Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αιντε να δούμε και σήμερα.

Επαιξα ενα στοιχημα για πλάκα και τα φέρε έτσι η τύχη να περιμένω τον παοκ σα 4η ομάδα για να πληρωθώ. Μεγάλη μλκ,μιας και δε το κάνω ποτέ αυτό.

Θα έχω και το βαφτιστήρι σήμερα μαζί στο γήπεδο να δεί ένα ντέρμπυ. (ο Θεός να το κάνει ντέρμπυ).

Στο αγωνιστικό κομμάτι,απ'οτι βλέπω ο μπόλονι δεν αλλάζει τροπάρι.Εξακολουθεί να έχει το σαλπιγγίδη μέσα, που δε βλέπεται. Μακάρι να του βγεί και σήμερα.

Οσο για το Σάκη μπροστά,πλάκα θα χει να μας βγάλει ασπροπρόσωπους!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ε γιατί με φίλο πρέπει να πας; (εκτός κι αν είσαι εκτός θεσ/νικης,όπου πάω πάσο). Αν σου κάνω εγώ σαν ιντερνετικός φίλος, έλα μαζί μου :-D :-D :-D

Να'σαι καλά ρε συ, αλλά κανόνισα να το δω σε cafe ;) Απλώς την άλλη Τετάρτη μπαίνω στρατό και ήθελα να δω μια τελευταία φορά την παοκάρα :)

Άλλη φορά το κανονίζουμε πάντως ;)

Mόλις διάβασα πως ο ιβιτς εκτος, ο λεοναρντο τα ιδια ελέω πυρετου. Και μετά οι κλασσικοι,λίνο,κλάους,γκαρσία.

Υ.Γ. ωραίος! κι εγώ ναυτικό ήμουν.Εκλεισε βέβαια ο πόρος και θα πας στο σιχαμένο κέντρο, όπου έμεινα 2 μήνες με 8 ωρες σκοπιά τη μέρα... :mad: (σαν οδηγός).

Να πω κι εγώ την μαλακία μου...

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο κακός, ήταν μέτριος. Απλώς οι απουσίες Lino, Garcia, Klaus είναι καταστροφικές. Δεν αναπληρώνονται.-

Επίσης, έχω καιρό να δω ομάδα να κατεβαίνει και να παίζει την ΜΠΑΛΑΡΑ που έπαιξε ο Παναθηναϊκός σήμερα. Τα συγχαρητήριά μου, μακάρι να συνεχίσει έτσι να τον χαιρόμαστε και οι ουδέτεροι...

Ωραίος ο Λάζαρ !

υγ:

ΠΑΡΤΕ ΤΦ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...