traganeus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Γιατι αλλαξα γνωμη και ειπα να το κανω quote Τουλαχιστον τωρα ξερεις τι ηθελα να πω Εγω πως να καταλαβω τι θες να πεις? Δεν εννοούσα κάτι για τον ΠΑΟΚ. Εγώ είπα οτι πήγε για τα μάτια του κόσμου στον ΠΑΟΚ. Εξάλλου τίποτα δεν έκανε όσο ήταν στον ΠΑΟΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 «Αιώνιοι»… μαθητές Η απόφαση έχει ληφθεί και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η Πολιτεία σχεδιάζει να διοργανώσει όλα τα επόμενα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού σε όλα τα αθλήματα, με μαθητές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Πώς κατέστρεψα το "διαρκείας" μου του Ολυμπιακού http://www.protagon.....8emata&id=5426 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 http://www.sport-fm.gr/article/460177 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertvic Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Πώς κατέστρεψα το "διαρκείας" μου του Ολυμπιακού http://www.protagon.....8emata&id=5426 Κολλάει και το παρακάτω. http://www.cosmo.gr/Celebrities/Hellas/310939.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μου αρκεί που δεν έπεσα ούτε σε έναν ολυμπιακό, που να μου πει το οτιδήποτε για τον αγώνα. Μου αρκεί που δεν διάβασα ούτε ένα ποστ στο facebook να κάνει καζούρα για την νίκη. Μου αρκεί που δεν μου ήρθε ούτε ένα sms πειράγματος. Τελικά υπάρχουν πολλοί σοβαροί γαύροι και δεν το περίμενα. Φαντάζομαι οι περισσότεροι είναι αηδιασμένοι, όχι μόνο οι ξανθιές στα site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μου αρκεί που δεν έπεσα ούτε σε έναν ολυμπιακό, που να μου πει το οτιδήποτε για τον αγώνα. Μου αρκεί που δεν διάβασα ούτε ένα ποστ στο facebook να κάνει καζούρα για την νίκη. Μου αρκεί που δεν μου ήρθε ούτε ένα sms πειράγματος. Τελικά υπάρχουν πολλοί σοβαροί γαύροι και δεν το περίμενα. Φαντάζομαι οι περισσότεροι είναι αηδιασμένοι, όχι μόνο οι ξανθιές στα site. Την ιδια εμπειρια ειχα και εγω.Ο κοσμος ανεξαρτητα ομαδας θυμωσε με τα γεγονοτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 τα οποία γεγονότα ο κοσμος θα τα έχει ξεχάσει μετά το επόμενο ματς που θα κανονιστεί να πάρει ο ΠΑΟ κανα πέτσινο πέναλτι και να αδικηθεί ο οσφπ.Θα γίνει σε 1-2 αγωνιστικές θα πάει στους 4 η διαφορά και μετά δεν έγινε και τίποτα. βαρέθηκα.το πρωτάθλημα έπρεπε να είχε διακοπεί και να μην τελειώσει ποτέ.όσο δεν γίνεται θα ξεχνάμε και θα προχωράμε. η τιμωρία λένε θα είναι σκληρή.2 ολόκληρες αγωνιστικές χωρίς κόσμο.τι λες τώρα.τους εξόντωσαν.Επίσης θα τιμωρηθεί και ο γκοβού με τον καντέ.θα έρθει κάποιος δηλαδή να με χτυπήσει και εγώ να κάτσω να τις φάω.Ελλαδάρα. προκαλούν με τέτοιες τιμωρίες. υγ ο καλόπουλος βαθμολογήθηκε με 8.1 και ο βοηθός που μέτρησε το 2ο γκολ το οσπφ με 8.Αυτά δεν υπάρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Και θελουν και συμβιβασμους...Ουστ ρε.. Ντροπη και αισχος. Οι διαιτητες ειναι διεθνεις. Ας στειλουμε το βιντεο και την βαθμολογια τους στην ουεφα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδιά, έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν,τους παράγοντες που μας αξίζουν, το ποδόσφαιρο που μας αξίζει κλπ ενώ όσοι γράφουν τα αντίθετα γίνονται γραφικοί. Αν διαβάσει κανείς τα οπαδικά τόπικ καταλαβαίνει κανείς σε ποιους απευθύνονται οι πρασινοκόκκινοι παράγοντες και φυλλάδες. Τουλάχιστον αρκετοί πια βελάζουν και το ξέρουν,σε αντίθεση με τους άλλους που βελάζουνε και δεν το έχουνε πάρει είδηση. Όσο για το ποδόσφαιρο, πρέπει να μεταναστεύσει κανείς για να δει μ π α λ λ α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 η τιμωρία λένε θα είναι σκληρή.2 ολόκληρες αγωνιστικές χωρίς κόσμο.τι λες τώρα.τους εξόντωσαν.Επίσης θα τιμωρηθεί και ο γκοβού με τον καντέ.θα έρθει κάποιος δηλαδή να με χτυπήσει και εγώ να κάτσω να τις φάω.Ελλαδάρα. Σιγά τα ωά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnOldFriend Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 ο καλόπουλος βαθμολογήθηκε με 8.1 και ο βοηθός που μέτρησε το 2ο γκολ το οσπφ με 8.Αυτά δεν υπάρχουν. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααα. Οι ανθρωποι ειναι φοβεροι!! Δεν υπαρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Oχι ρε παιδια αφου και εγω καλυπτα τον κατσουρανη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Oχι ρε παιδια αφου και εγω καλυπτα τον κατσουρανη... Όλοι κάλυπταν τον Κατσουράνη, αφού το άτομο έχει καλύτερη κάλυψη και από την Cosmote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί ο Βαλβέρδε δεν πήγε το βράδυ του Σαββάτου στο γλέντι του Ολυμπιακού στον Ρέμο; Εμεινε πίσω να καλύπτει τον Κατσουράνη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις