Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά από τα φράγκα που έριξαν οι Άραβες στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ετοιμάζονται να τα ακουμπήσουν και οι ομογενείς από την Κωνσταντινούπολη.

Το χρήμα ρέει άφθονο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά από τα φράγκα που έριξαν οι Άραβες στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ετοιμάζονται να τα ακουμπήσουν και οι ομογενείς από την Κωνσταντινούπολη.

Το χρήμα ρέει άφθονο.

καθε χρόνο τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου.

Αφού η ομάδα πηγαίνει στον αυτόματο πιλότο με 20.000 διαρκείας κάθε χρόνο,2-3-4-5οι και καλά είμαστε...

Πρωτοσέλιδα σε χρονική σειρά αθηναικού τύπου για Βιερίνια ;) Πρέπει να τους ταϊζουν πολύ σανό κάτω.

Αμασητο κατεβαινει κιολας....πολλοι πιστευουν οτι θα κλεισει :eek: :eek: :eek:

Ευσεβείς πόθοι.

Η απάντηση του Βιερίνια για την "μεταγραφή" του σε συνέντευξή που έδωσε

«Η αλήθεια είναι πως το διάβασα. Για τον Σέλουκ δεν έχω να πω τίποτα. Αλλά ούτε αυτός πρέπει να λέει, γιατί δεν είναι ατζέντης μου. Αυτά που διάβασα με έκαναν να γελάσω, γιατί είναι ξεκάθαρο πως αυτό το άτομο που γράφει δεν έχει ιδέα για τον χαρακτήρα μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή η συμπεριφορά από την πλευρά του».

Εγώ για καθαριότητα στον ΠΑΟΚ δεν θα πανηγυρίσω πριν βγουν ΟΛΑ τα ονόματα. Πάντως μακάρι να ζούσαμε σε μια χώρα που εφαρμόζονται οι νόμοι για να έβλεπα τους Μπέο, Μαρινάκη και λοιπά σκατά στην φυλακή...

Πάντως ο Ζαγόρ και τον Βαγγέλα στήριξε, και τον Μπέο ήθελε στην Ε.Π.Ο.

Οι εξηγήσεις που έδωσε σε συνέντευξη ο Ζαγόρ για αυτά τα 2 είναι:

1)για τον πουστοΒαγγέλα: Αν πω ναι, στηρίζω γαύρο, αν πω όχι στηρίζω βάζελο, λέω Χ..

2)για τον πουστοΜπέο: όπως όταν έφυγε ο Βιολίδης (αντιπρόσωπος της Superleage στην ΕΠΟ, μέλος του ΠΑΟΚ), ο βόλος ψήφισε να αντικατασταθεί από στέλεχος του ΠΑΟΚ, έτσι σαν fair play, όταν ο Βόλος έχασε τον εκπρόσωπό του, ο Ζαγόρ ψήφισε ο νέος εκπρόσωπος να είναι πάλι απ'τον Βόλο...

Τώρα τι να σου πω;;; Αν είναι αλήθειες τον πιάνουν πολύ Κώτσο (για το 2ο κυρίως) τον Ζαγόρ... Αν είναι ψέματα τρέμω την αλήθεια...

Πάντως ο Ζαγόρ και τον Βαγγέλα στήριξε, και τον Μπέο ήθελε στην Ε.Π.Ο.

Άντε πάλι.

Αυτό είναι το έγκλημα του Ζαγοράκη;

Να πούμε κι εμείς τότε ξανά τα ίδια.

Έπρεπε να διαλέξει μία από τις 2 πλευρές. Τι να έκανε; ή θα πήγαινε με τους 2 χοντρούς των Ολυμπιακών ή μ' αυτούς που με τα ίδια μέσα που χρησιμοποιεί ο Μπέος του στέρησαν πέρυσι με τον Σπάθα το δικαίωμα να κυνηγήσει τον τίτλο (δεν ξεχνιέται με τίποτα αυτό).

Εγώ ακόμη δε μιλάω...

Θεωρώ πολύ περίεργο,πως δεν ακούστηκε το ονομα του ζαγοράκη ακόμη ή καποιου απ'τα φυντάνια της διοίκησης μας.

Εαν λοιπόν δεν ακουστεί κανείς απο μας,τότε μπορώ να πω πως ήμασταν/είμαστε αμέτοχοι στη σαπίλα,τουλάχιστο σε ένα μεγάλο βαθμό.

Μολις το μεσοπρόθεσμο καταλαγιάσει,θαρρώ πως κι αυτό θα ξεχαστεί τελείως με τα στημένα κτλ κτλ κτλ.

Ελλάδα είσαι,δυστυχώς.

Υπάρχει VAssassin... Έχει συνεργαστεί με τον Ψωμιάδη ως παίκτης της ΑΕΚ, είχε τον Γκαγκάτση (αν και τον έδιωξε με τις κλοτσιές) και έχει τον γιο του (αν και τον έχει σε οικονομικό πόστο, άσχετο με την λίγκα).. Και στο κάτω κάτω μας έχουν κάνει να φοβόμαστε και την σκιά μας...

Τι να πω, μακάρι να είναι καθαρός ο Ζαγόρ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...