Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

A και ξέχασα πρίν. ΠΟΛΥ κακός ο σαλπιγγίδης,για άλλη μια φορά.

Του χρειάζεται πάγκος.

Και κάτι ακόμη.Είναι η 3η, 4η φορά που βγαίνει ο γεωργιάδης ένας με έναν και κοτεύει. Δε θέλουμε 2ο κουτσιανικούλη.Εάν δε δείξει ποδοσφαιρικό θράσος, ας πάει στο καλό.

Υ.Γ. ακου κεί διαθήκη ο άλλος! Μεγάλη φιγούρα λέμε!

Δημοσ.

Ναι ο πούστης. Παθιάστηκε! Έτρεχε, μάρκαρε, σούταρε, δεν έκανε πάρα πολλές μαλακίες!!!

Αγνώριστος! Φτου φτου μην τον ματιάξουμε..

με τον ρουλη πεζαμε ρε φιλε σιγα την ομαδα! σε ευρωπαικο παιχνιδι θα καταλαβεις οτι δεν ειναι ποδοσφαιριστης! (επαγγελματιας)

Δημοσ.

έχω μελετήσει το φαινόμενο Σάκης. Έχω βγάλει τούφες απ'το κεφάλι μου στα ματς με fenerbahce και κανα δυο ακόμα... Δεν είναι ότι δεν ξέρει μπάλα. Είναι ότι δεν είναι σοβαρός. Αν του αστράψει κάποιος 2 χαστούκια, και αποφασίσει να σοβαρευτεί και να δουλέψει, θα γίνει άνετα επιθετικός επιπέδου Boudimir ας πούμε...

Δημοσ.

Δεν είχε λέει σχέση με τα πολιτικά συνθήματα των ημερών.

Στα σκουλήκια έχουν άλλα πράγματα να ασχοληθούν.

Το πανό ήταν υβριστικό για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Για τουρκική καταγωγή κλπ.

Και δεν ήταν πρωτοβουλία του Γιάχου να κατεβεί το πανό, το ζήτησε ο Ζαγοράκης.

Και τώρα που το θυμάμαι όταν ξεκίνησε το ματς, βλέπαμε πιτσιρίκια με το "πείτε όχι στον ρατσισμό".

Αιώνια σκουλήκια. :P

"Κατσάδα" Ζαγοράκη για τα υβριστικά πανό

Δηλώσεις ΣΑΚΗ

«Hταν το τελευταίο μου χαρτί»

Για την αγωνιστική αλλαγή του:

"Το πήρα λίγο εγωιστικά, καθώς ήμουν στην αφάνεια πολύ καιρό και αυτό ήταν το τελευταίο μου χαρτί.

Δούλεψα, έτσι πολύ στις προπονήσεις, έβαζα συνέχεια γκολ και αυτό όπως φαίνεται το είδε ο κ. Μπόλονι και μου έδωσε την ευκαιρία".

12912_front.jpg

Φαντάζομαι ότι ούτε αυτός δεν το πιστεύει ακόμα :)

Δημοσ.

Άσχετο, ακούω τον Μάντζιο τώρα στην αθλητική Κυριακή, να λέει ότι "δείξαμε στην Τούμπα ότι δεν φοβόμαστε κανέναν". Να του θυμίσω ότι ο Λήλας Βασιλικών το 2004 για το κύπελο έκανε περισσότερες επιθέσεις (δεν μιλάω καν για ευκαιρίες) από τον ΟΦΗ...

Τελικά δεν έλεγε μαλακίες ο Μάντζιος. :P

Ισοπαλία στην Τούμπα, τριάρα στην ΑΕΚ και τώρα ισοπαλία στους γαύρους και μάλιστα μετά από 2-0.

Δεν μπορεί να είναι τυχαία όλα αυτά. Ακόμα και αν τους βοήθησε λίγο η τύχη.

Δημοσ.

Φορμαρισμένος ο βάζελος, έχουμε και απουσίες αλλά στην Τούμπα μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες.

Πιστεύω ότι θα το πάρουμε με το ματς.

Τώρα που πήρε μπρος ο Σάκης δεν μασάμε τίποτα. :P

Δημοσ.

Μακαρι να νικησουμε. Ειναι μεγαλη ευκαιρια, τωρα που εχασε βαθμους ο γαυρος, να κοψουμε απο τον ΠΑΟ και ταυτοχρονα να παρουμε εμεις, διοτι με τα επιπλεον παιχνιδια ειμαστε θεωρητικα 8 βαθμους πισω. Οποτε με νικη παμε στο -5 απο ΠΑΟ και -6 απο ΟΣΦΠ. Τουλαχιστον αυτο διορθωνεται στο μελλον. Ετσι και ξεφυγουν με 10 απο τωρα, καλα playoff να εχουμε :P

Δημοσ.

Τί θα έχει και playoff αυτή η παρωδία που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα? Δηλαδή ξεκίνησαν τόσο αργά ή μάλλον, τί ξεκίνησαν, τόσα εξ αναβολής παιχνίδια έχουμε, οι Λεβαδειακός και Δ.Δράμας δεν έχουν καν τελειώσει τις μεταγραφές τους και θα διεξάγουν και playoff???

Ε-Λ-Ε-Ο-Σ

Ελπίζω να τους κόψει και να τα ...κόψουν. Τουλάχιστον για φέτος - αν και για πάντα θα ακουγόταν ακόμα καλύτερα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...