gfilippas Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μην μπερδεύεις τον Βιερίνια. Για τα υπόλοιπα, μάλλον είσαι προκατειλημμένος. Άλλη εξήγηση δεν δίνω.
nikos21aek Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ρε και ο Πετρόπουλος δεν είναι παιχταράς.Αλλά ο Μήτρογλου είναι σαπιοκοιλιάς.Τέλος πάντως.Πάρτε τον.Είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα.Ανταλλαγή με Βιερίνια.Μια χαρά.Πως αλλιώς θα τον πάρετε;
alexis333 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Λύσσα κακιά με τον Βιειρίνια Aφου θα μας τον δωσετε για τον Μητρο ...
gfilippas Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ρε και ο Πετρόπουλος δεν είναι παιχταράς.Αλλά ο Μήτρογλου είναι σαπιοκοιλιάς.Τέλος πάντως.Πάρτε τον.Είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα.Ανταλλαγή με Βιερίνια.Μια χαρά.Πως αλλιώς θα τον πάρετε; Άδικο έχω για την προκατάληψη; Ανταλλαγή Βιερίνια με Μήτρογλου δεν παίζει. Ξέχνα το.
alexis333 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Άδικο έχω για την προκατάληψη; Ανταλλαγή Βιερίνια με Μήτρογλου δεν παίζει. Ξέχνα το. Θα παρετε και Γ. Παπαδοπουλο και 2 εκ. Τωρα ??
we_will_rise Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Aφου θα μας τον δωσετε για τον Μητρο ... κοίτα, για Μήτρογλου + 5μυρια, ευχαρίστως !
AnatoliGR Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 καλα τι διαβαζω??????σας χαλαει ο πιστολερο???????
alexis333 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 κοίτα, για Μήτρογλου + 5μυρια, ευχαρίστως ! Ναι σιγουρα... 5 εκ δε τα δινουμε ουτε για τον Βιερινια μονο του χωρις ανταλαγη , ακου θες και τον Μητρο μαζι ....
nikos21aek Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Τι προκατάληψη να έχω;Βλέπω τις μικρές τις Εθνικές.100 τετ α τετ πάρε βάλε τον έβγαζε ο Νίνης τα 90 τα έστελνε στα περιστέρια.Έβαζε και 10 και έβγαινε πρώτος σκόρερ.Ο Γιαννάκης πολύ καλός παίχτης.Απορώ γιατί δεν παίζει στον Ολυμπιακό.Να φύγει και αυτός έξω να βρει την υγειά του.
we_will_rise Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ναι σιγουρα... 5 εκ δε τα δινουμε ουτε για τον Βιερινια μονο του χωρις ανταλαγη , ακου θες και τον Μητρο μαζι .... Δώσατε τον ποπό σας για τον Ριέρα και δεν δίνετε όχι 5, 8 σου λέω εγώ, για τον Βιειρίνια ;;;; Δηλαδή θεωρείς ότι είναι χειρότερος από Ριέρα;;;;
gfilippas Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Τι προκατάληψη να έχω;Βλέπω τις μικρές τις Εθνικές.100 τετ α τετ πάρε βάλε τον έβγαζε ο Νίνης τα 90 τα έστελνε στα περιστέρια.Έβαζε και 10 και έβγαινε πρώτος σκόρερ.Ο Γιαννάκης πολύ καλός παίχτης.Απορώ γιατί δεν παίζει στον Ολυμπιακό.Να φύγει και αυτός έξω να βρει την υγειά του. Καλά. Το τι γίνεται στις μικρές εθνικές δεν έχει τόση σημασία. Εγώ βλέπω στην πραγματικότητα (πρωτάθλημα), τι γίνεται. Εκεί την έδειξε την αξία του.
nikos21aek Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Καλά και στους δικούς μου τους έλεγα στην αρχή της χρονιάς οτι ο Τζιμπούρ είναι πολύ καλύτερος από τον Μπλάνκο και με κράζανε.Το ότι βάζει κάποιος γκόλ επειδή τον βγάζουν μόνο του δεν δείχνει καμία αξία. Γιατί έχετε πέσει σε τέτοιο επίπεδο όμως;Δηλαδή άμα τα έδινε ο Ολυμπιακός και έπρεπε να τον πουλήσετε για κάποιο λόγο δεν θα τα έδινε και η Πόρτο πχ ή καμιά Ρώσικη;Είναι δυνατόν να είστε ψημένοι να πάρει ο Ολυμπιακός τον καλύτερο σας παίχτη;
alexis333 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δώσατε τον ποπό σας για τον Ριέρα και δεν δίνετε όχι 5, 8 σου λέω εγώ, για τον Βιειρίνια ;;;; Δηλαδή θεωρείς ότι είναι χειρότερος από Ριέρα;;;; 4.5 δωσαμε για το Ριερα κι εσυ ζητας 5 και 8 ...
gfilippas Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Γιατί έχετε πέσει σε τέτοιο επίπεδο όμως;Δηλαδή άμα τα έδινε ο Ολυμπιακός και έπρεπε να τον πουλήσετε για κάποιο λόγο δεν θα τα έδινε και η Πόρτο πχ ή καμιά Ρώσικη;Είναι δυνατόν να είστε ψημένοι να πάρει ο Ολυμπιακός τον καλύτερο σας παίχτη; Πως το βγαλες αυτό το συμπέρασμα πάλι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις