blackstar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Thanks we_will_rise. Πως δεν κάνει κάτι η λίγκα, βοηθάει τα δικά της παιδιά . Βλέπω πως ο Μπολονι κατάλαβε πολύ γρήγορα τη παίζεται σε αυτή την χωρά. Άλλα εκτός απο σχόλια θέλω να δω και τι έχει να αντιπροτείνει σε επίπεδο ομάδας, π.χ. νέα παιδεία με καλύτερη τεχνική και ποιο πολλές δυνάμεις.
we_will_rise Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Για μένα ο Μπόλονι ασχέτως αποτελέσματος (σε λογικά πλαίσια, μην βγούμε εκτός playoff ξερω γω), έχει κάνει ήδη σπουδαία δουλειά !!! Σου αναφέρω ονόματα: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Μαλεζάς (το πάει μια χαρά για να γίνει βασικός αρχηγός της ομάδας), Γιάννου, Κατσικάς, Κίτσιου, Παναγιωτούδης (16 χρονών), Γεωργιάδης ! Σκόπιμα παρέλειψα Μπαλάφα και Τσουκαλά, το φιλότιμο δεν φτάνει για να είσαι στον ΠΑΟΚ πιστεύω... Αυτοί σε μια 3ετία θα είναι ο βασικός κορμός του ΠΑΟΚ πρώτα ο Θεός. Για μένα η ελληνοποίηση του ρόστερ, ή έστω η αξιοποίηση των ακαδημιών και του scouting είναι τρομερή επιτυχία και θεωρώ ότι πιστώνεται εξ ολοκλήρου στην τετράδα Ζαγόρ-Βρύζας-Σβούρας-Μπόλονι ! Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα υπομονετικοί γιατί ο άνθρωπος περνάει ευρωπαϊκή νοοτροπία στην ομάδα μας και αυτό θα μας κάνει μεγάλο καλό μακροχρόνια !
SlimData Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Τι να την κάνεις την ευρωπαική νοοτροπία σε αφρικάνικο πρωτάθλημα
we_will_rise Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Προς απάντησή σου... http://www.youtube.com/watch?v=DChKxMMsl3Y
kanesaxo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 H ελληνοποίηση του ρόστερ είναι κάτι που θα υποχρεωθούν όλες οι ομάδες να πράξουν. Σύντομα μάλιστα. Κατ'εμέ, οφείλουμε σα χώρα να χρησιμοποιούμε γηγενείς παίκτες, οι οποίοι αύριο μεθαύριο θα πλαισιώνουν την Εθνική ομάδα. Δε γουστάρω ουτέ βιερινειάδη,ούτε χολέβα ούτε τίποτα. Δε με χαλάει να βγεί η ομάδα 4-5η για 2-3-4 χρόνια,μέχρι να παίξουν τόπι οι νέοι τόσο αυτοί που υπάρχουν,όσο κι αυτοί που έρχονται απο πίσω. Πάντα με δουλειά απο σοβαρούς προπονητές σε συννενόηση με τον προπονητή της 1ης ομάδας. Υπομονή θέλει. Ειδικά όταν σου λείπουν τα φράγκα. Σκάουτινγκ της προκοπής απο άτομα που γνωρίζουν το τοπι, κι οχι τίποτα στυλ αντωνίου... Οσο για το ματς με τον άρη, ε τι να πω. Πας με κοντό φορ, βιερίνεια,γεωργιάδα και παρακαλα΄ς να μην τραυματιστεί κανείς άλλος. Γιατί με ρομπέρ και μοντέλο τσέλιου μέσα, δε θα τ'αντέξω. Υ.Γ. τι κορυφαίο άκουσα σήμερα..."φαντάσου να κερδίσει ο παοκ 0-1 με γκολ του Σάκη και να πιάσει ο χαλκιάς και πέναλτυ". ,χαχαχα!
gfilippas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Υ.Γ. τι κορυφαίο άκουσα σήμερα..."φαντάσου να κερδίσει ο παοκ 0-1 με γκολ του Σάκη και να πιάσει ο χαλκιάς και πέναλτυ". ,χαχαχα! Το να πιάσει ο Χαλκιάς πέναλτι δεν είναι απίθανο. Το να βάλει γκολ ο Σάκης και μάλιστα σε ντέρμπι είναι σίγουρα ανέκδοτο. Δεν νομίζω να πέρασαν πολλοί επιθετικοί τόσο άμπαλοι από το ελληνικό πρωτάθλημα. Που σκατά τον βρήκαμε και τον πήραμε εμείς αυτόν;
Kasrith Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ο Μέγας Αλέξανδρος και ο ΠΑΟΚ Άντε καλή επιτυχία σήμερα
kanesaxo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Το να βάλει γκολ ο Σάκης και μάλιστα σε ντέρμπι είναι σίγουρα ανέκδοτο. xaxaxaxaxa! Αυτό που μ'αρεσε σήμερα ήταν πως ο γιάχος άφησε το σκληρό παιχνίδι (το οποίο μετατράπηκε σε καποιες φάσεις σε αντιαθλητικό απο τον αρη, πχ 2 κιτρινες του παπαστεριανού στο ίδιο λεπτό) και δεν έκοβε το ρυθμό. Οπως αποδείχθηκε όμως,δεν έχουμε ΚΑΝ το επίπεδο για να παίξουμε 90 λεπτά...Οπως είδαμε λοιπόν όλοι, βολεύτηκαν αμφότεροι με το Χ ή απλά δε μπορούσαν να κλωτσήσουν τη μπάλα. Θετικό το αποτέλεσμα πάντως. Αυτός ο μπόλονι είναι μεγάλη μορφή.Τη μια αποβάλλεται, την άλλη μιλάει με φατί, τα χώνει στη κερκίδα, τη λεει στο σεκιουριτά που τον συνοδεύει να μην τον ακουμπάει,χαχαχα, φιγούρα!
we_will_rise Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Το αποτέλεσμα δε με χάλασε (όχι ότι μου άρεσε, αλλά δε με χάλασε). Ο Παπάζογλου στην αρχή δε μου άρεσε, μετά μου άρεσε πολύ. Το ότι μετά το μουδιασμένο 15λεπτο και μέχρι το 75 τους κρατάγαμε άνετα αν και είχαν σκυλιάσει να μας κερδίσουν, μου άρεσε. Το ότι φαίνεται να φεύγει το ντεφορμάρισμα, μου άρεσε. Η διαιτησία με βόλεψε, αλλά για να λέμε του στραβού το δίκιο έπαιξε ΠΑΟΚ ! Από παίκτες εκτός από Χαλκιά και Σάλπι, μου άρεσαν όλοι, mvp o Lazar !
gfilippas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 :X :X Ρε παιδιά σίγουρα ήταν ο Σάκης ο Παπάζογλου αυτός που έπαιζε σήμερα; Ακόμα δεν το πιστεύω. Το παιχνίδι της ζωής του έκανε.
we_will_rise Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ναι ο πούστης. Παθιάστηκε! Έτρεχε, μάρκαρε, σούταρε, δεν έκανε πάρα πολλές μαλακίες!!! Αγνώριστος! Φτου φτου μην τον ματιάξουμε..
gfilippas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ναι ο πούστης. Παθιάστηκε! Έτρεχε, μάρκαρε, σούταρε, δεν έκανε πάρα πολλές μαλακίες!!! Αγνώριστος! Φτου φτου μην τον ματιάξουμε.. Μέχρι και ντρίπλες έκανε. Έκοβε και κατέβαζε μπάλλα. Αποκλείεται να ήταν ο πραγματικός Σάκης. Το αποτέλεσμα πάντως ήταν καλό, τηρουμένων των αναλογιών. Δεν ήταν μόνο οι απουσίες. Σήμερα παίξαμε ολόκληρο τον αγώνα με 10. Και συγκεκριμένα χωρίς τερματοφύλακα. Δεν έχουμε τερματοφύλακα. Ο άνθρωπος δεν κατάφερε να πιάσει σταθερά ούτε μια φορά την μπάλα. Ευτυχώς που βασικά δεν τον χρειαστήκαμε καθόλου.
we_will_rise Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Στο γκολ έφταιγε ! Αν έβγαινε θα το 'πιανε. Αν δεν έβγαινε και κοιτούσε την μπάλα θα το 'πιανε. Βγήκεδεβγήκε και το έφαγε... Δε λες πάλι καλά που δεν έπνιξε κι άλλα ;;; Άσχετο, ακούω τον Μάντζιο τώρα στην αθλητική Κυριακή, να λέει ότι "δείξαμε στην Τούμπα ότι δεν φοβόμαστε κανέναν". Να του θυμίσω ότι ο Λήλας Βασιλικών το 2004 για το κύπελο έκανε περισσότερες επιθέσεις (δεν μιλάω καν για ευκαιρίες) από τον ΟΦΗ...
gfilippas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μετά την ισοπαλία στην Τούμπα και την τριάρα στη ΑΕΚ, δικαιούνται να πουν και καμιά μαλακία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις