Spiros83 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 αλλα οχι να μιλαει και ο μπαοκ ,συγκρατηστε το κομπλεξ σας, πηγενετε αεροδρομια Να συγκρατήσουμε ποιό? Πελάτες, μπαοκ και αεροδρόμια? Ποιός έχει το κόμπλεξ αναρωτιέμαι. Θες να στα αναλύσω μπας και με καταλάβεις? Ανάπηροι και με το παραπάνω (όπως και οι περισσότεροι παίκτες όλων των ομάδων που αγωνίζονται σε αυτό το πενιχρό και στημένο πρωτάθλημα), από τη στιγμή που με το ζόρι πέρασαν μια ομάδα ανύπρακτη. Αν θες να ζεις στον κόσμο σου και να βλέπεις Καράμπελα, Γεωργέα, Δέλλα, Καφέ και την υπόλοιπη κομπανία και να λες τί παιχταράδες έχετε στην ομάδα σας, με γεια σου και χαρά σου. Το ότι έχετε τρομερά προβλήματα το λέει πρώτος και καλύτερος ο Χιμένεθ... Βάλε απλά κάτω ποιοί παίχτες σας έφυγαν και ποιοί σας ήρθαν. Σαν τρελός δε ζητάει μεταγραφές? Επαναλαμβάνομαι, αλλά αν δε θες να τα δεις εσύ αυτά τα προβλήματα, δικαίωμά σου. Όσο για τον Γκουντγιόνσεν, τεράστιος παίχτης, αναγνωρισμένως διεθνώς, δεν το αμφιβάλλει κανείς. Μαγκιά σας που τον φέρατε, αλλά επιμένω ότι έλυσε όλα τα προβλήματα της διοίκησής σας, κανένας ΑΕΚτζής δε παραπονέθηκε όλο το καλοκαίρι για τη γύμνια της ομάδας. Όπως είπες (αν και δεν έπεισες και πολύ ) φιλικά πάντα κι από μένα, αυτή είναι η γνώμη μου. Θα φανεί στο γήπεδο όλη η αλήθεια, όπως προανέφερες και συμφωνώ μαζί σου.
tasoskont Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Να συγκρατήσουμε ποιό? Πελάτες, μπαοκ και αεροδρόμια? Ποιός έχει το κόμπλεξ αναρωτιέμαι. Θες να στα αναλύσω μπας και με καταλάβεις? Ανάπηροι και με το παραπάνω (όπως και οι περισσότεροι παίκτες όλων των ομάδων που αγωνίζονται σε αυτό το πενιχρό και στημένο πρωτάθλημα), από τη στιγμή που με το ζόρι πέρασαν μια ομάδα ανύπρακτη. Αν θες να ζεις στον κόσμο σου και να βλέπεις Καράμπελα, Γεωργέα, Δέλλα, Καφέ και την υπόλοιπη κομπανία και να λες τί παιχταράδες έχετε στην ομάδα σας, με γεια σου και χαρά σου. Το ότι έχετε τρομερά προβλήματα το λέει πρώτος και καλύτερος ο Χιμένεθ... Βάλε απλά κάτω ποιοί παίχτες σας έφυγαν και ποιοί σας ήρθαν. Σαν τρελός δε ζητάει μεταγραφές? Επαναλαμβάνομαι, αλλά αν δε θες να τα δεις εσύ αυτά τα προβλήματα, δικαίωμά σου. Όσο για τον Γκουντγιόνσεν, τεράστιος παίχτης, αναγνωρισμένως διεθνώς, δεν το αμφιβάλλει κανείς. Μαγκιά σας που τον φέρατε, αλλά επιμένω ότι έλυσε όλα τα προβλήματα της διοίκησής σας, κανένας ΑΕΚτζής δε παραπονέθηκε όλο το καλοκαίρι για τη γύμνια της ομάδας. Όπως είπες (αν και δεν έπεισες και πολύ ) φιλικά πάντα κι από μένα, αυτή είναι η γνώμη μου. Θα φανεί στο γήπεδο όλη η αλήθεια, όπως προανέφερες και συμφωνώ μαζί σου. http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/apothewsh_ths_apostolhs_toy_paok.1341927.html τουλαχιστον σαν οπαδος δεν κατεβηκα να πανηγυρισω την προκριση επι της ντιναμο στο αεροδρομιο λες και απεκλεισα την ρεαλ γιατι σαν αεκ εχω μαθει αλλιως.Δεν διαφωνουμε και πολυ, δεν λεω οτι εχω παιχταραδες, κουλους εχω με εξαιρεση 3-4 παιχτες και φυσικα ντραπηκα που απεκλεισα την ντιναμο στο 110 με πεναλντι που καποτε τετοιες ομαδες τις ειχα τελειωσει απο το πρωτο ματς.αλλα οχι να σχολιαζεται και εσεις και να κραζετε λες και εχετε καμια υπερομαδα στα ιδια σκατα κολυμπαμε ολοι με εξαιρεση τον βρωμογαυρο
apd453 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 τουλαχιστον σαν οπαδος δεν κατεβηκα να πανηγυρισω την προκριση επι της ντιναμο στο αεροδρομιο λες και απεκλεισα την ρεαλ γιατι σαν αεκ εχω μαθει αλλιως Σε άλλη χώρα ζω? http://www.youtube.com/watch?v=qTshQK5aqf8
kanesaxo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Α φιλε δεν ειναι ίδιο. Αυτοι,πήγαν στο ξενοδοχείο. :-D
tasoskont Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Α φιλε δεν ειναι ίδιο. Αυτοι,πήγαν στο ξενοδοχείο. :-D καλα οτι νανε το βιντεο δεν ειναι απο τον αγωνα μετα την ντιναμο ειναι περσινο Σε άλλη χώρα ζω? http://www.youtube.com/watch?v=qTshQK5aqf8 μαλλον για να ανεβαζεις περσινο βιντεο με πανηγυρισμους οτι νανε
kosmasgr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 15 Σεπτεμβρίου όλοι στο Ναο να λιώσουμε τα αγγλάκια μήπως και κόψουμε κανά Χ. Αλλωστε το χουμε αποδείξει στα μεγάλα Ευρωπαικά στην Τούμπα λιώνουμε σίδερα.
kanesaxo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δείτε το γκολ του βιερίνεια (το 2ο) που ακυρώθηκε σαν οφαίντ...Γκολάρα. Goal
we_will_rise Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δεν ανησυχώ γιατί έλειπε η μισή ομάδα... Αυτός ο πουσταράς ο Εττο μας έχει ξεσκίσει όμως
Spiros83 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δεν ανησυχώ γιατί έλειπε η μισή ομάδα... Αυτός ο πουσταράς ο Εττο μας έχει ξεσκίσει όμως Πως έλεγα προχθες για τους ανάπηρους? Ε ο Εττό είναι κατηγορία από μόνος του... Παραπληγικός ο τύπος. Και τα δύο μπακ, αμυντικά είναι ότι να 'ναι... Τουλάχιστον ο Λίνο κάτι κάνει μπροστά. Γενικά όμως, μετράει το τρίποντο. Απουσίες και πρεμιέρα, πολλά στραβώνουν. Με εξέπληξε θετικά η Ξάνθη πάντως, μπράβο της.
blackstar Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δείτε το γκολ του βιερίνεια (το 2ο) που ακυρώθηκε σαν οφαίντ...Γκολάρα. Goal Τόσα χρόνια έχουμε δεί πολλές φορές αυτό το έργω, παντός αυτός ο ετο μας άφησε ξεκρεμαστους πολλές φορές. Χρειαζόμαστε μια δύο μεταγραφές γιατί δεν βλέπω να βγάζουμε όλοι την χρόνια μαζί και ευρώπη. Θετικός ο αθανασιάδης για μια ακόμα φορά.
we_will_rise Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Σκεφτείτε ότι σε λίγες βδομάδες από την μεριά του θα κάνει κούρσες ο Μπέιλ
Spiros83 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Σκεφτείτε ότι σε λίγες βδομάδες από την μεριά του θα κάνει κούρσες ο Μπέιλ Πάλι καλά... Έχω ακούσει ότι δε σκαμπάζει πολύ αυτός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις