Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Ιταλία δεν υπάρχει στον χάρτη από τον υποβιβασμό της γιούβε και μετά.Ναι αλλά πέρσι το πήρανε.Καλά νταξ και η Ελλάδα πήρε γιούρο όταν κοιμήθηκε ο θεός.

υγ

για τους σχολιαστές, αυτοί μας αξίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αξιολυπητο ιταλικο ποδοσφαιρο...

Η πρωτη ομαδα της βαθμολογιας αποκλειεται απο την πεμπτη της Αγγλιας,οι Ουκρανοι της υπερομαδας ..Σαχταρ Ντονεσκ ριχνουν τρια μπαλακια μεσα-εξω στη Ρομα,η Γιουβεντους χανει απο μια ..Λεχ Ποσναν και αποκλειεται με συνοπτικες διαδικασιες απο το Europa League και η Ιντερ ειναι τυχερη που στο πρωτο παιχνιδι χανει με μονο 1-0 εντος εδρας.. (αν και στη ρεβανς εχει καποιες ελπιδες για κατι καλυτερο εξαιτιας της κακης εικονας που δειχνει η Μπαγερν τελευταια)...Και μη χειροτερα...

Α ναι..και ο Ζλαταν καλος μονο για το χαμηλης ποιοτητας και αργο ιταλικο πρωταθλημα..

Επισκέπτης

Α ναι..και ο Ζλαταν καλος μονο για το χαμηλης ποιοτητας και αργο ιταλικο πρωταθλημα..

Ένας από τους καλύτερους (ο καλύτερος για μένα) επιθετικούς του κόσμου, είναι καλός μόνο για το ιταλικό πρωτάθλημα. Ότι να 'ναι.

Η πραγματικότητα σε διαψεύδει βέβαια, καθώς και στην Ισπανία τα πήγε πολύ καλά.

Περίφημα τα πήγε στην Ισπανία.Έφτασε να μένει στον πάγκο για να παίξει ο Μπόγιαν.Κατάντια.Όλοι οι τελειωμένοι πάνε Ιταλία και γίνονται ήρωες.Για να μην πω τι κάνει στα κρίσιμα ματς.

Καλύτερος striker από τον Βίγια δεν παίζει.Ο άνθρωπος που στην Βαλένθια έπαιζαν όλοι για αυτόν και σκόραρε συνέχεια πήγε στην Μπάρτσα και παίζει εντελώς διαφορετικά και ποιο ομαδικά.Σε αυτό το θέμα ο Ιμπραίμοβιτς απέτυχε.Θέλει να παίζουν όλοι για αυτόν.Αν δεν παίζουν όλοι για αυτόν δεν μπορεί να παίξει.

Καλα, ο κυρΑλεκος ειναι αστειος αλλα μαλλον αλλο παιχνιδι βλεπατε.

Αν εμπαινε γκολ θα ηταν απο τη Μιλαν η οποια ειδικά στο 1ο ημιχρονο επαιξε και ωραια μπαλιτσα

Δεν ειμαι φαν της αλλα μην τρελαθουμε κι ολας, δεν υπηρχε χθες ομαδα Τοτεναμ.

Ολοι σεντρες για το κεφαλι του Κραουτς που τελειωσε με 10 επιθετικα φαουλα φου τον ξεφτιλισαν Νεστα και Σιλβα και κατι γκατζολες μακρυνες του Φαν ντε Φααρτ

Και αν η Μιλαν ειχε έναν Πιρλο στο κέντρο ή δεν εσκαγε μετα το 65' ο Ζεεντορφ ή εκανε γκολ μια απο τις 3 καλες φασεις που ειχε (εναντι καμιας της Τοτεναμ) θα γελαγαμε

Εκτος αν θεωρειτε 'καλες αντεπιθεσεις για γκολ' τις κουρσες του Λενον που ετρεχε το μισο γηπεδο αλλά μόλις έφτανε στην περιοχη ουτε μια σωστη σεντρα δεν εβγαλε

Δεν υπηρχε ομαδα Τοτεναμ χτες στο γηπεδο, καταφεραν να χασουν το κεντρο απο τον γεροΚλαρενς και τον Φρες Πρινς οφ Μπελ Ερ. Ακομα και ο ανηψιος της Μερκελ οταν μπηκε πηγε να τους κηδεψει. Ίδιο ματς κόντρα σε ομάδα με παικτες και όχι παλαίμαχους ληγει 0-2 απο το 75'

Πάλι καλά που υπάρχει κι αυτή η διοργάνωση και μας βοηθάει να θυμόμαστε τι είναι το ποδόσφαιρο..

Από πιτσιρικάς, πολύ πιτσιρικάς, είχα τρέλα με τον Παναθηναικό και την Μπαρτσελόνα. Τώρα για την Μπάρτσα δεν μιλάω γιατί είναι πολύ της μόδας να την υποστηρίζεις και καταντάει ενοχλητικό..

Τέλος πάντων, πριν λίγους μήνες πήγα Βαρκελώνη και εννοείται ότι πήγα αμέσως Καμπ Νου. Όπως σε πολλά μεγάλα γήπεδα υπάρχει ένα προκαθορισμένο tour που μπορείς να κάνεις για να επισκεφθείς όλους τους χώρους του γηπέδου..

Έκατσα κάνα 5ωρο (η γυναίκα μου επειδή ξέρει την τρέλα μου δεν παραπονέθηκε καθόλου) και φεύγοντας συνειδητοποιούσα τι απόσταση μας χωρίζει.

Μην τα πολυλογώ, αυτό που είπα στην αρχή.

Ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτές οι ομάδες και μας γλυκαίνουν...

Πάλι καλά που υπάρχει κι αυτή η διοργάνωση και μας βοηθάει να θυμόμαστε τι είναι το ποδόσφαιρο..

Από πιτσιρικάς, πολύ πιτσιρικάς, είχα τρέλα με τον Παναθηναικό και την Μπαρτσελόνα. Τώρα για την Μπάρτσα δεν μιλάω γιατί είναι πολύ της μόδας να την υποστηρίζεις και καταντάει ενοχλητικό..

Τέλος πάντων, πριν λίγους μήνες πήγα Βαρκελώνη και εννοείται ότι πήγα αμέσως Καμπ Νου. Όπως σε πολλά μεγάλα γήπεδα υπάρχει ένα προκαθορισμένο tour που μπορείς να κάνεις για να επισκεφθείς όλους τους χώρους του γηπέδου..

Έκατσα κάνα 5ωρο (η γυναίκα μου επειδή ξέρει την τρέλα μου δεν παραπονέθηκε καθόλου) και φεύγοντας συνειδητοποιούσα τι απόσταση μας χωρίζει.

Μην τα πολυλογώ, αυτό που είπα στην αρχή.

Ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτές οι ομάδες και μας γλυκαίνουν...

Άπο Ισπανία δεν είμαι με κανέναν αλλά η αλήθεια ειναι ότι ενω ψαρωσα στη Βαρκελωνη, τελικα είχαν 1 καλο κατσαρολι και αυτο ρεπλικα. Ε, οπως και να το κανεις, λιγες μερες μετα στη Μαδριτη οι αλλοι ειχαν 3 και μαλιστα κανονικα, οπότε τι να λεμε, μασας λιγο...

Απο τοτε βεβαια οι Καταλανοι πηραν αλλα 2 οποτε θα εχουν λογικα και αυτοι εναν κανονικό, αλλα οι αλλοι εχουν 3 οπως και να το κανεις

Δεν ξέρω σε τι κατάσταση ήταν τότε, τώρα έχουνε μέσα στο μουσείο σε ξεχωριστή θέση "τα 6" γνήσια αλλά και ρέπλικες.

Πάντως εγώ λόγω της συμπάθειας (για να μην πω αγάπης) για την ομάδα έπαθα πλάκα.

Όσο συγκλονιστικό ήταν να πάω πρώτη φορά στη λεωφόρο άλλο τόσο ήταν να μπω εκεί..

Έστειλε εξώδικο στα μέσα ο ξεφτίλας.

ε είναι που φταίει ο Πατέρας.

Πόσο στοίχημα ότι θα πουν "οι κασέτες είναι προϊόν υποκλοπής και δεν μπορούν να υπάρξουν κατηγορίες."

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...