Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε και ο Πετρόπουλος δεν είναι παιχταράς.Αλλά ο Μήτρογλου είναι σαπιοκοιλιάς.Τέλος πάντως.Πάρτε τον.Είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα.Ανταλλαγή με Βιερίνια.Μια χαρά.Πως αλλιώς θα τον πάρετε;

Δημοσ.

Ρε και ο Πετρόπουλος δεν είναι παιχταράς.Αλλά ο Μήτρογλου είναι σαπιοκοιλιάς.Τέλος πάντως.Πάρτε τον.Είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα.Ανταλλαγή με Βιερίνια.Μια χαρά.Πως αλλιώς θα τον πάρετε;

Άδικο έχω για την προκατάληψη;

Ανταλλαγή Βιερίνια με Μήτρογλου δεν παίζει. Ξέχνα το.

Δημοσ.

Άδικο έχω για την προκατάληψη;

Ανταλλαγή Βιερίνια με Μήτρογλου δεν παίζει. Ξέχνα το.

Θα παρετε και Γ. Παπαδοπουλο και 2 εκ.

Τωρα ??

Δημοσ.

κοίτα, για Μήτρογλου + 5μυρια, ευχαρίστως !

Ναι σιγουρα...

5 εκ δε τα δινουμε ουτε για τον Βιερινια μονο του χωρις ανταλαγη , ακου θες και τον Μητρο μαζι ....tongue.giftongue.gif

Δημοσ.

Τι προκατάληψη να έχω;Βλέπω τις μικρές τις Εθνικές.100 τετ α τετ πάρε βάλε τον έβγαζε ο Νίνης τα 90 τα έστελνε στα περιστέρια.Έβαζε και 10 και έβγαινε πρώτος σκόρερ.Ο Γιαννάκης πολύ καλός παίχτης.Απορώ γιατί δεν παίζει στον Ολυμπιακό.Να φύγει και αυτός έξω να βρει την υγειά του.

Δημοσ.

Ναι σιγουρα...

5 εκ δε τα δινουμε ουτε για τον Βιερινια μονο του χωρις ανταλαγη , ακου θες και τον Μητρο μαζι ....tongue.giftongue.gif

Δώσατε τον ποπό σας για τον Ριέρα και δεν δίνετε όχι 5, 8 σου λέω εγώ, για τον Βιειρίνια ;;;; Δηλαδή θεωρείς ότι είναι χειρότερος από Ριέρα;;;;

Δημοσ.

Τι προκατάληψη να έχω;Βλέπω τις μικρές τις Εθνικές.100 τετ α τετ πάρε βάλε τον έβγαζε ο Νίνης τα 90 τα έστελνε στα περιστέρια.Έβαζε και 10 και έβγαινε πρώτος σκόρερ.Ο Γιαννάκης πολύ καλός παίχτης.Απορώ γιατί δεν παίζει στον Ολυμπιακό.Να φύγει και αυτός έξω να βρει την υγειά του.

Καλά. Το τι γίνεται στις μικρές εθνικές δεν έχει τόση σημασία. Εγώ βλέπω στην πραγματικότητα (πρωτάθλημα), τι γίνεται. Εκεί την έδειξε την αξία του.

Δημοσ.

Καλά και στους δικούς μου τους έλεγα στην αρχή της χρονιάς οτι ο Τζιμπούρ είναι πολύ καλύτερος από τον Μπλάνκο και με κράζανε.Το ότι βάζει κάποιος γκόλ επειδή τον βγάζουν μόνο του δεν δείχνει καμία αξία.

Γιατί έχετε πέσει σε τέτοιο επίπεδο όμως;Δηλαδή άμα τα έδινε ο Ολυμπιακός και έπρεπε να τον πουλήσετε για κάποιο λόγο δεν θα τα έδινε και η Πόρτο πχ ή καμιά Ρώσικη;Είναι δυνατόν να είστε ψημένοι να πάρει ο Ολυμπιακός τον καλύτερο σας παίχτη;

Δημοσ.

Δώσατε τον ποπό σας για τον Ριέρα και δεν δίνετε όχι 5, 8 σου λέω εγώ, για τον Βιειρίνια ;;;; Δηλαδή θεωρείς ότι είναι χειρότερος από Ριέρα;;;;

4.5 δωσαμε για το Ριερα κι εσυ ζητας 5 και 8 ... tongue.giftongue.gif

Δημοσ.

Γιατί έχετε πέσει σε τέτοιο επίπεδο όμως;Δηλαδή άμα τα έδινε ο Ολυμπιακός και έπρεπε να τον πουλήσετε για κάποιο λόγο δεν θα τα έδινε και η Πόρτο πχ ή καμιά Ρώσικη;Είναι δυνατόν να είστε ψημένοι να πάρει ο Ολυμπιακός τον καλύτερο σας παίχτη;

Πως το βγαλες αυτό το συμπέρασμα πάλι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...