PP1969 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Ξερετε γιατι/πως εφυγε ο Λαζαρος Παπαδοπουλος στη μεση της χρονιας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 τον ήθελε άλλη ομάδα, αλλά έτσι κι αλλιώς, τρίτοι βγήκαμε, τι παραπάνω να κάναμε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Είναι και ο Παπαδόπουλος ειδική περίπτωση. Δεν βγάζεις άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PP1969 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Πως εφυγε δηλαδη, τον εδωσε ο Παοκ? Διακοπη συμβολαιου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Έχει τόση σημασία; Ο Παπαδόπουλος πάντα έδινε περισσότερη σημασία στους συνδικαλιστικούς αγώνες απ' ότι στους αγώνες στο παρκέ. Σε μια απεργία των καλαθοσφαιριστών διαφώνησε με τις επιλογές την ομάδας του και την έκανε. Κοινή συναινέσει το διαζύγιο. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν θυμάμαι. Τώρα βρίσκεται στην Ρωσία αν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PP1969 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Εχει σημασια να μαθω τι συνεβη. Σε καποια Κιμκι πηγε απ το Φλεβαρη, οπως λεει η wiki. Aρα μου λες οτι το "διαζυγιο" ηταν συναινετικο. Ο Παοκ ειχε τη δυνατοτητα να τον αντικαταστησει ή αυτοκτονησε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Τι εννοείς αυτοκτόνησε; Δεν σε καταλαβαίνω. Από την στιγμή που ο παίκτης δεν θέλει να συνεχίσει δεν μπορείς να τον κρατήσεις. Ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Παπαδόπουλο δεν πήγε και τόσο άσχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PP1969 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Oταν αυτοβουλως μενεις χωρις 5ρι στη μεση της σεζον δεν ειναι σα να αυτοκτονεις? Ο παικτης (ή η ομαδα) δεν κανει οτι θελει. Υπαρχει συμβολαιο. Αμα πηγαινε στον Αρη τι θα ελεγες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Ειλικρινά χέστηκα αν θα πήγαινε στον Άρη. Ποτέ δεν τον συμπάθησα. Ακόμα και όταν ήταν χρήσιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 ποιος τον χέζει μωρέ κι αυτόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PP1969 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Φανταζομαι οτι ο Παοκ για να συναινεσει απαλλαχτηκε απο ενα αξιοσεβαστο υπολοιπο ποσου συμβολαιου... Απο τη Κιμκι πηρε λεφτα ή τον αφησε ελευθερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Τελείως ελεύθερο τον άφησε! Γιατί τέτοια μανία φίλε μου;; 3οι βγήκαμε, τι παραπάνω ήθελες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PP1969 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ουτε μανια εχω ουτε εστιαζω στη 3η θεση(τα playoffs ειναι ακομα σε εκκρεμοτητα). Να μαθω τι συνεβη προσπαθω, αν δε σε πειραζει. Για να τον αφησει ελευθερο και να μην κανει κανονικα μεταγραφη σημαινει ισως οτι τον πληρωσε η Κιμκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ουτε μανια εχω ουτε εστιαζω στη 3η θεση(τα playoffs ειναι ακομα σε εκκρεμοτητα). Να μαθω τι συνεβη προσπαθω, αν δε σε πειραζει. Για να τον αφησει ελευθερο και να μην κανει κανονικα μεταγραφη σημαινει ισως οτι τον πληρωσε η Κιμκι? Φίλε μου εμένα καθόλου δεν με πειράζει απλώς απορώ που τον θυμήθηκες... Κοίτα, ο Παπαδόπουλος συχνά πυκνά σήκωνε μπαϊράκι με αποκορύφωμα την "στάση εργασίας" που απαίτησε από τους συμπαίκτες του, γεγονός που στην ουσία τον έθεσε εκτός ΠΑΟΚ... Από κει και πέρα υποτίθεται ότι τα βρήκαν αλλά με το που βρήκε στέγη αλλού, οι διοικούντες του έδωσαν με χαρά την ελευθέρας του καθώς όσο καλός κι αν ήταν αναστάτωνε ΣΥΝΕΧΩΣ τα αποδυτήρια με τα συνδικαλιστικά του. Η Κίμκι για τον Λάζαρο το πολύ πολύ να μας χάριζε μια μπάμπουσκα για το γραφείο του προέδρου... Τον αναπλήρωσε πάντως! Με τον Μπούλιαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PP1969 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Το θυμηθηκα γιατι τωρα το εμαθα. Bασικα το θεμα μου δεν ειναι η αντιπαθεια που του εχεις ή τα πιθανα προβληματα που προκαλουσε στην ομαδα. Απορω πως μια ομαδα που δεσμευει ενα παιχτη με συμβολαιο, τον αφηνει ελευθερο χωρις κερδος Περα δηλαδη απο το αγωνιστικο ζητημα υπαρχει και το οικονομικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις