antreas18 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 "Συγκεκριμένα τα συμπεράσματα της ΕΔΕ που διενέργησε η ΕΡΤ έχουν ως εξής σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου: Στη φάση ακύρωσης του γκολ του Κατσουράνη, συμπεραίνουμε ότι, η διάταξη των καμερών δεν παρείχε εναλλακτικές λύσεις που να εξασφαλίζουν την πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση του τηλεθεατή, η δε λήψη από τη συγκεκριμένη κάμερα (κάμερα οφσάιντ) ήταν πλημμελής. Οι φάσεις υψηλής αμφισβήτησης και μεγάλης σημασίας για την έκβαση του αγώνα, δεν προβλήθηκαν σε επανάληψη (replay) περισσότερες φορές, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί εύλογα η εντύπωση στον τηλεθεατή ότι η παράλειψη αυτή ήταν σκόπιμη και απέβλεπε στο να ευνοηθεί μία εκ των δύο ομάδων. Όταν έληξε ο αγώνας, σχεδόν ταυτόχρονα σταμάτησε και η ζωντανή μετάδοση, μολονότι στο γήπεδο διαδραματίζονταν επεισόδια με την εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο. Παρά ταύτα, οι υπεύθυνοι της μετάδοσης δεν συνδέθηκαν εκ νέου με το γήπεδο, ώστε να υπάρξει αναφορά – παρουσίαση των όσων έλαβαν χώρα μετά τη λήξη του αγώνα. Οι τέσσερις κασέτες από τις φορητές κάμερες που περιείχαν στιγμιότυπα από τα όσα διαδραματίσθηκαν, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και μετά τη λήξη αυτού, δεν εστάλησαν άμεσα στο Ραδιομέγαρο μέσω του VAN, προκειμένου να είναι δυνατή η αξιολόγηση και η δημοσιογραφική αξιοποίησή τους. Δεν υπήρξε ενημέρωση προς τους υπεύθυνους των ειδήσεων ότι διαδραματίστηκαν επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα. Αποτέλεσμα αυτών ήταν να δοθεί η εντύπωση προς τους τηλεθεατές ότι υπήρχε υλικό το οποίο σκόπιμα δεν προβλήθηκε. Η περιγραφή και ο σχολιασμός των επίμαχων φάσεων από τους δημοσιογράφους χαρακτηριζόταν από έλλειψη «εμφατικότητας», με αποτέλεσμα και εδώ να δημιουργείται η εντύπωση ευνοϊκής προδιάθεσης υπέρ της μίας εκ των δύο ομάδων. Οι ανωτέρω παραλείψεις – πλημμέλειες στην παραγωγή και στη μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός έπληξαν το κύρος της Δημόσιας Τηλεόρασης, αφού ένα μεγάλο μέρος των τηλεθεατών παρέμεινε με την πεποίθηση ότι από την παρουσίαση του αγώνα απουσίαζαν τα στοιχεία της αμεροληψίας και της αντικειμενικότητας. Επειδή πρέπει να καταστεί σαφές στο σύνολο των υπηρεσιών της ΕΡΤ Α.Ε, ότι κατά την κάλυψη διοργανώσεων αναλόγου προβολής και εμβέλειας, κατά τις οποίες διακυβεύεται το κύρος και η αξιοπιστία της Δημόσιας Τηλεόρασης, πρέπει να εξαντλείται το σύνολο των δυνατοτήτων της εταιρείας, ώστε να διασφαλίζεται κατά το μέγιστο δυνατόν η αρτιότητα του προϊόντος της, για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε η παραπομπή στο αρμόδιο Πειθαρχικό Συμβούλιο: Α. του σκηνοθέτη του αγώνα Β. του αρμόδιου Διευθυντή Παραγωγής Γ. του υπεύθυνου κάμεραμαν. Δ. του συντονιστή δημοσιογράφου." http://www.arionradio.com/post.asp?uid=2445 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ρίχνει μία ακόμη «βόμβα» και μέσω του gazzetta.gr δηλώνει έκπληκτος για την εμπλοκή του στις αιχμές που άφησε ο πρώην διαιτητής Σωτήρης Βοριάς. Η τοποθέτηση του πρώην διαιτητή και προέδρου της ΚΕΔ, Σωτήρη Βοριά, στην εκπομπή «Η Δίκη στο Blue Sky», άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και «κατάφερε» μία ακόμη... μαχαιριά στο χιλιολαβωμένο σώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο κ. Βοριάς αναφέρθηκε στη ρεβάνς του αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακός για το Europa League, εμπλέκοντας τα ονόματα των Μαρινάκη, Μπέου, Δαλούκα και Βασσάρα. Ο άλλοτε διεθνής ρέφερι δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, τόνισε ωστόσο ότι στα γραφεία της ΕΠΟ έχει σταλεί ενυπόγραφη επιστολή, η οποία αναφέρει αναλυτικά τι έχει συμβεί στην εν λόγω αναμέτρηση. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος δεν αρνήθηκε να τοποθετηθεί σχετικά... «Η σκευωρία θα καταρρεύσει!» «Έμεινα έκπληκτος ακούγοντας τις αιχμές που άφησε ο κ. Βοριάς... Δεν έχω καμία συμμετοχή και δεν γνωρίζω τίποτε για το θέμα... Πώς θα μπορούσα άλλωστε; Τι δουλειά έχει ο Αχιλλέας Μπέος και ο Ολυμπιακός Βόλου με τη Μακάμπι, τον κ. Μαρινάκη, τον κ. Βασσάρα και τον κ. Δαλούκα; Έχω ήδη εξουσιοδοτήσει τον δικηγόρο μου, τον κ. Κανελλόπουλο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες και νόμιμες ενέργειες, ώστε ο κύριος αυτός να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη και να αποδείξει αυτά που ισχυρίζεται. Είμαι σίγουρος ότι όλη αυτή η σκευωρία θα καταρρεύσει και θα φύγει από πάνω μου όλη η... “λάσπη” που δέχομαι...» μας είπε αρχικά ο μεγαλομέτοχος της ομάδας-έκπληξης της εφετινής Superleague και συνέχισε: «Δεν μπορεί να ακούγεται το όνομά μου σε κασέτα!» «Δεν γνωρίζω τίποτε σχετικό... Είμαι βέβαιος ότι το όνομά μου δεν υπάρχει σε καμία κασέτα. Για να αποδειχθεί η αλήθεια, όμως, η δικαιοσύνη οφείλει να καλέσει αυτόν τον κύριο για να προσκομίσει τα στοιχεία που ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του...» σχολίασε ο Αχιλλέας Μπέος πριν εξαπολύσει τη «βόμβα» σχετικά με το ποιος πιστεύει ότι κρύβεται πίσω από αυτή την βρόμικη υπόθεση... «Θα ξεσκεπαστεί ο ηθικός αυτουργός!» «Αυτό το πράγμα δεν γίνεται, δεν υπάρχει! Τώρα πώς εμπλέκει ο κ. Βοριάς το όνομά μου σε έναν αγώνα του Europa League, μόνος ο ίδιος το ξέρει... Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι κάποιος άλλος κρύβεται πίσω από όλη αυτή την ιστορία... Ένας παλιός... μεγαλοπαράγοντας που αποχώρησε αποτυχημένος από τον χώρο του ποδοσφαίρου και τώρα μεθοδεύει όλη αυτή την κατάσταση για να πλήξει κάποιους ανθρώπους... Σύντομα θα αποκαλυφθεί η ταυτότητά του και θα λάμψει όλη η αλήθεια...» κατέληξε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού Βόλου. http://www.gazzetta.gr/iphone-all-news/item/1054699540-%C2%AB%CE%91%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AF%CE%B1-%C2%BB Και τον ΠΑΟ συμφέρει αυτό, και εμάς. Απο τη μία πάνε στη Μάλαγα χωρίς επιπλέον άγχος, απο την άλλη σε εμάς λογικά επιστρέφει ο Μπουρούσης και ξεκουράζεται περισσότερο ο Τεόντοσιτς. Εμάς που μας συμφέρει ακριβώς? Ποιος είπε ότι το θέμα του Τεόντοσιτς είναι η κούραση και ποιος είπε ότι όταν γυρίσει ο Μπουρούσης, θα μποορύμε να βασιστούμε πάνω του? Αν γίνει ο τελικός σε περίοδο που έχει τραυματιστεί κανένας Ράσο ή κανένας Σπανούλης ας πούμε που θα έχουμε ευνοηθεί ακριβώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertvic Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Ναι, ο Μπέος δεν τα κάνει αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Ούτε ο Πατέρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertvic Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Που κολλάει τώρα ο Πατέρας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stekont Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 βλεπεται εκτός play off τον Πάοκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Για να δούμε... Ξύπνησε ο Σιμιτζόγλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Ο Ράιαν Γκιγκς... 20αρίζει (photos) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertvic Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Άσχημο παιχνίδι σήμερα στο ΟΑΚΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Με 15 μέρες εγώ θα είχα κάνει καλύτερο μοντάζ. http://www.kontra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos/312471.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 http://www.contra.gr/Volleyball/Hellas/A1Volley/Olympiacos/312426.html Σχολιο για το απο πανω..Δεν χρειαζεται το μονταζ της ΕΡΤ ηταν υπεροχο Για αυτο δεν θα σχολιασω γιατι θα φαω ban Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Λάθος link έβαλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Αν δεν παραιτηθεί και σήμερα το βουτυρόπαιδο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Βγαίνουν και οι κασέτες στην εκπομπή της "Δίκης" απόψε. Για να δούμε τι λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Που παιζει αυτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις