mitsikas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό είναι το μετά. Και το πριν της από πάνω εικόνας Toumba Libre με γαύρο!
FilipposMD Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Α ρε νυχτωμένοι! Διαφήμιση είναι αυτό με τη Μαλαματίνα. Τοποθέτηση προϊόντος το λένε. Οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά στο μάρκετινγκ. Ο ΟΠΑΠ πληρώνει τα κέρατά του για να φαίνονται τα προϊόντα του στα γήπεδα. Η Μαλαματίνα βάζει 5 άτομα να πετάξουν μπουκάλια και γίνεται η δουλειά. Τώρα που θα έρθει και η Σίτι στην Ελλάδα, θα δείτε και κανέναν Τέβεζ με το διάσημο μπουκάλι στο χέρι.
margaritagr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 "μα δε προλαβα να τη τελειωσω κυριε διαιτητα"
kanesaxo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 χαχαχα,εντωμεταξυ, δε ξερω αν εχετε πιει στην αθηνα τετοια ρετσινα...Ειναι αηδια! Και το αμιγώς τουμπα λιμπρε δεν ειναι ετσι,αδειαζεις καποια ml της ρετσινας και ριχνεις μεσα τη κοκα κολα :-D
we_will_rise Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 χαχαχα,εντωμεταξυ, δε ξερω αν εχετε πιει στην αθηνα τετοια ρετσινα...Ειναι αηδια! Και το αμιγώς τουμπα λιμπρε δεν ειναι ετσι,αδειαζεις καποια ml της ρετσινας και ριχνεις μεσα τη κοκα κολα :-D Εγώ δεν πίνω γενικώς αλλά νομίζω ότι γενικώς η Μαλάμα είναι πρώτη σε πωλήσεις στην Ελλάδα
Mika Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 γιατι να μην την εχουμε πιει στην Αθηνα ρε Ξαναεχω, αποκλειστικοτητα νομιζεις εχετε;; :mrgreen: γαμαει η μαλαματινα
we_will_rise Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 4-6 δίνω νευρωνικά. 6 ΝΤΑΝ θα είμαι σε Café - προποτζίδικο για να δω τον ΠΑΟΚ.. Θα πικραθώ απ'τα νευρωνικά, ας μην πικραθώ κι απ'το ματσάκι.. ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
Erwdios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 4-6 δίνω νευρωνικά. 6 ΝΤΑΝ θα είμαι σε Café - προποτζίδικο για να δω τον ΠΑΟΚ.. Θα πικραθώ απ'τα νευρωνικά, ας μην πικραθώ κι απ'το ματσάκι.. ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ Ψιτ, νέος, μαζέψου μη σε στάξω που θέλεις να πατήσεις κιόλας.
we_will_rise Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ψιτ, νέος, μαζέψου μη σε στάξω που θέλεις να πατήσεις κιόλας. Με έσταξες στο πρωτάθλημα ! Το κύπελλο άστο να το πάρει και κάνας άλλος πια :P
Erwdios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Με έσταξες στο πρωτάθλημα ! Το κύπελλο άστο να το πάρει και κάνας άλλος πια :P Δεν με νοιάζει το κύπελλο, αλλά να ξέρεις ότι και να περάσεις σήμερα, θα σε στάξει ο Βόλος στον τελικό Έχω και δεύτερη ευκαιρία προσωπικά.
we_will_rise Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δεν με νοιάζει το κύπελλο, αλλά να ξέρεις ότι και να περάσεις σήμερα, θα σε στάξει ο Βόλος στον τελικό Έχω και δεύτερη ευκαιρία προσωπικά. o ποιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος ;;;;;;;;; αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα και εσύ να ξέρεις ότι αν κάνεις καμια στραβή και περάσεις σε περιμένει ο άλλος δικέφαλος μετά
Erwdios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 o ποιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος ;;;;;;;;; αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα και εσύ να ξέρεις ότι αν κάνεις καμια στραβή και περάσεις σε περιμένει ο άλλος δικέφαλος μετά Καλά, καλά, γέλα, μην κλαις όμως μετά αν δεις κανένα Μπέο να δηλώνει "Δεν μιλάω μετά από τσόντες"
Προτεινόμενες αναρτήσεις