firewalker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ο Αλέξης Κούγιας έκανε παρέμβαση στην εκπομπή «Η δίκη» και αφού ξεκαθάρισε πως δεν εκτιμάει ως διαιτητή τον κύριο Βοργιά, καθώς έχει εμπλακεί σε σκάνδαλα, αποκάλυψε πως υπάρχουν τέσσερις κασέτες από την υπόθεση Μακάμπι-Ολυμπιακός, ενώ ως παραγκάρχη χαρακτηρίζει τον Αχιλλέα Μπέο. Αναφορά γίνεται και στο περιεχόμενο από τις κασέτες που άκουσε, όπου πέρα από τους διαλόγους για το ματς στο Ισραήλ, αλλά και εκβιασμό στη γυναίκα του Δαλούκα. «Το κεντρικό πρόσωπο είναι ο Μπέος, ο οποίος με έχει προσλάβει για την υπόθεση της προηγούμενης παράγκας με τον Μητρόπουλο όπου ήταν οι τότε παραγκάρχες και έστηναν τους διαιτητές… Εγώ ανέλαβα τον Δαλούκα γιατί ήρθε και μου είπε ότι είναι καθαρός διαιτητής και γι αυτό τον κυνηγάνε. Του ζήτησαν να συνεργαστεί και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να έχει καλές διαιτησίες, ενώ εκείνος αρνήθηκε να έχει ραντεβού με κάποιον από το περιβάλλον του Ολυμπιακού κάτι που του το ζήτησε ο Μπέος», είπε αρχικά ο πρόεδρος της Παναχαϊκής. Στη συνέχεια ο γνωστός δικηγόρος κάνει λόγο για τις κασέτες που του τις έδωσε να τις ακούσει κορυφαίος Έλληνας παράγοντας που εμπιστεύεται ο ίδιος ο Κούγιας. «Τα όσα άκουσα αν υπήρχε κράτος θα είχε βάλει φυλακή τον Μπέο και την παρέα του… Δεν μπορώ να αποκαλύψω ποιοι είναι μέσα στη κασέτα, αλλά οι φωνές τους ακούγονται καθαρά. Εγώ παραιτήθηκα από την υπόθεση του Δαλούκα γιατί δεν μου είπε όλη την αλήθεια… Έχω πει στον κύριο Μπιτσαξή και την εισαγγελέα κυρία Παπανδρέου τα ονόματα και τα παιχνίδια» Οι αποκαλύψεις όμως συνεχίστηκαν με τον Αλέξη Κούγια να μιλάει για εκβιασμό στην γυναίκα του Δαλούκα! «Ο άνθρωπος που έχει τις κασέτες ζήτησε να με δει μετά την παραίτησή μου από την υπόθεση Δαλούκα. Με έβαλε και άκουσε μια κασέτα η οποία αφορούσε το ματς Μακάμπι-Ολυμπιακός και το Άρης-Παναθηναϊκός, όπου ο νέος αρχηγός της παράγκας όριζε τον διαιτητή», η κουβέντα μετά πήγε σε άλλη κασέτα στην οποία ο κύριος Κούγιας άκουσε: «…Άκουσα πως απειλούσαν την γυναίκα του Δαλούκα, μιλούσαν για Τσετσένους, Βούλγαρους και Ρουμάνους, ενώ έλεγαν στον Δαλούκα πως δεν έχει άλλα περιθώρια». Λογικά για τις κασέτες δεν έχει δοθεί άδεια να παίξουν ακόμη. Πάντως πολλά πράγματα που στις αρχές έμοιαζαν άσχετε έρχονται και δένουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Που είναι ο Μάκης αυτη την εποχή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lust21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Που είναι ο Μάκης αυτη την εποχή? ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Στεκόταν μπροστά στον καθρέφτη, στις μύτες των ποδιών και μονολογούσε “νομίζω ότι ψήλωσα”, όταν χτύπησε το τηλέφωνο. “Η ΕΥΗ!” του ξέφυγε και το πρόσωπο του φωτίστηκε. Έβγαλε το κινητό από την YSL δερμάτινη θήκη του και κοίταξε την οθόνη. “Ωχ”. Για μια στιγμή σκέφτηκε να μην απαντήσει, αλλά προτίμησε να του μιλήσει στο τηλέφωνο, παρά μέσα από το πορτ-μπαγκάζ κάποιας κλεμμένης Mercedes όπως την προηγούμενη φορά. “Καλημέρα…” -”Καλημέρα αγαπούλα. Καλά μου είσαι;” -”Καλά. Να εδώ. Κάτι δικογραφίες κοίταζα…” -”Κι εγώ κάτι εφημερίδες κοίταζα και σε θυμήθηκα…” -”Μάκη άκου να σου π…” -”Γι αυτό ακριβώς σε πήρα αγαπούλα. Για να ακούσω”. -”Ωραία. Κοίτα. Δεν θέλω να χαλάσουμ…” -”Αγαπούλα δεν θα χαλάσουμε τίποτα. Εγώ ήθελα να σε ευχαριστήσω καταρχήν για τα κομπλιμάν. Αν και εδώ που τα λέμε, για σένα και ο Αχιλλέας ψηλός και ογκώδης είναι. Χα Χα”. -”Σου έχω πει να μην το κάνεις αυτό. Με ενοχλεί, δεν το καταλαβαίνεις;”. -”Το τι σε ενοχλεί είναι για μένα ΨΗΛΑ γράμματα. Το “Ψη” με “η”. Τό πιασες αγαπούλα;” -”…” -”Μιλάς πολύ Αλέξη. Και στις μέρες μας είναι επικίνδυνα πράγματα αυτά” Κλικ. Κλικ. -”Μάκη έξω από το σπίτι είναι τρία περιπολικά…” -”Δύο. Τον Κωστάκη και το Νικόλα τους έστειλα να μου φέρουν κάτι κρουασάν. Όταν νευριάζω πεινάω. Και τώρα πεινάω πολύ…” -”Δεν με παίρνει κανένας στα σοβαρά ρε Μάκη. Άλλωστε δεν είπα όνομα. Είπα;” -”Όχι αγαπούλα. Και ούτε θα πεις. Έτσι δεν είναι;” -”Μα δεν έχω λόγο να πω” -”Αυτό λέω κι εγώ. Σε κλείνω ε; Ήρθαν τα παιδιά με τα κρουασάν. Είναι καλά παιδιά ρε συ. Είχαν βάλει και τη σειρήνα για να προλάβουν να μου τα φέρουν ζεστά. Θες να σου στείλω τίποτα; Αφού θά ‘ρθουν που θά ‘ρθουν μέχρι εκεί”. -”Όχι ρε Μάκη. Δεν χρειάζομαι τίποτα”. -”Έτσι μπράβο. Και πού ‘σαι. Χαμογέλα ε; Η ζωή είναι μικρή. Ειδικά για όσους μιλάνε πολύ αγαπούλα. Τό πιασες; Έλα μου φιλάκια”. Το χέρι του έτρεμε αλλά κατάφερε να κλείσει το τηλέφωνο. Πριν προλάβει όμως να το βάλει στη θήκη, αυτό ξαναχτύπησε. Κοίταξε την οθόνη και πάγωσε. -”Καλημέρα Αχιλλέα…” -”ΤΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΕ Μ@Λ@Κ@ Γ@ΜΩ ΤΟ Χ#&$*% ΣΟΥ;;; ΤΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ;” -”Αχιλλέα άκου να σου πω…” http://infrared.redplanet.gr/2011/03/02/paragka/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 http://www.sport-fm.gr/article/462794 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Με αφορμή τον σημερινό αγώνα: http://www.youtube.com/watch?v=hu8CnF12uUw Έχει τελειώσει ο αγώνας, η ΝΕΤ δείχνει το τέταρτο γκολ του Μέσσι και σχολιάζει ο μέγας Τάκης Γκώνιας: "Βέβαια το τέταρτο γκολ είναι τυχερό. Δεν κοιτάει την μπάλα, απλά σουτάρει και όπου πάει." Τα μάτια μου πέφτουν "τυχαία" στο λογαριασμό της ΔΕΗ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Κριμα γμτ το φαγανε στις καθυστερησεις Τουλαχιστον θα δουμε καλυτερο ματς στο β Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δεν σε χάλασε Μαργαριτούλα. 1 και λίγο είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 http://www.sport-fm.gr/article/462998 http://www.sport-fm.gr/article/462997 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δεν σε χάλασε Μαργαριτούλα. 1 και λίγο είναι. Ε οχι και λιγο! Κανατε γκολ απο λαθος του τερματοφυλακα, κ ενω ο βασικος ειχε τραυματιστει. Ποσες φασεις εκανε για γκολ η Μπαρτσελονα για να λεμε «και λιγο ειναι»;; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Το γκόλ διορθώνεται.Η φαλάκρα του Γκουαρντιόλα δεν διορθώνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Κι ο Αμπινταλ επρεπε να ναι με καρτα.. Τεσπα Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 ΓΚοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλ!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Όχι ρε Μαργαρίτα γαμώτο.. Τέσπα :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Τελος δυστυχως. Τραυματισμος τερματοφυλακα και 10 παιχτες, δε γινεται ν αντεξεις Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις