Cygnus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Αναλαμβάνει πρόεδρος ο Φλωρίδης! Για πείτε τι γίνεται. Και τι σημαίνει πρακτικά για τον ΠΑΟΚ.
blackstar Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Αναλαμβάνει πρόεδρος ο Φλωρίδης! Για πείτε τι γίνεται. Και τι σημαίνει πρακτικά για τον ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε να πούμε κάτι τωρα, σε 2-3 χρόνια ολο και κάτι θα έχουμε, ας ελπίσουμε οτι θα είναι καλά λόγια.
kanesaxo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Moλις έφτασα σπίτι απ'το γήπεδο. Μπράβο στην ομάδα που παρουσιάστηκε σοβαρή και πήρε αυτό που χρειαζόταν. Ευτυχώς δεν την πατήσαμε σα το παο, αλλά σίγουρα η βαλερέγκα, ειναι μικρότερου βεληνεκους απ'την οντένσε. Οπως και να χει, δε κινδυνέψαμε καθόλου και ελπίζουμε κατι θετικό στην αυριανή κλήρωση. Στα +. Ο προπονητής για άλλη μια φορά.Αυτός ο ανθρωπος με πείθει.Περιμένω και δυσκολότερα ματς για να σχηματίσω πλήρη άποψη. Πάλι είδαμε 2 νέες κομπίνες. Τον κλάους,που φούσκωσε λίγο και μπορεί να παίξει σχεδόν μόνος του πιο εύκολα απ'οτι πέρσυ.Καλές οι κινήσεις του. Ο ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς του γεωργιάδη,αν και το ματς είχε τελειώσει. Ο τσιρίλο,που συνεχίζει αυτό που κάνει απο πέρσυ ομολογουμένως πολύ καλά. Και τελευταίο + τη βότκα λεμόνι στην 1. Για τους επενδυτές δεν έχω άποψη.Μακάρι να μείνει ο βιερίνεια,αφού δεν συντρέχει πλέον οικονομικός λόγος να φύγει, να πληρώσουν τους παικτες και να φέρουν ένα σεντερ μπακ κι ένα φόρ. Αυτά.
alexis333 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Εντονη φημολογία για Τρεζεγκέ και ΠΑΟΚ! Τρομερη φαντασια ο τυπος που το γραψε ...:lol:
kosmasgr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Καλά με τα ονόματα που ακούμε κάθε χρόνο θα είχε γκρεμιστεί το αεροδρόμιο Μακεδονία.
gfilippas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Χορτάσαμε από ονόματα. Ελπίζω μέσα στις μούφα μεταγραφές που διαβάζουμε να συγκαταλέγεται και η μεταγραφή του Μάντζιου στον ΠΑΟΚ. Μπορώ να δεχτώ ότι χτυπάνε Μάντζιο μόνο αν τον θέλουν για αντικαταστάτη του Παπάζογλου.
Spiros83 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Πέτυχα τον Σαλπιγγίδη χθες στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη και του'πιασα λίγο κουβέντα. Σίγουρα θα προλάβει τη ρεβανς, τον πρώτο αγώνα κυρίως λόγω κινδύνου υποτροπής θα τον χάσει. Τον ρωτάω και για τα στημένα και για τις μούφα τιμωρίες Βόλου και Καβάλας κου μου λέει "Τί να σου πω, ξέρεις τώρα" και δεν ήθελε να πει τίποτα παραπάνω (μάλλον γιατί και πρόπερυσι ήξερε...). Καλά πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο, όλοι ξέρουν και κανείς δε μιλάει...
kanesaxo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 E τι να σου πεί για τα στημένα ρε συ; Λογικό δεν είναι να κάνει τη πάπια; Δε ρισκάρει κανείς το κώλο του για τίποτε.
Spiros83 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 E τι να σου πεί για τα στημένα ρε συ; Λογικό δεν είναι να κάνει τη πάπια; Δε ρισκάρει κανείς το κώλο του για τίποτε. Αυτό λέω κι εγώ, μπορεί πλέον να είναι παθών αλλά πριν δύο χρόνια δεν ήταν, οπότε δεν τον συμφέρει καθόλου να εκφράσει άποψη...
Mika Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 ε καλα, κολλητος του ζαγορακη ειναι κι ο κοντος. σιγα μην χαλασει τη ζαχαρενια του φιλου του που στηριζει το Μαρινακη.
gfilippas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Τελικά φαίνεται ότι δεν ήταν ανέκδοτο. Ο Μαγκέτι έρχεται στον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Απίστευτο!!!
Chrisxxx Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Τελικά φαίνεται ότι δεν ήταν ανέκδοτο. Ο Μαγκέτι έρχεται στον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Απίστευτο!!! Δυσκολα να υπογράψει εκτος αν καλύψει ο ιδιος την ασφαλιση του και δεν πληρώνεται απο τον παοκ.. Εδω ακομα χρωσταει σε Δεδα και Αποστολιδη το 70% του περσινου συμβολαιου, θελει και Μαγκετι. Οσο για τον Μαγκετι, πολυ καλος παιχτης που θα μπορουσε να ειναι allstar αλλά ειναι λιγακι χαζουλης..
gfilippas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Έχεις δίκιο είναι χαζούλης. Και επίσης να πληρώσει τον Δέδα και τον Αποστολίδη. Ελπίζω να μην σκαλώσει τελικά η δουλειά και να τον δούμε στην Ελλάδα.
we_will_rise Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Εγώ τον μαγκέτι δεν τον ξέρω, δεν παρακολουθώ μπάσκετ άλλωστε.. Το σημερινό πως το βλέπετε;;; Εγώ σε καμία περίπτωση δεν τους υποτιμώ, αλλά πιστεύω ότι ο σοβαρός ΠΑΟΚ, την έχει άνετα 2-0 εδώ, και ένα Χ εκεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις