Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πάντως αναρωτιέμαι. Υπάρχει άνθρωπος που παίρνει στα σοβαρά αυτά που λένε άτομα όπως ο Κούγιας και ο Μπέος, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν γελοιοποιηθεί με τις λέξεις και τις πράξεις τους πολλάκις;

Ότι υπάρχει βρωμιά, υπάρχει. Αλλά αν για κάτι είμαι βέβαιος είναι ότι ούτε ο Κούγιας θα την αποκαλύψει, ούτε ο Μπέος (προφανώς ούτε κι οι Πατέρας, Μαρινάκης κτλ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επειδη το επιασα απο τη μεση, ο Μπεος κουβεντα για την ταμπακιερα ειπε?

Λεει μονιμως ποιοι αλλοι εμπλεκονται, ποιος ειναι ο ιδιος, τι εργο εχει κανει, βριζει τον Κιντη και τον Πατερα, μας λεει για τον μαρινακη και τις διακοπες, λεει οτι ειναι χοντρος και καραφλος.

Για το θεμα το απτο εχει πει τιποτα?

Δηλαδη "Δεν ειμαι εγω στις κασετες"?

Κι εγώ την αρχή δεν την άκουσα, αλλά είπε ότι είναι η φωνή του. Όμως λέει ότι ο Πατέρας που ηχογράφησε τη φωνή του, έκοψε και έραψε διάφορες λέξεις και φράσεις και διαστρέβλωσε το περιεχόμενο.

Ο Κούγιας ξέρει πάρα πολλά και δεν είναι τυχαίο που έφτασε σε αυτόν η υπόθεση.Επίσης είπε να γίνει άρση απορρήτου για να πει τι του είχε πει ο Δαλούκας όταν ήταν πελάτης του.Είπε για 2 παράγοντες που μιλούσαν για το ματς Οσφπ - Μακάμπι και ότι εμπλέκεται και 3ος.

Είπε ότι ο Μπέος μιλάει με δημοσιογράφο και στις 2 κασέτες και όχι με τον Πατέρα.

έχει πολύ ψωμί το θέμα.

Γιατι ο μπεος ισχυριζεται αλλα

Μου είχε εκμυστηρευτεί πως είχε καταγεγραμμένες συνομιλίες πολλών ανθρώπων, αλλά δεν πίστευα πως θα έκανε το ίδιο και για τις δικές μας συζητήσεις».

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...