kirileman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Εγω ειμαι μαζί σου αλλά αυτη μαλλον δεν έχει καθολου Την πλάτη την κοίταξες;
Mika Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 ειχα ξεχασει οτι ο Κοντης ειναι παντεμενος με την Κωνσταντινα Ποπη, και μου το θυμισε η εσπρεσο. πουτανα κοινωνιαααααααααααααα
alexzzz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δίνει συνέντευξη ο Νικοπολίδης στο sport24 και κάνουν ερωτήσεις live από το twitter... μερικά είναι κορυφαία: -Αντώνη, αυτή την ιδρωμένη στάμπα στο στήθος σου την έχεις πατεντάρει; -Έχω παρατηρήσει πως φυσάς πολύ. Υπάρχει κάποιο μπαλόνι για παιδικό πάρτυ που σε έχει δυσκολέψει; Και αν ναι, ποιά μάρκα; -πως το έκανες το 2004 με τους τσέχους και κοιτούσες την μπάλα και έφευγε; τον γιόντα τι τον έχεις; -ποσα πρωταθληματα θα αφαιρουσες απ τον τασο παντο και θα εδινες στον χενρικσεν ωστε να θεωρησεις οτι το συμπαν ειναι δικαιο; -Είστε υπέρ του αερισμού του γκαζόν ή της αιρετικής μεθόδου της αποβρύωσης (anti-thatch); Και γιατί; Ευχαριστώ -Γιατί δεν έκανες ποτέ δώρο ένα power balance βραχιολάκι στον Καραγκούνη και πέφτει ο καψερός συνέχεια; -Ο Μητσικώστας υποδυόμενος εσένα, έλεγε για τον Ντομί ότι όταν ανέβαινε επίθεση, μετά γύριζε με μούσια 3 ημερών. Ισχύει? -Ο Χαρίστεας σκαμπάζει πράμα από μπουζούκι ή απλά προσποιείται για να μη φαίνεται παντελώς άχρηστος σε όλα?
QQTilt Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 ειχα ξεχασει οτι ο Κοντης ειναι παντεμενος με την Κωνσταντινα Ποπη, και μου το θυμισε η εσπρεσο. πουτανα κοινωνιαααααααααααααα Κωνσταντινα Ποπη=?
alexis333 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δίνει συνέντευξη ο Νικοπολίδης στο sport24 και κάνουν ερωτήσεις live από το twitter... μερικά είναι κορυφαία: -Αντώνη, αυτή την ιδρωμένη στάμπα στο στήθος σου την έχεις πατεντάρει; Τι ειπε γι αυτο ???
gchris7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Την διάβασα την συνέντευξη. Δεν είδα να του έκαναν αυτές τις ερωτήσεις. Θα είχε γέλιο πάντως. Δεν τα μάσησε πάντως. Έκραξε rivaldo, ziko, τα είπε λίγο και για Κοσταντζο.
alexzzz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Τι ειπε γι αυτο ??? Δεν απάντησε σε όλα φυσικά.. αυτό και κάτι άλλα κορυφαία τα άφησε.
IOSTEFO Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραίο γκολ από τον γνωστό μας Ροναλντινιο. http://www.youtube.com/watch?v=jtuW327oKOQ&feature=player_embedded
Dropsreef Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Νομίζω πως μέσα Σεπτεμβρίου είναι η κατάλληλη περίοδος για μερικά αποσπάσματα από νέες συνομιλίες...
Erwdios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μην είσαι αυστηρός με την ομάδα σου fire, θα δείξει φέτος αν είναι για Δ
firewalker Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μην είσαι αυστηρός με την ομάδα σου fire, θα δείξει φέτος αν είναι για Δ Χα χα χα χα!!! Χωρίς πλάκα πάντως. Κάλεσαν την Καβάλα και τον Ολυμπιακό να ψηφίσουν. Θα κάνουν παράπονα οι υπόλοιπες από την Δ' κατηγορία.
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 WTF!!! http://www.contra.gr/Soccer/Europe/aytogkol-me-takoynaki-apo-ta-30-metra.1352896.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις