Dropsreef Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Προς το παρόν το πάνω χέρι έχει ο Κούγια διότι υπάρχουν στοιχεία που εν μέρη επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του. Για αρχή καλό θα ήταν ο Αλέξης να ξεκαθαρίσει στον μυαλό του αν τις κασέτες του τις έστειλαν ή αν κορυφαίος παράγοντας τον κάλεσε για να τις ακούσουν μαζί 9/3/2011 Δεν είμαι υπηρέτης κανενός ξένου συμφέροντος. Είχα να δω δέκα χρόνια τον κύριο Πατέρα. Είμαι περήφανος και αυτοδημιούργητος άνθρωπος κι έχω χάσει πολλά χρήματα. Όμως ήταν τύχη για μένα να μου ανατεθεί η υπεράσπιση του Δαλούκα, γιατί αλλιώς δεν θα έρχονταν οι κασέτες αυτές στα χέρια μου. Αμέσως μόλις μου έστειλαν τις κασέτες, το μυαλό μου πήγε στο Νικόλα Πατέρα. Νόμιζα πως με επέλεξε για να τις βγάλω στη δημοσιότητα. Μόλις ήρθαν οι κασέτες, ήρθαν και τις παρέλαβαν στο γραφείο μου τρεις συνεργάτες, επικοινώνησα και μίλησα με τον Νικόλα Πατέρα. Αιφνιδιάστηκε. Έδειξε μία ειλικρινή έκπληξη. Του είπα να τις ακούσουμε μαζί, γιατί εγώ μόνος μου δεν μπορώ να σηκώσω αυτό το βάρος. Τις ακούσαμε και τον κάλεσα ως πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και του ΠΑΟ να μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου. Η συμπεριφορά του τις επόμενες μέρες με απογοήτευσε γιατί δεν έκανε τίποτα». Πηγή:http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=388724 10/3/2011 Κορυφαίος παράγοντας ποδοσφαίρου μου είπε έλα να ακούσουμε κάποιες κασέτες: Αυτές αφορούν στην ομιλία άλλων προσώπων, των σημαντικότερων ίσως στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την οποία υπέκλεπτε τρίτος. Εγινε μετά την παραίτησή μου από την υπόθεση Δαλούκα, αφορούσαν αυτή την υπόθεση Πηγή:http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=388980 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Για αρχή καλό θα ήταν ο Αλέξης να ξεκαθαρίσει στον μυαλό του αν τις κασέτες του τις έστειλαν ή αν κορυφαίος παράγοντας τον κάλεσε για να τις ακούσουν μαζί 9/3/2011 Δεν είμαι υπηρέτης κανενός ξένου συμφέροντος. Είχα να δω δέκα χρόνια τον κύριο Πατέρα. Είμαι περήφανος και αυτοδημιούργητος άνθρωπος κι έχω χάσει πολλά χρήματα. Όμως ήταν τύχη για μένα να μου ανατεθεί η υπεράσπιση του Δαλούκα, γιατί αλλιώς δεν θα έρχονταν οι κασέτες αυτές στα χέρια μου. Αμέσως μόλις μου έστειλαν τις κασέτες, το μυαλό μου πήγε στο Νικόλα Πατέρα. Νόμιζα πως με επέλεξε για να τις βγάλω στη δημοσιότητα. Μόλις ήρθαν οι κασέτες, ήρθαν και τις παρέλαβαν στο γραφείο μου τρεις συνεργάτες, επικοινώνησα και μίλησα με τον Νικόλα Πατέρα. Αιφνιδιάστηκε. Έδειξε μία ειλικρινή έκπληξη. Του είπα να τις ακούσουμε μαζί, γιατί εγώ μόνος μου δεν μπορώ να σηκώσω αυτό το βάρος. Τις ακούσαμε και τον κάλεσα ως πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και του ΠΑΟ να μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου. Η συμπεριφορά του τις επόμενες μέρες με απογοήτευσε γιατί δεν έκανε τίποτα». Πηγή:http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=388724 10/3/2011 Κορυφαίος παράγοντας ποδοσφαίρου μου είπε έλα να ακούσουμε κάποιες κασέτες: Αυτές αφορούν στην ομιλία άλλων προσώπων, των σημαντικότερων ίσως στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την οποία υπέκλεπτε τρίτος. Εγινε μετά την παραίτησή μου από την υπόθεση Δαλούκα, αφορούσαν αυτή την υπόθεση Πηγή:http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=388980 Κορυφαίος παράγοντας ποδοσφαίρου μου είπε έλα να ακούσουμε κάποιες κασέτες: Αυτές αφορούν στην ομιλία άλλων προσώπων, των σημαντικότερων ίσως στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την οποία υπέκλεπτε τρίτος. Εγινε μετά την παραίτησή μου από την υπόθεση Δαλούκα, αφορούσαν αυτή την υπόθεση Πρόκειται για άλλη κασέτα που δεν έχει βγει. Το ξεκαθάρισε αυτό γιατί τον ρώτησαν ακριβώς αυτό που λες και εσύ. Έχουμε χάσει την μπάλα με τις γαμο κασέτες. Ένας παντελονάτος να πει "Δεν μαμιέστε όλοι... Στην Δ". Και επαναλαμβάνω. Προς το παρόν το πάνω χέρι έχει ο Κούγια διότι υπάρχουν στοιχεία που εν μέρη επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Εν τω μεταξύ, για κάποιον περίεργο λόγο, όλες οι υποκλοπές γράφονται σε κασέτες. Ποτέ ψηφιακά, σε CD, DVD, Blu-ray κτλ. Κασέτα και ξερό ψωμί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Εν τω μεταξύ, για κάποιον περίεργο λόγο, όλες οι υποκλοπές γράφονται σε κασέτες. Ποτέ ψηφιακά, σε CD, DVD, Blu-ray κτλ. Κασέτα και ξερό ψωμί! Ρε συ σε CD του ηρθαν τελικα και τωρα στα επιμαχα - το κύκλωμα διαιτητών: «Αν είναι μπλεγμένος ο Πατέρας, γιατί να μην τον εμπλέξουν; Εμένα με νοιάζει αν υπάρχει κύκλωμα που ορίζει διαιτητές, που καθορίζει μέσω διαιτητών τα αποτελέσματα, που τα ξέρουν αυτοί που είναι στο παράνομο ή στο νόμιμο στοίχημα, που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και κάνουν φορολογικές δηλώσεις ότι κερδίζουν μόνο από το νόμιμο στοίχημα… Και μιλάμε για πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, που αν λειτουργεί αυτό το σύστημα, τα προηγούμενα χρόνια, ό,τι έχει πάρει ο κύριος Γκαγκάτσης που έχει κάνει τέτοιες φορολογικές δηλώσεις, πάει να πει πως μπορεί να είναι μεν από νόμιμο στοίχημα, αλλά από στημένα παιχνίδια. Γιατί δεν κάνετε αυτούς τους συνειρμούς;». http://www.sport-fm.gr/article/463338 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Ρε να ρωτήσω: Ο Αλέξης τί κασέτες πήγε στον εισαγγελέα? Τις ραμμένες (δηλαδή μόνο την φωνή του Αχιλλέα ) ή τις αυθεντικές με ολόκληρο τον διάλογο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Ρε να ρωτήσω: Ο Αλέξης τί κασέτες πήγε στον εισαγγελέα? Τις ραμμένες (δηλαδή μόνο την φωνή του Αχιλλέα ) ή τις αυθεντικές με ολόκληρο τον διάλογο ? Από ότι φαίνεται ο Αλέξης πήρε κασέτες(CD) για αυτές του αγώνα με τον Άρη μονταρισμένες όμως και κάποιος μεγάλος μεγάλος του έδωσε να ακούσει την τρίτη με το μακάμπι ολουμπιακός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Ο Λούκα Μπάντι στο gazzetta.gr! http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/1054701535-%CE%9F-%CE%9B%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%B1-%CE%9C%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-gazzetta-gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2cCSzUL2kso&feature=player_embedded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Αυτό που με "τρομάζει" περισσότερο είναι πως αυτά που λέει ο Κούγιας δεν είναι οι ασυναρτησίες που συνήθως λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Ξεχνούν ορισμένοι τι έκανε στον ΠΑΣ ο "πρόεδρος" Κούγιας. Πήγε να ξυλοφορτώσει διαιτητή, επιτέθηκε σε οπαδούς, έδιωξε δημοσιογράφους απο συνέντευξη τύπου, κτλ. Και αυτός τώρα πάει να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένας τυχοδιώκτης επιπέδου Μπέου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Επιστρέφει στην Ε.Π.Ο. το πρωτάθλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Ξεχνούν ορισμένοι τι έκανε στον ΠΑΣ ο "πρόεδρος" Κούγιας. Πήγε να ξυλοφορτώσει διαιτητή, επιτέθηκε σε οπαδούς, έδιωξε δημοσιογράφους απο συνέντευξη τύπου, κτλ. Και αυτός τώρα πάει να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένας τυχοδιώκτης επιπέδου Μπέου. Το οποιο σημαινει...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Αχ ποσο χαρηκα! Μακαρι ν αποκλειστουν οι αλαζονες Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Το οποίο σημαίνει οτι ένας τέτοιος άνθρωπος δεν είναι να τον παίρνεις στα σοβαρά. Προσωπικά έγώ δεν έχω πιστέψει λέξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Βάλαμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα. αυτό σημαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις