Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Aυτός ο κοντρέρας θλάση ντεμεκ και ομορφα και ωραία θα πετάξει χιλή (λες και ειναι μιση ώρα...πτήση) για να εξεταστεί απο τους δικούς τους γιατρούς για να δούνε εάν είναι ετοιμος για το ματς της εθνικής.Δηλαδή έστω πως αποθεραπεύεται ίσα ισα και παίζει και ξανα-τραυματίζεται. Αυτή τη δουλειά θα έχουμε συνέχεια;Δεν ειναι η 1η φορά που το "παθαίνει".Αν κι εγώ νομίζω πως πονάει στη τσέπη...

Δεν μπορούμε χωρίς θεωρίες συνωμοσίας έτσι; :)

Δεν ξέρω αν είναι πληρωμένος ή όχι ο Κοντρέρας αλλά δεν μας συνήθισε σε τέτοια "κολπάκια". Κάθε άλλο μάλιστα.

http://www.gazzetta.gr/article/item/229585-apokleisteke-o-kodreras

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν αλλάζει κάτι αυτό Φίλιππε.

Δε μπορώ να καταλάβω,πως εφόσον ο παίκτης είναι τραυματίας επισήμως, εφόσον έχει διαγνωστεί εδώ, για ποιό λόγο να μεταβαίνει στη πατρίδα του, ώστε να επανεξεταστεί εκεί, ώστε να αποφανθούν το ίδιο.

Δηλαδή δεν εμπιστεύονται οι αντίστοιχες ΕΠΟ, τις ομάδες; (για να αρνούνται στους παίκτες να πάνε στην εθνικη)

Είναι οι παίκτες υποχρεωμένοι να παραστούν; (το βρίσκω ανούσιο,εφόσον είσαι τραυματίας).

Κτλ...

Τώρα το πρόβλημα ποιο είναι;

Ότι πήγε στην Χιλή;

Αν είναι όπως τα λένε, ήταν υποχρεωμένος να παραστεί.

Εξετάστηκε, βρέθηκε τραυματίας (εγώ δεν είχα αμφιβολία) και αποκλείστηκε της αποστολής.

Ο Κοντρέρας δεν ήταν ποτέ φυγόπονος. Ούτε με τον ΠΑΟΚ ούτε με την εθνική της Χιλής. Ειδικά αυτός δεν σταμάτησε καθόλου όλο το καλοκαίρι, παρόλο που θα μπορούσε να το κάνει. Φιλικά προετοιμασίας με την Χιλή σχεδόν αμέσως μετά τα πλέι όφ, αγώνες για το Κόπα Αμέρικα και ξανά-μανά φιλικά στο καπάκι προς τιμήν του Μέσι με την Αργεντινή κλπ. Ο άνθρωπος αγαπάει την εθνική του σ' αντίθεση με πολλούς δικούς μας εδώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Eλεος...

Μα να μην μπεί η ρουφιάνα η μπάλα με τίποτα μέσα; κρίμα.

75-25% κατοχή, και 700 πάσες λες και είμαστε μπαρτσελόνα και τζίφος.

Τα ματς με τους κρητικούς δεν μας πάνε καθόλου φέτος.

Ήττα στον Εργοτέλη, ισοπαλία στην Τούμπα με τον ΟΦΗ.

5 χαμένοι βαθμοί που δεν έπρεπε να χαθούν.

Ποιους βαθμούς;;;

Γκαρσία 5 αγωνιστικές εξω.

Φωτάκης 2 αγώνες έξω.

Τσουκαλάς 4 αγώνες έξω.

ΠΑΛΙ εμείς, θα αναστήσουμε τον Αρη,έλεος πιά καθε χρόνο.

Και οπως καταλαβαίνετε, με ολο το κέντρο να λείπει, τα κλαρίνα είναι κοντά.

Ποιους βαθμούς;;;

Γκαρσία 5 αγωνιστικές εξω.

Φωτάκης 2 αγώνες έξω.

Τσουκαλάς 4 αγώνες έξω.

ΠΑΛΙ εμείς, θα αναστήσουμε τον Αρη,έλεος πιά καθε χρόνο.

Και οπως καταλαβαίνετε, με ολο το κέντρο να λείπει, τα κλαρίνα είναι κοντά.

Μην ανησυχείτε, θα φορτσάρουν Σπαντάσιο και Λαζάρ και θα τη βρει την άκρη ο Μπόλονι. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, μένει μόνο να πάθει και η ελπίδα μια θλάση β' βαθμού, τότε δέσαμε B)

Μιας και είναι ιατρικό το θέμα, υπάρχει κάποιος τεφατζής,φυσιοθεραπευτής,ορθοπεδικός, να μας εξηγήσει τί γίνεται με αυτές τις θλάσεις;

Οχι τις λαλακίες που ακούγονται στα ραδιόφωνα κτλ,ή απο γκουγκλ, κάτι εμπεριστατωμένο.

Μου έχει κινήσει την περιέργεια το πρόβλημα αυτό με τους ποδοσφαιριστές μας, που απ'το καλοκαίρι εμφανίζουν διαρκώς το συγκεκριμένο τραυματισμό.

Δεν είμαι τίποτα από τα παραπάνω, απλά, μετά από μόλις μια αλλά πολύ επώδυνη θλάση τρίτου βαθμού μπορώ να σου πω τα εξής, γνωστά όμως.

Απροπονησιά ή κακή/ελλειπής προπόνηση που οδηγεί τους μυς σιγά-σιγά σε υπερκόπωση και συνήθως η θλάση είναι η φυσική κατάληξη.

Αν συμβεί σε 1-2 μπορείς να πεις ότι φταίει η κακή στιγμή, δεν έκανε σωστό ζέσταμα κτλ..

Αν συμβεί σε 15, δεν τίθεται καν θέμα. Κακή προπόνηση.

edit: επειδή όλες οι θλάσεις είναι επώδυνες, πιο πάνω βάλε όπου επώδυνη=ηλίθια

Ρε μάγκες, επειδή έχασα κανα 2-3 επεισόδια τις τελευταίες μέρες, γιατί είναι πάλι βασικός ο Χαλκιάς? Και με τον Χαβίνιο έτσι δεν είχε γίνει? Είχε ξεκινήσει ο Κρέσιτς και μετά από κάτι μήνες έφαγε πάγκο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...