Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και προχθές δεν έλειπε; Ήταν τόσο καφενείο η ξένη ομάδα; Το πρώτο ημίχρονο που είδα μου άρεσε αρκετά ο Π.Α.Ο.Κ. σε εκείνο το παιχνίδι.

Δημοσ.

Και προχθές δεν έλειπε; Ήταν τόσο καφενείο η ξένη ομάδα; Το πρώτο ημίχρονο που είδα μου άρεσε αρκετά ο Π.Α.Ο.Κ. σε εκείνο το παιχνίδι.

Στα δύσκολα είναι που χρειάζεται ο Γκαρσία.

Μόνο αυτός έχει τον τρόπο να ηρεμεί την ομάδα. Και να στέλνει πάντα την μπάλα εκεί που πρέπει.

Εκτός από αυτό, ο ΠΑΟΚ έχει μάθει να παίζει επίθεση με τους αμυντικούς του.

Την μπάλα την κατεβάζουν ο Λίνο με τον Ετο. Στα παιχνίδια που έπαιξε πραγματικά καλή μπάλα ο ΠΑΟΚ αυτοί κάναν την διαφορά.

Μαζί με την καλή κυκλοφορία στο κέντρο λόγω Γκαρσία, και το ταλέντο του Βεϊρίνια, η ομάδα έκανε μερικά πολύ καλά παιχνίδια. Με την ΑΕΚ, με τον Πανιώνιο, και τα περισσότερα από τα ευρωπαϊκά.

Εδώ και ένα μήνα που χάσαμε τον Γκαρσία και τους υπόλοιπους, χάσαμε τα αυγά και πασχάλια.

Πιστεύω ότι με τις επιστροφές θα ξαναπαίξουμε καλή μπάλα.

Το τραίνο βέβαια το χάσαμε ήδη.

Μας μένει να κυνηγήσουμε το καλύτερο για την Ευρώπη και στην Ελλάδα απλά μια θέση στα πλέι οφ.

Οι βαθμοί που χάσαμε δεν ξανακερδίζονται.

Εκτός αυτού ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι παίζει πραγματικά καλή μπάλα. Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και φέτος στο πρωτάθλημα. Πρωτότυπο έτσι;

Δημοσ.

Κέντρο όταν λείπει ο Γκαρσία δεν υπάρχει.

Και όχι μόνο το κέντρο. Δυστυχώς για μας.

μ'αρέσει που παραδεχόμαστε,σα να μη συμβαίνει τίποτε, πως στηριζόμαστε σε ένα παίκτη 35 ετών και δε ντρεπόμαστε κιόλα να το λέμε.

Ας κοιτάξουν οι υπεύθυνοι να βγάλουν το φίδι απο τη τρύπα. Σα παοκτσής,δεν εχω προβλημα να βγώ 4-5-6ος για 5 χρόνια,αρκεί να βρεθούν/χτιστούν παίκτες απο τα τσικό.

Δε γίνεται επι σειρά ετών η ομάδες Κ17,Κ20 του παοκ να βγάζουν μάτια,να στελεχώνουν τις μικρές εθνικές και να μην βλέπω κάποιους απο αυτούς στην 1η ομάδα. Δε μπορώ να το καταλάβω. Η μαλλον δε θέλω. Να φύγουν οι σιχαμένοι μάνατζερ απ'τα αναμεσα για να τελειώνει το παραμύθι.

Οχι μόνο στο παοκ φυσικά, αλλά και σε όλες τις ομάδες. Εχω και σπαρταριστό παράδειγμα συντοπίτη που δε ξέρει να κλωτσάει το τόπι και ήδη παίζει 6η συνεχόμενη χρονιά σούπερλιγκ. Βέβαια, τα λεφτά της μίζας τα έχει βγάλει με το παραπάνω...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To jack daniels ήταν ένα απαραίτητο αξεσουάρ σήμερα στη Τούμπα,διότι το κρύο ήταν απάλευτο.

Για το ματς τι να πω; κρατώ την εμφανιση του σταφυλίδη.Μακάρι το παιδί να προχωρήσει στο μέλλον και να εδραιωθεί στην ομάδα.

Κατα τ'άλλα, έπρεπε η νίκη να έρθει πιο εύκολα με το παναιτωλικό των 10 παικτών απ'το...5'

Δημοσ.

Πραγματικά το κέρδος ήταν ο Σταφυλίδης.

Με τέτοια εμφάνιση δικαιούται κι άλλες ευκαιρίες.

Ο Σταφυλίδης μαζί με τον αλάνθαστο και σήμερα Γκαρσία, ήταν οι καλύτεροι του αγώνα.

Μπράβο και στον Μπόλονι που εμπιστεύεται τους πιτσιρικάδες.

Γκολάρες από Σπαντάτσιο και Σάκη.

Δημοσ.

1.Πραγματικά το κέρδος ήταν ο Σταφυλίδης.

2.Μπράβο και στον Μπόλονι που εμπιστεύεται τους πιτσιρικάδες.

1. Ελπίζω, μόνο μην τον φάνε τίποτα μάνατζερ.

2. Εμπιστεύτηκε οι αναγκάστηκε; Χωρίς αστεία τώρα, είναι μια ευκαιρία για να δούμε νέα πρόσωπα, και να χτισθεί μια νέα ομάδα σε αυτούς.

Δημοσ.

1. Ελπίζω, μόνο μην τον φάνε τίποτα μάνατζερ.

2. Εμπιστεύτηκε οι αναγκάστηκε; Χωρίς αστεία τώρα, είναι μια ευκαιρία για να δούμε νέα πρόσωπα, και να χτισθεί μια νέα ομάδα σε αυτούς.

Δεν νομίζω ότι είναι μόνο η ανάγκη.

Ο Σταφυλίδης δεν είναι ο μόνος πιτσιρικάς που εμπιστεύτηκε.

Και όπως πάει το πράγμα, λόγω της έλλειψης κεφαλαίων, υπαρχουν πολλές πιθανότητες να χτιστεί ομάδα στους έλληνες πιτσιρικάδες που τώρα προωθεί ο Μπόλονι

Δημοσ.

Και όπως πάει το πράγμα, λόγω της έλλειψης κεφαλαίων, υπαρχουν πολλές πιθανότητες να χτιστεί ομάδα στους έλληνες πιτσιρικάδες που τώρα προωθεί ο Μπόλονι

Θα περιμένω να δω μερικές ακόμα εμφάνισης πριν σχηματίσω μια γνώμη για τον Σταφυλίδη, ελπίζω να έχουμε και άλλες τέτοιες καλές εμφάνισης από το παλικάρι, και φυσικά όχι μόνο από αυτόν.

Ειδικά το τελευταίο είναι κάτι που ελπίζω να δούμε, και γιατί όχι να δούμε και κανένα τίτλο, είναι πολλά τα χρόνια απο το 04.

Δημοσ.

Δεν ειναι μόνο η έλλειψη κεφαλαίων.

Απο την επομένη σαιζόν ή καπου κοντά,πρέπει οι ομάδες να έχουν 6 γηγενείς παίκτες +1.

Και στη τελική,είναι πολύ χειρότερα τα ελληνόπουλα, απ'τις ορδές ξένων Β΄' διαλογής που έρχονται με τα κοντέϊνερ κάθε χρόνο; Απλώς τα κονομάνε οι μανατζαραίοι.

Οπως έγραψα και παραπάνω. Οι μικρές εθνικές (που πάντα εχει ο παοκ παικτες μέσα) σχεδόν κάθε χρόνο πηγαίνουν πολύ καλά. Απο αυτούς ποιός γινεται βασικός στην ηλικία αυτή; Σχεδόν κανενας.

Εδώ το νίνη, ακόμη ταλέντο τον λέμε. Τον φέτφα τα ίδια, το κλάους μέχρι πρότινος και πάει λέγοντας.

Δημοσ.

Τι να πώ για το μάτς; Θα αρχίσουν πάλι να ρωτάνε οι παοκτσήδες..."Με σάντος και 1-0 με 5 τελικές σε 90', ή μπόλονι με 20 προσπαθειες και 0-0;"

Τέτοιο σφυροκόπηκα στη κέρκυρα και μείναμε στο Χ, πολύ κρίμα. Αλλοι 2 χαμένοι βαθμοί.

Δημοσ.

Δε ξέρω αν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο τώρα, αλλά στην προετοιμασία ο Μπόλονι ζητούσε επιτακτικά φορ.

Να μην κράξω πάλι τον Σάκη, έχει γίνει σούπα το θέμα και ξέρουμε τί εστί Σάκης. Ο Κλάους έχασε λίγο τη φόρμα του μετά τον τραυματισμό. Αν είχαμε έναν γκολτζή ίσως να μην είχαμε χάσει 4-6 βαθμούς. Πού να τον βρείς όμως χωρίς φράγκα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...