kosmasgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Ε ναι με αυτά που άκουσαν σε 3 λεπτά το λιγότερο ήταν να μην ξαναπιάσουν μικρόφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Πλάκα έχουν οι ΠΑΟΚτσήδες στα σαίτ και στα ραδιόφωνα που πανηγυρίζουν την σφαγή του ΠΑΟ, γιατί λένε οτι ήταν "θεία δίκη" για το περσυνό σφάξιμο απο τον Σπανάθα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Το θέμα δεν είναι η διαιτησία σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Ε ναι το λιγότερο ήταν η διαιτησία. κάθε Σ/Κ γιαυτήν μιλάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Βαρεθηκα ν ασχολουμαι με τα ιδια.. Βλεπω skai κ η Σαραγοσα εχει 2 δοκαρια λιγο πριν τις καθυστερησεις! Στο 0-1 το ματς για την Ατλετικο.. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Σπίτι όλοι οι δημοσιογράφοι και οι παρατρεχάμενοι στην ΝΕΤ. Αυτό το πράγμα δεν είχε προηγούμενο. Τρελαίνομαι όταν σκέφτομαι ότι πληρώνω ένα κρατικό Tv Magic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nipoa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 και εγω τρελενομαι οταν μου'ρχεται ο λογαριασμος του ΟΤΕ , σπιτι ΟΛΟΙ ανεξαιρετος χρωματος υποκριτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Σπίτι όλοι οι δημοσιογράφοι και οι παρατρεχάμενοι στην ΝΕΤ. Αυτό το πράγμα δεν είχε προηγούμενο. Τρελαίνομαι όταν σκέφτομαι ότι πληρώνω ένα κρατικό Tv Magic. Kαι απο οτι λεγανε αυτοι που ακουγαν ΕΡΑ Σπορ εγινε κι εκει κοκο ... Την ωρα που γινοταν οτι γινοταν στα αποδυτηρια αυτοι παιζαν τραγουδια ... Ολοι στο κολπο ρε πουστη μου .. Ολοι ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί σας προκαλεί έκπληξη όλο αυτό?Τόσα χρόνια γίνονται γαργάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, μου λεει ο Τιμος "Βαλες ΕΡΑ να ακουσεις, χαμος" και ειχε κατι ζειμπεκικα Εγω φταιω που πιστεψα γαυρο Στην τιμωρια του Ολυμπιακου θα φανουν αρκετα. Ενας Κοκκαλης θα "επετρεπε" να φανε 3-4 αγωνιστικες και 100χιλ προστιμο (στη λογικη "τωρα που το πηρα...") Και θα εδινε το ματσακι στον Πανιωνιο και στην Τουμπα θα πηγαινε με 6 "τραυματιες" Τωρα αυτος εδω, ποσο θελει να δειξει "ειμαι το μεγαλο αφεντικο, ελατε σε εμενα"¨, θα φανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Ρε ισχύει οτι η ΝΕΤ-ΟΣΦΠ έκλεισε τις κάμερες σε κάποια φάση για μην δουμε τα έκτροπα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Ρε ισχύει οτι η ΝΕΤ-ΟΣΦΠ έκλεισε τις κάμερες σε κάποια φάση για μην δουμε τα έκτροπα ? Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Όλα στημένα. Όχι μόνο η διαιτησία ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 τιμωρία θα είναι μόνο αφαίρεση βαθμών.Οτιδήποτε άλλο είναι απλά να έχουμε να λέμε.Θα παίξει 5 ματς χωρίς κόσμο κάτι τρέχει στα γύφτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις