gfilippas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Λένε ότι είναι μέσα στην κλίκα... Στήνει δεν στήνει, παίζει δεν παίζει στοίχημα, είναι στην κλίκα... Δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής.. Νόμιζα ότι δεν είχε καλημέρα μ'αυτούς ! Κάτσε. Δεν είναι το ίδιο, μην τρελαθούμε. Δεν μπορεί να μην μιλούσε με κανένα. Αν αργότερα προκύψει ότι και ο Ζαγοράκης είναι μέσα σε συζητήσεις για στημένα και ορισμούς διαιτητών τότε να τον κράξουμε όλοι μαζί. Μέχρι τώρα διαβάζουμε συζήτηση για το ποιος είναι με ποιον και συγκεκριμένα ποιοι είναι με το μπλοκ του Ολυμπιακού.
VAssassin Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Εγώ πάντως πιο πολύ ανησυχούσα μην εμφανιστεί άτομο απ' τον ΠΑΟΚ στη λίστα του ΣΔΟΕ. Μέχρι στιγμής είναι φανερό ότι αυτό το σκάνδαλο έχει να κάνει κυρίως με τα στοιχήματα και τα στησίματα και δεν υπάρχει γερό οικοδόμημα παράγκας όπως του θείου και του Θωμά. Μόνο κοκορομαχίες, "βάλε μου αυτόν", "ποιον πήγε και μου έβαλε ο μαλάκας" κτλ. Δηλαδή όλες οι ΠΑΕ έχουν μια μαύρη λίστα και ζητάνε την εξαίρεση του τάδε απ' τους αγώνες τους αλλά μόλις τα λένε στο τηλέφωνο σοκαριζόμαστε... Βέβαια όταν φτάνουμε σε σημείο "ρίξ' του κάνε χέρι ξύλο", ή "ζητάει προστασία" κτλ. υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
gfilippas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέχρι στιγμής σύμφωνα και με τους υπόλοιπους διαλόγους που εμφανίζεται ο Ζαγόρ, όλοι μιλούν με όλους αλλά δεν φαίνεται πουθενά προσπάθεια στησίματος αγώνα από ΠΑΟΚ μεριά. Αντίθετα φαίνεται ότι δοκίμασαν να του στήσουν τον Μάνταλο στο κύπελλο με τον Ολυμπιακό αλλά δεν τους βγήκε καθόλου το ματσάκι. Και μην ξεχνάμε και το ματσάκι που στήσαν στον ΠΑΟΚ οι Μπέος-Ζαμάνης με τα κοράκια. Το Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1-0. Σίγουρα θα μάθουμε κι άλλα ακόμα. Σύμφωνα με τους παραπάνω διαλόγους δεν φαίνεται πουθενά ότι ο Ζαγοράκης τρέχει πίσω από το άρμα των Μπεομαρινάκηδων. Προσπαθεί μεν να μην τους έχει εχθρούς (δεν έχει κι άδικο) αλλά δεν καταφέρνει και πολλά.
kanesaxo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Υπάρχει κάποιος λόγος που το θεωρείς περίεργο; Σαν γνήσιος ελληναράς (εγώ) θαρρώ πως στο χώρο του ποδοσφαίρου δεν υπαρχει πεντακάθαρος παραγοντας. Οπου παραγοντας βάλει οτι θέση θέλεις... Ιδωμεν!
gfilippas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Και μέσα σ' όλα αυτά να και οι επενδυτές στον ΠΑΟΚ. Αλλαγή προεδρίας στην ομάδα και επιστροφή στην ομάδα του Ζήση Βρύζα που έκανε και το προξενιό. Πρόεδρος ο ενδιαφερόμενος για την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Φλωρίδης και αντιπρόεδροι το δίδυμο Θόδωρος - Ζήσης. Δεν θα βαρεθούμε καθόλου αυτό το καλοκαίρι.
kanesaxo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Βρε τα δικά μας κάθε καλοκαίρι τα ακούμε... Φετος δε θα βαρεθούμε για άλλο λόγο,για τον Καβακλή.
kosmasgr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 12.5K τα διαρκείας. Που τα βρίσκουν τα λεφτά ρΕ?
kanesaxo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δεν ειναι στα πλάνα του μπόλονι οι : κουτσιανικούλης,γεωργίου,σακελλαρίου. Χμμ. Προπονητής και διοίκηση παίρνουν μαζί μήπως αποφάσεις; γιατί ήταν σαν τα το γνωρίζαμε αυτο. Διότι δε μπορεί εναν ποδοσφαιριστή...επένδυση όπως το παλτό των 2+εκ ευρώ σε 2 προπονήσεις να τον βγάζει ο νεος κοουτς εκτός...
apd453 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 12.5K τα διαρκείας. Που τα βρίσκουν τα λεφτά ρΕ? 160ευρώ δεν είναι θαρρώ και τραγικό ποσό για τόσους αγώνες. Έχει και μπλουζάκι δώρο (μη το πλύνεται και πολλές φορές θα φύγει η στάμπα)
we_will_rise Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλειά το paok web tv!!!! Πραγματικά σκατοπωρώθηκα !
devil-ji Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλειά το paok web tv!!!! Πραγματικά σκατοπωρώθηκα ! Μακαρι να δειχνει και τους αγωνες,εστω και με συνδρομη, και να μη πληρωνουμε τα κ λ κονεξ και νοβα!! Χλωμο βεβαια :mad: Μπραβο για τη προσπαθεια, ας φτιαξουν ομως και μια μπουτικ της προκοπης
VAssassin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Θα τους δείχνει απ' ότι ξέρω. Εννοείται όχι τζάμπα. edit: Ώπα, άκυρο. Επιπλέον, μέσω του ΠΑΟΚ WebTV θα μεταδίδονται ζωντανά δραστηριότητες και αγώνες της ομάδας που δεν καλύπτονται από υφιστάμενες συμφωνίες αποκλειστικής μετάδοσης με άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας. http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=163DMNI4A&extLang
kanesaxo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Mας εχει κουράσει αυτο το παιχνιδι με τους ντεμεκ επενδυτές στο παοκ. Μου θυμίζει περίπτωση μπομπ κοζώνη. "να εχω τοσα λεφτα,μια τραπεζα ταδε κτλ κτλ κτλ". Απεσυραν λεει τους λογιστές τους, επειδή ο παοκ ζήτησε εγγυητικη 7εκ ευρώ.Καλά και συ ρε Ζαγόρ είσαι μεγάλος τσομπάνος. Ακου θελω εγγυητικη 7εκ ευρώ.Σιγα μη μας φέρουν και κανα κουβά με χρυσάφι. Το πράγμα βρωμάει πολύ και δε ξέρω απο ποιά μεριά...
VAssassin Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 To transfernews «ψάρεψε» μια ιστορία από χρήστη γνωστού αθλητικού φόρουμ και σας την μεταφέρει: «Ρε φίλε, δε ξέρω τίποτα. Μαύρα μεσάνυκτα έχω… Αλλά ξέρεις τι; Μου θυμίζεις τι έγινε πριν απο πολλά χρόνια. Μπορεί να θυμάσαι και εσύ αυτό το σκηνικό…Ξες που λέω; Στη ξεσαλλονίκη, ένα χωριό στη χώρα Μπελάδα, ξαφνικά εκδηλώνεται ενδιαφέρον για την αγορά μετοχών της ομάδας ΒΑΟΚ. Ο ενδιαφερόμενος ειναι ένας Σαπχαζτίδης που είναι είναι μπλεγμένος μέχρι το λαιμό μαζί με έναν πολιτικό, τον Στοχαρτζόπουλο… Mαζί σε βανίλιες υποβρύχια, σε Ταβοπέδια, σε σε σε…Και τι ψάχνει; Ασπίδα ψάχνει ο άνθρωπος αφενός και αφετέρου να βάλει πλυντήριο. Που θα το κάνει αυτό; Στο ποδόσφαιρο…ΒΑΟΚτσάκι ο Σαπχαζτίδης, βρίσκει και έναν ακόμα τον Μπίλι Φωρλίδη, ο οποίος δεν έχει στον ήλιο μοίρα, και αν εμφανιστεί σε συνέντευξη Τύπου θα κάνει χαρούμενη τη πρώην γυναίκα του που του έχει κάνει περίπου 190 μηνύσεις για θέματα οικονομικά, έχει καταδίκες για προσπάθεια εισαγωγής πλαστών χαρτονομισμάτων σε χώρα, και και και. Ο Σαπχαζτίδης ψήνει τον Μπρίζα και του λέει. «Πες το Ζκοριτάκι οτι θα τον βγάλω απο τη δύσκολη θέση. Θα βάλω και ακόμα έναν, θα είναι εκείνος και εσύ δίπλα μας για να ελέγχετε τα πάντα εσείς και εμείς θα βάλουμε λεφτά. Τι πρόβλημα έχει η ΠΑΕ;» Ο Μπρίζας του απαντά «δε ξέρω τι γίνεται τώρα αλλα έχει άνοιγμα φίλε…». Ο Σαπχαζτίδης ψάχνει, ψάχνει, ελέγχει και βλέπει οτι το άνοιγμα είναι γύρω στα 5,5 εκ. ευρώ, ενώ υπάρχει και ένα έλειμμα ρευστότητας κοντά στα 2,5 εκ. ευρώ. Το έχω έλειμμα ρευστότητας σημαίνει οτι αυτά τα λεφτά μου λείπουν αλλά τα περιμένω. Το έχω άνοιγμα σημαίνει οτι πήρα 30 και ξόδεψα παραπάνω. Ο Μπρίζας συζητάει με τον Ζκοριτάκι και αρχίζουν και συμφωνούν στο πως το τι κλπ κλπ κλπ… Ο Σαπχαζτίδης τους λέει… «εγώ πρέπει να είμαι φάντασμα. Ούτε στη διοίκηση, ούτε πουθενα. Είμαι και δεν είμαι. θα μπει ο Φωρλίδης πρόεδρος και τα δυο σας αντιπρόεδροι. Θα τα ελέγχετε εσείς όλα, εσάς εμπιστεύεται ο κόσμος»… Και προχωράμε και προχωράμε…Όμως ο Μπρίζας θέλει μέσω του Σαπζαζτίδης – αφού αυτός τον φέρνει ουσιαστικά – να αλλάξει κάποια δεδομένα στον ΒΑΟΚ. Θέλει «να εκλείψουν οι λόγοι αποχώρησής του», όπως είχε γράψει και στην ανακοίνωση. Ο Μπρίζας θέλει οι λόγοι να εκλείψουν, αλλά οι λόγοι δε θέλουν να εκλείψουν και αυτοί οι λόγοι αρχίζουν και πιπιλίζουν τον Ζκοριτάκι … «θα πάρει τη ΠΑΕ και θα κάνει οτι θέλει…Αμα είναι να έχει δικαίωμα υπογραφής θα τα ρημάξει όλα…» κλπ κλπ κλπ… Ο Ζκοριτάκις αρχίζει και κλωτσάει… Και ο Σαπχαζτίδης τη ψυλιάζεται… «Καλά ρε, πλάκα μας κάνετε; το ξέρεις οτι δε θα μπορέσεις να ορθοποδήσεις έτσι όπως είναι η ΠΑΕ; θα πρέπει να πουλήσεις τα πάντα…Και αν βγει προς τα έξω το άνοιγμα το κανονικό θα σε φάνε…Δηλαδή τι; Δε τα θέλεις τα λεφτά;»…. Ο Ζκοριτάκης έχει αποφασίσει οτι δε θα δεχθει την εξωτερική χείρα βοηθείας αλλά για να το κάνουν θα χρειαστεί χείρα βοηθείας, διότι και εκείνοι αρχικά τους άρεσε η ιδέα να μπουν λεφτά και είχαν βγάπει προς τα έξω μια κάποια θετική εικόνα για την υπόθεση. Είχαν γνωστοποιήσει με άμεσο ή έμμεσο τρόπο τις συναντήσεις, έβγαζαν θετικό κλίμα κπ κλπ κλπ.. Και ζήτησαν βοήθεια για να το αντιστρέψουν. Και η βοήθεια ήρθε από τους εσωκομματικούς αντιπάλους του Στοχαρτζόπουλου, που μάζεψαν οτι στοιχεία είχαν για τον Φωρλίδη και τα έχουν έτοιμα, σε περίπτωση που εκείνος βγει και πει οτι υπάρχουν λεφτά, που υπάρχουν απλά δεν είναι εύκολο να αποδείξει οτι υπάρχουν. Δηλαδή τι; Υπάρχουν μαύρα λεφτά απο τη πλευρά Σαπχαζτίδη και θα τα εμφανίσει νόμιμα ο Φωρλίδη; θα του τα αρπάξει η πρωην του στο πιτς φιτίλι… Ξαφνικά, βγαίνει ένα δημοσίευμα κόλαφος για τον Σαπχαζτίδη. Το κακό για τον Σαπχαζτίδη είναι οτι είναι 100% αληθινό και ο Σαπχαζτίδης καταλαβαίνει οτι αυτό δεν ήρθε ουρανοκατέβατο… Ο Σαπχαζτίδης επαναλαμβάνει σε Ζκοριστάκι… «καλά, επιμένεις; δε τα θες τα λεφτά; είσαι σίγουρος; Δηλαδή τι σου ζητήσαμε; να φύγουν κάποιοι που κάνουν κακό και σε εσένα και δε το καταλαβαίνεις…»… και ο Ζκοριτάκις είναι ανένδοτος. «μη συνεχίζεις, έχουμε ράμματα και για τη γούνα σου και τη γούνα του φίλου σου…Θα σε τελειώσω στο λεπτό…» Αλλά, ξες ποια ήταν η μακακία Gonzo; Ότι όλα τα παραπάνω ήταν ψέμματα. Σκέψουν να γινόταν στα αλήθεια αυτά…Πωπω…Πανηγύρι ε; Ούτε σε ταινία…» fmgreece.gr http://transfernews.gr/news/greece/thessaloniki.html Δεν θα έλεγα ότι δυσκολεύομαι να πιστέψω τα περισσότερα απ' όσα γράφει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις