Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειχα ξεχασει οτι ο Κοντης ειναι παντεμενος με την Κωνσταντινα Ποπη, και μου το θυμισε η εσπρεσο.

πουτανα κοινωνιαααααααααααααα

Δημοσ.

Δίνει συνέντευξη ο Νικοπολίδης στο sport24 και κάνουν ερωτήσεις live από το twitter... μερικά είναι κορυφαία:

-Αντώνη, αυτή την ιδρωμένη στάμπα στο στήθος σου την έχεις πατεντάρει;

-Έχω παρατηρήσει πως φυσάς πολύ. Υπάρχει κάποιο μπαλόνι για παιδικό πάρτυ που σε έχει δυσκολέψει; Και αν ναι, ποιά μάρκα;

-πως το έκανες το 2004 με τους τσέχους και κοιτούσες την μπάλα και έφευγε; τον γιόντα τι τον έχεις;

-ποσα πρωταθληματα θα αφαιρουσες απ τον τασο παντο και θα εδινες στον χενρικσεν ωστε να θεωρησεις οτι το συμπαν ειναι δικαιο;

-Είστε υπέρ του αερισμού του γκαζόν ή της αιρετικής μεθόδου της αποβρύωσης (anti-thatch); Και γιατί; Ευχαριστώ

-Γιατί δεν έκανες ποτέ δώρο ένα power balance βραχιολάκι στον Καραγκούνη και πέφτει ο καψερός συνέχεια;

-Ο Μητσικώστας υποδυόμενος εσένα, έλεγε για τον Ντομί ότι όταν ανέβαινε επίθεση, μετά γύριζε με μούσια 3 ημερών. Ισχύει?

-Ο Χαρίστεας σκαμπάζει πράμα από μπουζούκι ή απλά προσποιείται για να μη φαίνεται παντελώς άχρηστος σε όλα?

Δημοσ.

ειχα ξεχασει οτι ο Κοντης ειναι παντεμενος με την Κωνσταντινα Ποπη, και μου το θυμισε η εσπρεσο.

πουτανα κοινωνιαααααααααααααα

Κωνσταντινα Ποπη=?

Δημοσ.

Δίνει συνέντευξη ο Νικοπολίδης στο sport24 και κάνουν ερωτήσεις live από το twitter... μερικά είναι κορυφαία:

-Αντώνη, αυτή την ιδρωμένη στάμπα στο στήθος σου την έχεις πατεντάρει;

Τι ειπε γι αυτο ???:-D

Δημοσ.

Την διάβασα την συνέντευξη. Δεν είδα να του έκαναν αυτές τις ερωτήσεις. Θα είχε γέλιο πάντως. :-D

Δεν τα μάσησε πάντως. Έκραξε rivaldo, ziko, τα είπε λίγο και για Κοσταντζο.

Δημοσ.

Μην είσαι αυστηρός με την ομάδα σου fire, θα δείξει φέτος αν είναι για Δ :P

Χα χα χα χα!!!

Χωρίς πλάκα πάντως. Κάλεσαν την Καβάλα και τον Ολυμπιακό να ψηφίσουν. Θα κάνουν παράπονα οι υπόλοιπες από την Δ' κατηγορία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...