Stavrakas13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Θα σου απαντήσω εγώ 1ον:Το πρόβλημα της διαιτησίας είναι γενικό,έχουμε κακούς διαιτητές. 2ον:Αυτά τα έκαναν όλοι κ ο Ολυμπιακός στοχοποιείται μόνο και μόνο επειδή έχει πήξει στα πρωταθλήματα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Χωρίς το παραμικρό είδος ειρωνίας ή ενόχλησης, θα ήθελα να ακούσω από τους Ολυμπιακούς του φόρουμ πως νιώθουν βλέποντας το video... Nαι θα παρεις απαντηση for sure...Θα σου πουν οτι τα κανε και ο ΠΑΟ. Στο βιντεο αυτο ενας τιτλος ταιριαιζει: Η Πειραιωτικη Μαγκια. Μετα απο τετοια βιντεο καταλαβαινεις γιατι μερικοι βγαζουν σπυρακια στο 50-50 και τα βαζουνε με Κωνσταντινεες κλπ με το που θα εντοπισουν μισο κοντρα-σφυριγμα
we_will_rise Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Θα σου απαντήσω εγώ 1ον:Το πρόβλημα της διαιτησίας είναι γενικό,έχουμε κακούς διαιτητές. 2ον:Αυτά τα έκαναν όλοι κ ο Ολυμπιακός στοχοποιείται μόνο και μόνο επειδή έχει πήξει στα πρωταθλήματα. 1ον, ισχύει 2ον, πιστεύω ότι ο ολυμπιακός έχει 85% προς 15% τα υπέρ προς τα εναντίον σφυρίγματα. Οι άλλοι ποικίλουμε από 60-40 σε 40-60... Με διαφορετικές αναλογίες, ίσως και να μην είχε πήξει στα πρωταθλήματα.... Υπογράμμισα το ίσως, γιατί δεν θέλω να αμφισβητήσω ότι αρκετά απ'τα πρωταθλήματα τα πήρε έχοντας καλύτερη ομάδα Είμαι λάθος;;;
Stavrakas13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Όχι είμαι 100% σύμφωνος. Απίστευτο. http://www.gazzetta.gr/kosmos/article/item/262601-sphage-sten-aigupto-vid
vlachaquito Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 ρε τι σου κανει η δημοκρατια καμια φορα.........
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Απίστευτο. http://www.gazzetta.gr/kosmos/article/item/262601-sphage-sten-aigupto-vid Kαμια 70ρια και βαλε νεκροι. Κατα τη γνωμη μου δεν ειμαστε και πολυ μακρια απο τετοια σκηνικα.
DKNI Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Oταν πριν λιγο καιρο προσπαθουσα να εξηγησω σε καποιον οτι οι γραφικοτητες παραγοντων ειναι επικινδυνες γιατι οδηγουν σε απιστευτη βια, καποιου του φαινοταν τρελο ο κυρΣαββας να μπορει να οδηγησει σε επεισοδια...
firewalker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Εκεί είναι και άλλα αίτια που υποβόσκουν. Αν είναι πάντως να σφαχτούν φανατικοί μεταξύ τους, κανέναν δεν θα πειράξει.
gchris7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Oταν πριν λιγο καιρο προσπαθουσα να εξηγησω σε καποιον οτι οι γραφικοτητες παραγοντων ειναι επικινδυνες γιατι οδηγουν σε απιστευτη βια, καποιου του φαινοταν τρελο ο κυρΣαββας να μπορει να οδηγησει σε επεισοδια... Ω θεέ μου.
Anubis13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ω θεέ μου. Συγκλονιστηκες απο την αληθεια ε?
DKNI Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ετσι, να βλεπω επιφωνηματα και ελλειψη αντεπιχειρηματων Δεν πειραζει, θα ωριμασετε καποτε και θα φτασετε στην ηλικια που το να παραδεχτεις οτι ο αλλος εχει δικιο δεν σε μειωνει
gchris7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Τι να σου πω άνθρωπε μου. Τόσοι νεκροί και κάθεσαι και μου συγκρίνεις το τι γίνεται εκεί με τις γραφικότητες του κυρ Σάββα, τι να σου πω. Συνέχισε έτσι, δίκιο έχεις.
adi32 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Καποιοι ανακαλυψαν την Αμερικη Πρωτη φορα βριζονται στα αποδυτηρια ειναι γεγονος Εγω προχτες ακουσε κι εναν που ειπε μαλακα στο δρομο και σοκαριστηκα
tsakonas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 τι λέτε ρε? ποτε έχετε δει να γίνεται αυτό εκτος έδρας?το βλέπετε και συχνά... ας μην ήταν η ομάδα του δημοσιου και ας ήταν σε κάνα άλλο γήπεδο .... και όχι στου πανοπουλου το σπίτι....και θα σου έλεγα φάπες.. καλομάθατε τόσα χρονια, τώρα σας κακοφαίνεται είναι τόσο προφανές πλέον
firewalker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Που πρέπει να στείλουμε email για να έρθει το φύλλο αγώνος με την κόκκινη του Μέλμπεργκ; :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις