Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατί έχετε πέσει σε τέτοιο επίπεδο όμως;Δηλαδή άμα τα έδινε ο Ολυμπιακός και έπρεπε να τον πουλήσετε για κάποιο λόγο δεν θα τα έδινε και η Πόρτο πχ ή καμιά Ρώσικη;Είναι δυνατόν να είστε ψημένοι να πάρει ο Ολυμπιακός τον καλύτερο σας παίχτη;

Εννοείται ότι ανάμεσα σε Μπουνιορκόρντ και Ολυμπιακό τον δίνω στην Μπουνιορκόρντ !

4.5 δωσαμε για το Ριερα κι εσυ ζητας 5 και 8 ... tongue.giftongue.gif

Ε ο βιειρίνιας κάνει για 1,5 ριέρες, άρα 4,5*1,5 = 6,75 + ΦΠΑ πάει πάνω από 8!Μια χαρά λογική τιμή μου φαίνεται !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πως το βγαλες αυτό το συμπέρασμα πάλι;

Τι πως το έβγαλα.Κάθεστε και συζητάτε για πόσα λεφτά + τον Μήτρογλου πρέπει να σας τον πάρει ο Ολυμπιακός.

Εννοείται ότι ανάμεσα σε Μπουνιορκόρντ και Ολυμπιακό τον δίνω στην Μπουνιορκόρντ !

Ε ο βιειρίνιας κάνει για 1,5 ριέρες, άρα 4,5*1,5 = 6,75 + ΦΠΑ πάει πάνω από 8!Μια χαρά λογική τιμή μου φαίνεται !

Προφανως και θα το κανες γιατι τον παιχτη τον εχετε γραμμενο στα @@ σας....

Μονο τα λεφτα να παρετε και ας χαθει απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη της γης...

Τετοιο οπαδοι ημαστε δε μου κανει εντυπωση ..

Τι πως το έβγαλα.Κάθεστε και συζητάτε για πόσα λεφτά + τον Μήτρογλου πρέπει να σας τον πάρει ο Ολυμπιακός.

Ούτε κατά διάνοια.

Εγώ σου είπα ότι δεν παίζει τέτοιο σενάριο.

Αυτό που είναι αρκετά πιθανό, είναι η ανταλλαγή με τον Βιτόλο που θέλει και ο Βαλβέρδε.

Μακάρι να πάει στην Μπουνιοκόρντ το πορτογαλικό γιουβαρλάκι να γλιτώσουμε από αυτό το θρίλερ που μας ταλανίζει καιρό τώρα...

Μακρυά απο εμάς ο Βιειρίνια, βοηθειά μας...

χαχαχαχα

Με διαφορά μετά τον Σισέ,ο πιο ποιοτικός παίχτης του πρωταθλήματος μαζί με Σκόκο και Μιραλάς.Χαλαρά κάνει μεγάλη καριέρα σε ομάδα επιπεδου Πόρτο.

Μακάρι να πάει στην Μπουνιοκόρντ το πορτογαλικό γιουβαρλάκι να γλιτώσουμε από αυτό το θρίλερ που μας ταλανίζει καιρό τώρα...

Να είχαμε 1-2 τέτοια γιουβαρλάκια ακόμα!!!

Δεν καταλαβαίνετε κάτι βασικό. Αν είναι να φθαρούμε για να ξεπουληθούμε με 2 παίχτες + φράγκα για το γιουβαρλάκι ποτέ μη σώσουμε, για να μη βάλω και στην εξίσωση το ενδεχόμενο της επικοινωνιακής ήττας. Μία χαρά δεξί εξτρέμ φέρνεις με λιγότερα λεφτά από το εξωτερικό και με το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λίγκ. Ποιος ο λόγος να διαπραγματευτεί ο Μαρινάκης με τη θύρα 4, μόνο και μόνο για να το παίζει ο Ζαγοράκης μάγκας, ότι του πέταξε τα λεφτά στα μούτρα, όπως έκανε κάποτε ο Νικολαΐδης;

προφανώς με ενδιαφέρει το καλό της ομάδας μου, και όχι του Βιειρίνια! Και προφανώς προτιμώ να δυναμώσει οποιαδήποτε ομάδα ΔΕΝ ανταγωνίζομαι.. Σαν να μου λες ότι προτιμάς να πάει ο Μιραλάς στον βάζελο και όχι στην Μπουνιορκόρντ :P

ας ήταν αυτά τα μειονεκτήματά μας σαν οπαδοί :P

ΟΚ, δώσε κάνα 15άρι ακόμα και πάρε άλλον ένα Ριέρα για δεξιά να κάνει τουρισμό και το κρατάμε εμείς το γιουβαρλάκι ή το δίνουμε σε κάνα πιο σοβαρό πρωτάθλημα. ;)

Έτσι κι αλλιώς σοβαρή πρόταση αμφιβάλλω ότι θα κάνετε.

Ναι γιατί στον Ολυμπιακό θα λάμψει...

Χίλιες φορές να πάει σε καμία Ρωσία, Ουκρανία γιατί έχουν και καλύτερα πρωταθλήματα.

ΟΚ, δώσε κάνα 15άρι ακόμα και πάρε άλλον ένα Ριέρα για δεξιά να κάνει τουρισμό και το κρατάμε εμείς το γιουβαρλάκι ή το δίνουμε σε κάνα πιο σοβαρό πρωτάθλημα. ;)

Έτσι κι αλλιώς σοβαρή πρόταση αμφιβάλλω ότι θα κάνετε.

Ναι, επειδή ο Βιειρίνια όταν ήρθε Ελλάδα έκλ@νε κεραυνούς και ρευόταν αστραπές. :P

Αυτό με το συμβόλαιο του Ριέρα τείνει να καταντήσει αστικός μύθος.

5 μύρια το χρόνο παίρνει με τα bonus μέσα.

Τέλος, όταν λέτε οι παοκτζήδες σοβαρή πρόταση, τι εννοείται; Όπως οι σοβαρές προτάσεις που έκανε ο Πατέρας για Χριστοδουλόπουλο, Λέτο; Αν μιλάμε για τέτοιες προτάσεις, τα κορόιδα συνεχίσουν να φοράνε πράσινα, ορμάτε. :P

Ναι, επειδή ο Βιειρίνια όταν ήρθε Ελλάδα έκλ@νε κεραυνούς και ρευόταν αστραπές. :P

Αυτό με το συμβόλαιο του Ριέρα τείνει να καταντήσει αστικός μύθος.

5 μύρια το χρόνο παίρνει με τα bonus μέσα.

Τέλος, όταν λέτε οι παοκτζήδες σοβαρή πρόταση, τι εννοείται; Όπως οι σοβαρές προτάσεις που έκανε ο Πατέρας για Χριστοδουλόπουλο, Λέτο; Αν μιλάμε για τέτοιες προτάσεις, τα κορόιδα συνεχίσουν να φοράνε πράσινα, ορμάτε. :P

Σοβαρότατη πρόταση, στην οποία κλείνει σε ένα τεταρτάκι το θέμα είναι τα 5μύρια + Μήτρογλου (κανονικά, όχι δανεικό) !

Ο Παναθηναϊκός αν θέλει μπορεί να πάρει τον ελπιδοφόρο Μπαλάφα για 1,5μύριο, και αν θέλει να τινάξει την μπάνκα ας τολμήσει να ζητήσει Τσουκαλά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...