tsakonas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 troll, μιλα με τον τοίχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kavaklis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 ου ου ου το κρατος της Αθηνας!! η μεγαλη Παοκαρα επρεπε να ναι στον τελικο Champions League και δεν την αφησε ο Πατερας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 άσε τώρα τον πρόλογο σου... πάρε το μηδέν δεν ακούγεσαι καλά, βούλωσε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δεν πρέπει να εμπλέκεται πουθενά ο Μαρινάκης τελικά. Βγήκε σχετική ανακοίνωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kavaklis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 τσακωνακο να παρω μεσω skype μια που ειναι διεθνης η κληση να με ακους καλυτερα;;; σπαστε το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Report από εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 έλα τρολλιδι πάνε παίξε με τα κουβαδάκια σου, σημασία δε σου δίνει κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δεν πρέπει να εμπλέκεται πουθενά ο Μαρινάκης τελικά. Βγήκε σχετική ανακοίνωση. από ποιον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kavaklis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 το βλεπω μπαοκακι μου , εχεις φαγωθει να μην μου δινεις σημασια.... ενας εσυ και ενας ο μπαμπης ο σουγιας Report από εμένα. ασε με να μαντεψω... στο σχολειο δεν σε επαιζε κανεις ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Τα πράγματα πως είναι για τον Μακ εκεί; δεν βγήκα καθόλου στην Καβάλα από προχτές... φωνές και κακό διαβάζω αλλά είναι οι ίδιοι που φώναζαν "είναι τρελός ο πρόεδρος κτλ" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 από ποιον? Από την Π.Α.Ε. Ο.Σ.Φ.Π. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 το βλεπω μπαοκακι μου , εχεις φαγωθει να μην μου δινεις σημασια.... ενας εσυ και ενας ο μπαμπης ο σουγιας ασε με να μαντεψω... στο σχολειο δεν σε επαιζε κανεις ε; attention whore? τι σημασία να σου δώσω? "πεταχτηξες" σα λούτσος, είπες 2 βλακείες,τέλος. γράφτηκες εχτές με nick καβακλής.. ΑΜΕΑ. άντε και του χρόνου έχεις φάει πολλές μάπες στη bougatsoupoli από mpaokia προφανώς και να τελειώνουμε με το offtopic troll με τον πατέρα τι έγινε? όντως την έκανε για london? τον κυνηγάνε? η αρβύλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Από την Π.Α.Ε. Ο.Σ.Φ.Π. ε τότε έτσι θα είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kavaklis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 έχεις φάει πολλές μάπες στη bougatsoupoli από mpaokia προφανώς οχι ρε οι μπαοκτσηδες ειναι καλα παιδια σκεφτομενα και βεβαια δεν τους φταιει ποτε το κατεστημενο της Αθηνας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 «Στο καλό, κύριε Ψωμιάδη» Αυτά διαβάζω και τρελαίνομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις