Προς το περιεχόμενο

Το Καφενείο των Φιλάθλων (2011-2012)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατι αλλαξα γνωμη και ειπα να το κανω quote

Τουλαχιστον τωρα ξερεις τι ηθελα να πω

Εγω πως να καταλαβω τι θες να πεις?

Δεν εννοούσα κάτι για τον ΠΑΟΚ. Εγώ είπα οτι πήγε για τα μάτια του κόσμου στον ΠΑΟΚ. Εξάλλου τίποτα δεν έκανε όσο ήταν στον ΠΑΟΚ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

«Αιώνιοι»… μαθητές

Η απόφαση έχει ληφθεί και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η Πολιτεία σχεδιάζει να διοργανώσει όλα τα επόμενα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού σε όλα τα αθλήματα, με μαθητές!

Πώς κατέστρεψα το "διαρκείας" μου του Ολυμπιακού

http://www.protagon.....8emata&id=5426

Κολλάει και το παρακάτω.

http://www.cosmo.gr/Celebrities/Hellas/310939.html

Μου αρκεί που δεν έπεσα ούτε σε έναν ολυμπιακό, που να μου πει το οτιδήποτε για τον αγώνα.

Μου αρκεί που δεν διάβασα ούτε ένα ποστ στο facebook να κάνει καζούρα για την νίκη.

Μου αρκεί που δεν μου ήρθε ούτε ένα sms πειράγματος.

Τελικά υπάρχουν πολλοί σοβαροί γαύροι και δεν το περίμενα.

Φαντάζομαι οι περισσότεροι είναι αηδιασμένοι, όχι μόνο οι ξανθιές στα site.

Μου αρκεί που δεν έπεσα ούτε σε έναν ολυμπιακό, που να μου πει το οτιδήποτε για τον αγώνα.

Μου αρκεί που δεν διάβασα ούτε ένα ποστ στο facebook να κάνει καζούρα για την νίκη.

Μου αρκεί που δεν μου ήρθε ούτε ένα sms πειράγματος.

Τελικά υπάρχουν πολλοί σοβαροί γαύροι και δεν το περίμενα.

Φαντάζομαι οι περισσότεροι είναι αηδιασμένοι, όχι μόνο οι ξανθιές στα site.

Την ιδια εμπειρια ειχα και εγω.Ο κοσμος ανεξαρτητα ομαδας θυμωσε με τα γεγονοτα.

τα οποία γεγονότα ο κοσμος θα τα έχει ξεχάσει μετά το επόμενο ματς που θα κανονιστεί να πάρει ο ΠΑΟ κανα πέτσινο πέναλτι και να αδικηθεί ο οσφπ.Θα γίνει σε 1-2 αγωνιστικές θα πάει στους 4 η διαφορά και μετά δεν έγινε και τίποτα.

βαρέθηκα.το πρωτάθλημα έπρεπε να είχε διακοπεί και να μην τελειώσει ποτέ.όσο δεν γίνεται θα ξεχνάμε και θα προχωράμε.

η τιμωρία λένε θα είναι σκληρή.2 ολόκληρες αγωνιστικές χωρίς κόσμο.τι λες τώρα.τους εξόντωσαν.Επίσης θα τιμωρηθεί και ο γκοβού με τον καντέ.θα έρθει κάποιος δηλαδή να με χτυπήσει και εγώ να κάτσω να τις φάω.Ελλαδάρα.

προκαλούν με τέτοιες τιμωρίες.

υγ

ο καλόπουλος βαθμολογήθηκε με 8.1 και ο βοηθός που μέτρησε το 2ο γκολ το οσπφ με 8.Αυτά δεν υπάρχουν.

Και θελουν και συμβιβασμους...Ουστ ρε..

Ντροπη και αισχος. Οι διαιτητες ειναι διεθνεις. Ας στειλουμε το βιντεο και την βαθμολογια τους στην ουεφα....

Ρε παιδιά, έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν,τους παράγοντες που μας αξίζουν, το ποδόσφαιρο που μας αξίζει κλπ ενώ όσοι γράφουν τα αντίθετα γίνονται γραφικοί.

Αν διαβάσει κανείς τα οπαδικά τόπικ καταλαβαίνει κανείς σε ποιους απευθύνονται οι πρασινοκόκκινοι παράγοντες και φυλλάδες.

Τουλάχιστον αρκετοί πια βελάζουν και το ξέρουν,σε αντίθεση με τους άλλους που βελάζουνε και δεν το έχουνε πάρει είδηση.

Όσο για το ποδόσφαιρο, πρέπει να μεταναστεύσει κανείς για να δει μ π α λ λ α.

η τιμωρία λένε θα είναι σκληρή.2 ολόκληρες αγωνιστικές χωρίς κόσμο.τι λες τώρα.τους εξόντωσαν.Επίσης θα τιμωρηθεί και ο γκοβού με τον καντέ.θα έρθει κάποιος δηλαδή να με χτυπήσει και εγώ να κάτσω να τις φάω.Ελλαδάρα.

Σιγά τα ωά.....

ο καλόπουλος βαθμολογήθηκε με 8.1 και ο βοηθός που μέτρησε το 2ο γκολ το οσπφ με 8.Αυτά δεν υπάρχουν.

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααα. Οι ανθρωποι ειναι φοβεροι!! Δεν υπαρχουν.

Γιατί ο Βαλβέρδε δεν πήγε το βράδυ του Σαββάτου στο γλέντι του Ολυμπιακού στον Ρέμο;

Εμεινε πίσω να καλύπτει τον Κατσουράνη...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...