανες και κάτι το συγκλονιστικό.(π.χ καταγγελία στον εισαγγελέα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...