Kasrith Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μου αρκεί που δεν έπεσα ούτε σε έναν ολυμπιακό, που να μου πει το οτιδήποτε για τον αγώνα. Μου αρκεί που δεν διάβασα ούτε ένα ποστ στο facebook να κάνει καζούρα για την νίκη. Μου αρκεί που δεν μου ήρθε ούτε ένα sms πειράγματος. Τελικά υπάρχουν πολλοί σοβαροί γαύροι και δεν το περίμενα. Φαντάζομαι οι περισσότεροι είναι αηδιασμένοι, όχι μόνο οι ξανθιές στα site. Εγώ πάλι δεν ήμουν τόσο "τυχερός", δυστυχώς ξέρω πολλούς κομπλεξάρες τελικά. Τους λυπάμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί ο Βαλβέρδε δεν πήγε το βράδυ του Σαββάτου στο γλέντι του Ολυμπιακού στον Ρέμο; Εμεινε πίσω να καλύπτει τον Κατσουράνη... Αχαχαχαχαχαχα. Αν έχεις και άλλα γράψτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 http://www.sport-fm.gr/article/460312` -την αναφορά που έκανε στον Τάσο Κάκο μετά το Πανιώνιος-Παναθηναϊκός: «Δεν είχα δικαίωμα να κάνω πειθαρχική δίωξη. Έκανα μία αναφορά στη διοργανώτρια αρχή και γνωστοποιούσα τι ακριβώς είχε συμβεί, γιατί ο κ. Κάκος δεν έγραψε αυτά που έπρεπε να είχε γράψει στο φύλλο αγώνος. Έγραψε μόνο για τη φανέλα κι όχι για το σορτς στον πανηγυρισμό του Μήτρογλου, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να παρέμβουμε σαν ποδοσφαιρική αρχή. Έκανα αναφορά στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας και τους τόνισα πως είναι δική τους αρμοδιότητα να κάνουν το καθήκον τους. Από τη στιγμή που δεν το είχε γράψει στο φύλλο αγώνος, η πράξη μένει ατιμώρητη». Ρε τον Κακο..Βγαλε την πρασινη φανελα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Εχω 5 χρονια διαρκειας στο μπασκετ και 3 και ποδοσφαιρο και μπασκετ του Παναθηναικου, αρα δεν παριστανω τον 'αηδιασμενο φιλαθλο" Και μονο το γεγονος οτι δεν "πλακωθηκα" με κανεναν, δεν (νομιζω) οτι εβρισα κανεναν στα threads και ενω θα "δικαιολογουμουν" απο την αδικια σε βαρος της ομαδας και ενω το εχω κανει σε αλλες, λιγοτερο κραχτες μερες αδικιας, δειχνει οτι απο το Σαββατο το βραδυ και μετα, τιποτα δεν ειναι ιδιο. Δεν εχει να κανει με ισοπεδωση "αηδιασα, ολοι τα κανουν" (γιατι δεν νομιζω οτι εχουμε κανει σε ντερμπυ τετοια διαιτητικα οργια, ουτε εχουμε επιδειξει τετοια συμπεριφορα) απλα δεν με νοιαζει πια. Γραφω στα παπ... μου το αισθημα αδικιας που νιωθω γιατι απο το Σαββατο λεω "δεν εχει νοημα", τι να συζητησω και τι να πω. Ας κανουν οτι θελουν, μας το στερησαν και αυτο. Ουτε να πλακωθουμε για το αν ηταν 3εκ μπροστα ή πισω απο τον τελευταιο αμυντικο και αν ειναι καλυτερος ο Βυντρα ή ο Τοροσιδης Οταν καποιος προσπαθει τοσο εξωφθαλμα να σε κλεψει στο ποδοσφαιρο και μετα εχουμε ξυλο και των γονεων και βρισιες απο προεδρους και παικτες, τοτε ή κατεβαινεις μουτζαχεντιν (και δεν εχω ορεξη) ή τα παρατας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Εχω 5 χρονια διαρκειας στο μπασκετ και 3 και ποδοσφαιρο και μπασκετ του Παναθηναικου, αρα δεν παριστανω τον 'αηδιασμενο φιλαθλο" Και μονο το γεγονος οτι δεν "πλακωθηκα" με κανεναν, δεν (νομιζω) οτι εβρισα κανεναν στα threads και ενω θα "δικαιολογουμουν" απο την αδικια σε βαρος της ομαδας και ενω το εχω κανει σε αλλες, λιγοτερο κραχτες μερες αδικιας, δειχνει οτι απο το Σαββατο το βραδυ και μετα, τιποτα δεν ειναι ιδιο. Δεν εχει να κανει με ισοπεδωση "αηδιασα, ολοι τα κανουν" (γιατι δεν νομιζω οτι εχουμε κανει σε ντερμπυ τετοια διαιτητικα οργια, ουτε εχουμε επιδειξει τετοια συμπεριφορα) απλα δεν με νοιαζει πια. Γραφω στα παπ... μου το αισθημα αδικιας που νιωθω γιατι απο το Σαββατο λεω "δεν εχει νοημα", τι να συζητησω και τι να πω. Ας κανουν οτι θελουν, μας το στερησαν και αυτο. Ουτε να πλακωθουμε για το αν ηταν 3εκ μπροστα ή πισω απο τον τελευταιο αμυντικο και αν ειναι καλυτερος ο Βυντρα ή ο Τοροσιδης Οταν καποιος προσπαθει τοσο εξωφθαλμα να σε κλεψει στο ποδοσφαιρο και μετα εχουμε ξυλο και των γονεων και βρισιες απο προεδρους και παικτες, τοτε ή κατεβαινεις μουτζαχεντιν (και δεν εχω ορεξη) ή τα παρατας Η σαν προεδρος του Παναθηναικου απαιτεις την ακυρωση του αποτελεσματος και την επαναληψη του αγωνα απο το 81' με σκορ 1-2 με δικαιολογητικο την εκ δολου αλλοιωση του αποτελεσματος,απορριπτοντας την δικαιολογια του ανθρωπινου λαθους που δεν ευσταθει ουτε σε τρελλοκομειο.Εδω εγιναν κραυγαλεα πραγματα που και νοητικα καθυστερημενος τα καταλαβαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertvic Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Η σαν προεδρος του Παναθηναικου απαιτεις την ακυρωση του αποτελεσματος και την επαναληψη του αγωνα απο το 81' με σκορ 1-2 με δικαιολογητικο την εκ δολου αλλοιωση του αποτελεσματος,απορριπτοντας την δικαιολογια του ανθρωπινου λαθους που δεν ευσταθει ουτε σε τρελλοκομειο.Εδω εγιναν κραυγαλεα πραγματα που και νοητικα καθυστερημενος τα καταλαβαινει. Αυτό δεν μπορεί να γίνει. Δεν νομίζω να έχει γίνει και ποτέ άλλωστε. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι: Α) Να ζητήσει την μέγιστη τιμωρία του Ολυμπιακού (2 αγωνιστικές χωρίς κόσμο δηλαδή). Β) Να γίνει μήνυση από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σε Μαρινάκη, Μητρόπουλο και λοιπούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Ρωτάει ο δημοσιογράφος τον Κατσουράνη: Έχετε να δηλώσετε τίποτα? Και αυτός απαντάει........................................................Όχι, με καλύψατε όλοι!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Ρωτάει ο δημοσιογράφος τον Κατσουράνη: Έχετε να δηλώσετε τίποτα? Και αυτός απαντάει........................................................Όχι, με καλύψατε όλοι!!!!!!!!! Xαχαχαχα ..... Αυτο ηταν οντως γαματο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 "Ποιος δεν έχει θαυμάσει το περισπούδαστο ύφος Νομπελίστα ποιητή που έμφυτα διαθέτει ο Βαγγέλας Μαρινάκης όταν κάνει δηλώσεις? Ποιός δεν έχει σαγηνευτεί απο την αέναα κυματιστή κουλτουριάρικη κίνηση του κεφαλιού του, το γλάρωμα των ματιών του που τονίζει εμφατικά τις βαρυσήμαντες δηλώσεις του και τις παύσεις στον λόγο του που δινουν την ευκαιρία στον ακροατή να επεξεργαστεί τα όσα πολυσύνθετα δηλώνει εκείνη την στιγμή ο πρόεδρας του ΟΣΦΠ? Ποιός δεν έχει πειστεί οταν βλέπει τον Βαγγέλα Μαρινάκη να κάνει δηλώσεις οτι εκείνη την στιγμή ο άνθρωπας λέει κάτι που θα γραφτεί για πάντα στην ιστορία? Απο που εμπνέεται αυτός ο άνθρωπος???? Ψάξαμε και το βρήκαμε!!!!!! Αυτός που εμπνέει τον Βαγγέλα Μαρινάκη, είναι ο Πλαπούτας την ώρα που απαγγέλει βαριά ποίηση!!! Δείτε στο 3:43..." http://goalfoul.blogspot.com/2011/02/blog-post.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 "Ποιος δεν έχει θαυμάσει το περισπούδαστο ύφος Νομπελίστα ποιητή που έμφυτα διαθέτει ο Βαγγέλας Μαρινάκης όταν κάνει δηλώσεις? Ποιός δεν έχει σαγηνευτεί απο την αέναα κυματιστή κουλτουριάρικη κίνηση του κεφαλιού του, το γλάρωμα των ματιών του που τονίζει εμφατικά τις βαρυσήμαντες δηλώσεις του και τις παύσεις στον λόγο του που δινουν την ευκαιρία στον ακροατή να επεξεργαστεί τα όσα πολυσύνθετα δηλώνει εκείνη την στιγμή ο πρόεδρας του ΟΣΦΠ? Ποιός δεν έχει πειστεί οταν βλέπει τον Βαγγέλα Μαρινάκη να κάνει δηλώσεις οτι εκείνη την στιγμή ο άνθρωπας λέει κάτι που θα γραφτεί για πάντα στην ιστορία? Απο που εμπνέεται αυτός ο άνθρωπος???? Ψάξαμε και το βρήκαμε!!!!!! Αυτός που εμπνέει τον Βαγγέλα Μαρινάκη, είναι ο Πλαπούτας την ώρα που απαγγέλει βαριά ποίηση!!! Δείτε στο 3:43..." http://goalfoul.blogspot.com/2011/02/blog-post.html ΧΑΧΑΧΑΧαχαχαχαχαχαχαχ κλαιω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertvic Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Σήμερα σταμάτησα στο κέντρο τύπου πήρα όσους γαύρους είχε και τους έριξα στην σόμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Σου μένουν ακόμα κάποιοι πρωταθλητές, κάποιες Derby και last and of course least κάποιες Πράσινες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertvic Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Σου μένουν ακόμα κάποιοι πρωταθλητές, κάποιες Derby και last and of course least κάποιες Πράσινες. Δεν είχε Πράσινη. :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Εξαντλήθηκε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertvic Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Όχι. Αυτός που το έχει είναι Ολυμπιακός! :P Έφερε κανα δυο φορές και τις γύριζε πίσω. Και για τον Γαύρο το ίδιο θα κάνει, δεν πουλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις