gfilippas Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Το θυμηθηκα γιατι τωρα το εμαθα. Bασικα το θεμα μου δεν ειναι η αντιπαθεια που του εχεις ή τα πιθανα προβληματα που προκαλουσε στην ομαδα. Απορω πως μια ομαδα που δεσμευει ενα παιχτη με συμβολαιο, τον αφηνει ελευθερο χωρις κερδος Περα δηλαδη απο το αγωνιστικο ζητημα υπαρχει και το οικονομικο. Η ομάδα είχε μόνο χάσιμο, αγωνιστικό και οικονομικό όσο ο συγκεκριμένος παίκτης παρέμενε στην ομάδα. Απίστευτο αλλά με τον Παπαδόπουλο είναι πραγματικότητα. Και δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά και τα αποτελέσματα. Εσύ έμαθες ότι έφυγε ο Παπαδόπουλος 5 μήνες μετά το γεγονός και ταράχτηκες; Αφού δεν ήξερες τίποτε απολύτως άρα δεν νοιαζόσουν ούτε παρακολουθούσες μπάσκετ. Τι καημός είναι αυτός ξαφνικά για το καλό του ΠΑΟΚ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PP1969 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Αντε παλι... σου ειπα οτι δεν ταραχτηκα. Να μαθω τι συνεβη προσπαθω. Οι δε προσωπικες σου αντιπαθειες με τον οποιονδηποτε παιχτη ειναι ανουσιες. Παρακολουθω μπασκετ αλλα δε μπορω να ξερω τι γινεται με ολους. (Μετα τον Ολ/κο και τον Παν/κο το χαος, οπως ξερεις) Δεν εχω κανενα καημο για το καλο του Παοκ. Τι ισχυει και τι παιζει θελω να ξερω. Εσυ τι εισαι, επισημος εκπροσωπος του Παοκ?... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Αντε παλι... σου ειπα οτι δεν ταραχτηκα. Να μαθω τι συνεβη προσπαθω. Οι δε προσωπικες σου αντιπαθειες με τον οποιονδηποτε παιχτη ειναι ανουσιες. Παρακολουθω μπασκετ αλλα δε μπορω να ξερω τι γινεται με ολους. (Μετα τον Ολ/κο και τον Παν/κο το χαος, οπως ξερεις) Δεν εχω κανενα καημο για το καλο του Παοκ. Τι ισχυει και τι παιζει θελω να ξερω. Εσυ τι εισαι, επισημος εκπροσωπος του Παοκ?... Εγώ δεν είμαι σίγουρα επίσημος εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ. Όπως και εσένα σιγουρα δεν σε νοιάζει αν έχασε ή κέρδισε ο ΠΑΟΚ στην συγκεκριμένη φάση. Δεν καταλαβαίνεις ότι είναι λίγο παράξενο το όψιμο ενδιαφέρον σου για τις οικονομικές απώλειες του ΠΑΟΚ; Και παρόλο που σου δώσαμε τις πληροφορίες που εναγωνίως έψαχνες (ευχαριστώ δεν ακούσαμε βέβαια ), αν και θα μπορούσες πολύ εύκολα να τις βρεις με μια μικρούλα προσπάθεια στο google, πράγμα που έκανες έτσι κι αλλιώς όπως μας είπες μετά, συνεχίζεις να ρωτάς για κάτι που δεν ενδιαφέρει κανέναν όπως βλέπεις εκτός από σένα που κάνεις ότι ενδιαφέρεσαι για το καλό του ΠΑΟΚ. 2 σελίδες για το συγκεκριμένο θέμα είναι σίγουρα πολλές. Εσύ τι είσαι, ο Παπαδόπουλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PP1969 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 ΞΑΝΑ λεω οτι δεν ενδιαφερομαι για το καλο του παοκ συγκεκριμενα, θα μπορουσε να ειναι οποιαδηποτε ομαδα. 2 σελιδες το τραβηξατε με τα ανουσια σχολια που κανατε πανω στα μυνηματα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Γύρνα πίσω και δες τα μηνύματά σου. Η μία ερώτηση ακολουθούσε την άλλη. Στην αρχή υποτίθεται ότι είχες ενοχληθεί για τα χρήματα που έχασε ο ΠΑΟΚ. Μίλησες για αγωνιστικές αυτοκτονίες. Πράγμα που μόνο εσύ είδες. Προσπάθησες να βάλεις και μας στο τριπάκι αναφέροντας την πιθανή μεταγραφή σε Άρη. Στην θέση μας δεν θα σου φαινόταν περίεργο όλο αυτό; από κάποιον που βλέπεις ότι δήθεν ενδιαφέρεται για το συμφέρον του ΠΑΟΚ; στην αρχή τουλάχιστον αυτό έκανες. Αλήθεια τι ομάδα είσαι; μπορείς να με βγάλεις από την απορία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PP1969 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Καλυτερα γυρνα πισω εσυ και δες τι ειπωθηκε. Αν ειχαν απαντηθει αυτα που ρωτηαα με τη πρωτη δε θα μιλαγαμε τωρα. Κατοπιν ακολουθησαν μπαρουφες οπως "τι μανια με επιασε" "που το θυμηθηκα" "εχω καημο" κλπ. Γιατι σπευδεις να χαρακτηρισεις με χιλιαδυο που φανταζεσαι καποιον που απλα θελει info? Nαι, υπαρχουν και απλοι φιλαθλοι που δεν ειναι ουτε φανατισμενοι ουτε κομπλεξαρισμενοι. Που ειδες οτι ενοχληθηκα για τα χρηματα που εχασε(αν εχασε) ο Παοκ? Τι συνεβη ρωτησα. Σου εξηγησα οτι το να χανεις στη μεση της σεζον το 5ρι σου ειναι αγωνιστικη αυτοκτονια για οποιαδηποτε ομαδα, οχι μονο για τον παοκ. Δε προσπαθησα να "σας" βαλω σε κανεναν τρυπακι, ειπες οτι δε σε ενδιαφερει οποτε λογικο ειναι να σε ρωτησω τι θα ελεγες αν πηγαινε στον αντιζηλο. Αλλα αυτο το "σας" δειχνει σα να θεωρεις τον εαυτο σου επισημο εκπροσωπο του παοκ... ΞΑΝΑ σου λεω οτι δεν ενδιαφερομαι για το συμφερον του παοκ(δηθεν οπως λες ή μη) περισσοτερο απ οσο θα ενδιαφερομουν για το συμφερον οποιασδηποτε ελλ. ομαδας. Αν και δεν εχει σημασια τι ομαδα ειμαι, μπορω να σου το πω: καμμια. Ειμαι υπερανω ομαδων, τα εχω ξεπερασει αυτα απο τοτε που ημουν παιδι. Ειμαι με ολες τις ελληνικες ομαδες και την εθνικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Γενικά να ξέρεις οι ομάδες εκτός ολ/κου και παν/κου αλλάζουν κατά μεγάλο ποσοστό το ρόστερ τους κατά την διάρκεια της χρονιάς.. Είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω του ότι είναι καφενεία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μεγάλη κλάση :-o τι έβαλε ρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Α ρε μεγάλε Αντελίνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Φτου ρε πουστη ξεχασα να παιξω ενα χοντρο ποσο στο over του παοκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 αν νικησει η Αε6αρα παει 12 κ αυτη αρα ποιος περναει για c.l.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 αν νικησει η Αε6αρα παει 12 κ αυτη αρα ποιος περναει για c.l.? H AEK πάει στους 11 αν νικήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 11 η ΑΕΚ άμα κερδίσει Στα δίχτυα μπήκαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 α ναι λαθος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ε ναι μετά τη φαρσοκωμωδία στο ΟΑΚΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις